- Konu Sahibi puccakanka
bu küre yarın baslıyorum kür için tsk lerrr :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün benim 10uncu günümdü,sabah tam 1kg eksiktim:)ben bu arada aç yaşıyorum nerdeyse:)yemiyorum anlamında değil,az ve zevksiz şeyler yiyorum.benim bu 10gündür çektiğim çileyi biri çekse 3kilo vermişti çoktan.akşam yemeklerimden örnek veriyim.1kase çorba ve yeşil salat.....bir başka akşam patates salatası...bu akşam mesela hiç sevmediğim ve keşke sevebilsem dediğim balık ve salata...aralarda açlık bastırınca 3-4 adet grissini..dün akşam artık tam açlıktan çıldıracaktım ki gidip yattım uyudum.elmayı günde 2kez mutlaka yiyorum.birde patatesin kalorisi çok az olduğu için sizede akşam yemeği olarak tavsiye ederim.ben 1kilo verdiysem herkes verir kızlar sakın yarım bırakmayın.en kolay zayıflama yöntemi bence.yaptığımız tek şey yemeklerden sonra sağliklı bişey içiyoruz.valla ben ayda 8kilo vermeyi geçtim artık.ayda 2-3 arası versem 3-4ay sonra hedefime ulaşıyorum.hiçbişey yapmadan hergün tartılıp moralimi bozacağıma 3-4 ay dişimi sıkarım.şu an 65.2 ile başladım,bugün 64.1 dim.60 olduğumda spora başlayacağım.şimdi başlarsam yağlar kasa dönüşür kalın olmak istemiyorum.56kg olmam ve 36 beden olmam lazım...
bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,(ben düdüklü fıslamaya başladımı 5dk kısık ateşte kaynatıyodum))5 saat sonra falan süzücekmişiz(ben ılıyınca süzerdim,,bazen 5saat sonra) ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,:26:
emzirmeye zararı olmaz çünkü içinde zararlı tek bişey yok hepsi kullanılan bitkiler ve meyveler..rahat ol[/COLOR][/B]
arkadaşlar gerçekten işe yarıyormu bende denemek istiyorum benmimde 7 kilo fazlam var vermek lazım
En güzeli su, sirke, bal :)