• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

çok güzel vermişin canım tebrikler nelerden uzak durdun neleri yedin yazarmısın
tşk ederim.ben pilav makarna ekmek çok yağlı yemekler hiç birini yemiyorum canım bu arada 1 kilo daha vermişim
teşekkür ederim cnm,dünden beri içiyorum,kahvaltıdan sonrada içtim,şimdilik çok fazla tuvalete götürüyor bakalım nolucak eger verebilirsem kilo gelişmeleri yazarım,bu arada tadı da hiç fena değil..

evet tuvalete çok fazla götürüyor tadıda güzel

günaydın kızlar cumartesi diyetisyene gittim bu karışımı da sordum içebilirsin metabolizmanı hızlandırır dedi.Sizede bilgi vermek istedim

günaydın kızlar
sabah
1 adt yumurta
yarım k.k. kadar peynir
4 adt yşl zytin
1 tane etimek
ve şkersiz çayy

ardından bir bardak elma kürü
nasıl sizceeee:52::52::52::52:

kızlar bunu denyen varmı gerçekten işe yarıyomu..evde bi tek top karabiber yok toz var onu koymasam olurmu biraz sonra yapıcamda bu karısımı

ben akşam yaptım bu kürü... dediğiniz gibi hepsini doğradım koydum düdüklüye fıs demeye başlayınca 5 dakika daha bekledim kapattım... şu anda ikinci bardağımı içiyorum... tadı güzel dediniz ama benim biraz acı oldu... şey diyorum ben limonun kabuklarını soymadım direkt doğradım attım tencereye... acaba ondan mı acı oldu???:44::44::44::43::43::43:

elmanın ve limonun kabuklarını soymam gerekiyor mu???

hayır kabuklarını soymayacaksın bende tadını sevmiyorum ama yinede içiyorum

yani bende değil problem dimi?? çünkü tadı güzel dediler ama yaptım hafif acımsı bir tadı var...... bir de ben elmayı böldüm içindeki çekirdeklerini çıkardım öyle doğradım??? olur mu böyle de yoksa hiç bişey yapmiyayım çekirdekleriyle falan doğrayayım mı?:26:

günaydın kızlar
sabah
1 adt yumurta
yarım k.k. kadar peynir
4 adt yşl zytin
1 tane etimek
ve şkersiz çayy

ardından bir bardak elma kürü
nasıl sizceeee:52::52::52::52:

:46::46::46:çok güzel canım:16::16:

kızlar kabuklarını ve çekirdeklerini hiç bişekilde çıkarmayın soymayın faydası en çokta oralarında vaaar heeeeeeeeyyyyy:7:

ben de denicem inşaallah faydasını görürüm ama benim şöyle bir sorunum var ben elma yiyince daha yeni yemek yemiş bile olsam sanki saatlerdir açmışım gibi acıkıyorum diyetisyene sormustum neden diye bazı insanlarda nadir de olsa böyle bir etkisi varış o yüzden elma yemememi söylemişti şimdi sizce napmalıyım acaba elma yerine başka bişi mi koysam ne dersiniz? :18:

ben de denicem inşaallah faydasını görürüm ama benim şöyle bir sorunum var ben elma yiyince daha yeni yemek yemiş bile olsam sanki saatlerdir açmışım gibi acıkıyorum diyetisyene sormustum neden diye bazı insanlarda nadir de olsa böyle bir etkisi varış o yüzden elma yemememi söylemişti şimdi sizce napmalıyım acaba elma yerine başka bişi mi koysam ne dersiniz? :18:

Bende aynı senin gibiyim normalde tok tutsun diye ara öğünlerde elma verirler diyetlerde beni acayip acıktırıyor. Ama ben bu karışımı hazırladım kendime 2 gündür içiyorum herhangi bir açlık yapmadı ve tadı da çok lezzetli. Normalde çok fazla su içemeyen biriyim aynı zamanda bunu su gibi içiyorum aklıma geldikçe. Henüz tartılmadım kilo vermede yardımcı olur mu bilmiyorum ama en azından normalden daha fazla sıvı tüketmiş oluyorum bunu içtikçe ve kendimi daha ferahlamış ve taze h,ssediyorum sanki içimi temizliyormuş gibi geliyor.

Harikaymış. yarın bende başlayacağım. benim sorunum aslında basenlerle alakalı aslında ama. basenlerimi eritmemede yardımcı olur muu?

selam kızlar.ben kür hakkındaki yorumları üşenmeden baştan sona okudum.ama elle tutulur bişey göremedim malesef :(buna rağmen çokkkk fazla yöntem denemiş biri olarak birde bunu denemeye karar verdim.bugün malzemeleri alıp yarın başlıcam inş.64 kiloyum şuan.40 beden rahatlıkla üzerime oluyo.3 doğum yaptım 95'lerden indim bu kiloya. yaklaşık 6 7 kilo vermek istiyorum.57 olsam süper olucak.zaten çok kemikli vucud yapım 57 kilodan aşağısı bana yakışmıyo çöküyorum resmen:)lütfen deneyenler deneyimlerini paylaşsınlar ayrıntılı olarak.birbirimizi motive edelim kocalarımıza inat:)

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

her öğünden sonra 2 su bardağı çok değil mi bir 1 bardağı zar zor içiyorum yararı olmaz mı sizce?

Back