• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

kızlar bugün benim 10uncu günümdü,sabah tam 1kg eksiktim:)ben bu arada aç yaşıyorum nerdeyse:)yemiyorum anlamında değil,az ve zevksiz şeyler yiyorum.benim bu 10gündür çektiğim çileyi biri çekse 3kilo vermişti çoktan.akşam yemeklerimden örnek veriyim.1kase çorba ve yeşil salat.....bir başka akşam patates salatası...bu akşam mesela hiç sevmediğim ve keşke sevebilsem dediğim balık ve salata...aralarda açlık bastırınca 3-4 adet grissini..dün akşam artık tam açlıktan çıldıracaktım ki gidip yattım uyudum.elmayı günde 2kez mutlaka yiyorum.birde patatesin kalorisi çok az olduğu için sizede akşam yemeği olarak tavsiye ederim.ben 1kilo verdiysem herkes verir kızlar sakın yarım bırakmayın.en kolay zayıflama yöntemi bence.yaptığımız tek şey yemeklerden sonra sağliklı bişey içiyoruz.valla ben ayda 8kilo vermeyi geçtim artık.ayda 2-3 arası versem 3-4ay sonra hedefime ulaşıyorum.hiçbişey yapmadan hergün tartılıp moralimi bozacağıma 3-4 ay dişimi sıkarım.şu an 65.2 ile başladım,bugün 64.1 dim.60 olduğumda spora başlayacağım.şimdi başlarsam yağlar kasa dönüşür kalın olmak istemiyorum.56kg olmam ve 36 beden olmam lazım...

Birincisi yağlar kasa dönüşmez,keşke dönüşşe ama bu mümkün degıldır.Yağlar yakılır ve yakılması uzun antreman ve saglıklı beslenmeyle olur.kaslar sadece cok fazla proteınle gelısır ve genısler.

Patates in kalorisi düşük olabılır ama bomba gibi bir şeker nişasta deposudur ve dıyetlerde cok tehlıkelıdır.Onun yerıne otur 1 tabak sevdıgın yemek ye doya doya daha iyi .

Grisinilerde karbonhıdrat ve doymamıs yağ deposudur.Yagı su kadar dıye yazdıgına bakma sakın.Uzak dur atıstırmalıklardan.

Hiç bir zayıflama eylemi sporsuz ve duzenlı saglıklı beslenmesiz olmaz.Herseyı yıyıpte ustune bu cayı ıcersenız gram faydası olmaz.Üşenmeyıp hergun spor yapılmalı ve yag-tuz-un-seker gruplarından uzak durulmalı.

2,5 ayda saglıklı beslenme-spor ıle 2 beden inceldim 13 kılo verdım ve vucudumdan 50 cm gitti.

herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suylada destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım:16::42:
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çojta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için:8:
şimdi yapabiliceniz en güzel şey yürüyüş:16::16:

bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,(ben düdüklü fıslamaya başladımı 5dk kısık ateşte kaynatıyodum))5 saat sonra falan süzücekmişiz(ben ılıyınca süzerdim,,bazen 5saat sonra) ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,:26:

emzirmeye zararı olmaz çünkü içinde zararlı tek bişey yok hepsi kullanılan bitkiler ve meyveler..:34:rahat ol:emir_bebek::nazar:[/COLOR][/B]

canım önceki sayfalarda cevap vermiştim onu alıntı yapıyorum:34:

arkadaşlar gerçekten işe yarıyormu bende denemek istiyorum benmimde 7 kilo fazlam var vermek lazım:17::43:

Dün akşam yaptım ve bugun 2 öğünümde toplamda 4 bardak içtim,sanırım 4 gün yetıcek bu karışım bana.Çünkü 2 öğün yiyorum günde.içine ek olarak biberiye,sinameki,zerdeçal ve zencefilde koydum ben ..bagırsak sistemim çok yavaş umarım ıyı gelıcek.

arkadaşlar ben bunu iki kez yaptım 3 ay aralıklarla faydasını gördüm 8 kilo olmasada
ama ben karanfil katmıyorum
bir tane ayva ekliyorum
tadı daha iyi oluyor

arkadaşlar gerçekten işe yarıyormu bende denemek istiyorum benmimde 7 kilo fazlam var vermek lazım:17::43:

selam cnm bende 1 marrta basladım bu kürle beş kiloverdim 2 ayda halada devam ediyorumm sabah ac karnına bir bardak digerlerinide ögle akşam bide yatmadan bir bardak içiyorum inş yardımcı olmuşumdurr markasıda cayımın çaykurun teneke tuku bergamut meyveli tadı kötü deill

bugun 5. günüm ve 1 kg gitti bile.

dün yapamadıgım için içemedim ama artık öyle bir aksatma yapmam asla,çünkü faydasını görüyorum.kabızlıgı olan biriyim ve 5 gunde 4 kez wc ye gıttım.

ocaktan beri 15 kılo verdım ve kılo vermemın yavasladıgı bu gunlerde ilaç gibi geldı bu bana resmen.eger ilk bu içecekle baslasaydım kesin 20 kılo ustu verırdım ama gec kesfettım işte :(

ben içine biraz biberiye,sinameki zencefil ve zerdeçalda koydum ,4 aydır spor ve karatay dıyetıde yapıyorum zaten .tek basına içilirse faydası olmaz bence ,spor ve dıyet sart

ben bu kürü kışın yapmıştım
içine limonum yoktu bir portakal koymuştum ve tadı kokusu harikaydı o zamanlar kilo verdim ama yediklerimede dikkat etmiştim
şu aralar tekrar yapıcam sigarayı bıraktım ve 69 da takıldım kaldım iki aydır

Back