• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

KIZLAR BENİMDE KİLO VERMEM LAZIM

her akşam yürüyüş bandında yürüyorum benim probelimim basen bölgelerim ve selülitlerim yarım edin ya basenlerim ve selülitlerimden nasıl kurtulcam

Ben bı hafta kadar yaptım baya baya tok tutu benı.Tabı kabızlıkta yaptı yanında İçmesi çok keyıflı ama ben calıstıgım ıcın duzenlı devm edemıyorum.Bugun tekrardan basladım bakalım ne kadar devam edebılıcem....

Deneyen arkadaşlar yabi ben gibi degil devamlı yapanlar yorumlarınızı yazabilirmisinz sonçlar nasıl

bende başlayalı 10 gün oldu. kendimi çok hafif hissediyorum ama tartıda tık yok:1: neyse devam edelim bakalım. ben hipertiroidliyim.inat ediyor kilo verdirmiyor bana ama pes etmeyeceğim....ne kadare süre devam edilir bu küre.. ara vermek gerekmi acaba?

Benim istahimi kapatmak yerine iyice aciyor :( Ne zaman icsem bunu acikiyorum o yuzden devam etmicem :50:

kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktım:25:hadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah:16::16:

işte mükemmel karışım:16::16::16:

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:
Arkadaşım iddaaa ne
oldu kazandınmı???Kazandıysanız bende hazırım 15 Kiloyla :56:

selam kızlar.ben birkaç gün önce pes edip bıraktım artık bu karışımı.bazılarında olduğu gibi bende de kabızlık oldu ve bu suyu içince karnım patlayacak gibi oluyordu ve 10 dakika sonra açlıktan ölüyordum.ben 65.2 ile başladım ve bugün 62.7 düm.ama kesinlikle bu karışımla alakası yok,belki sağlıklı olduğu için içilebilir ama herkesin kilo verebileceğini sanmıyorum..ben ilk küre başladığım günden beri açımmm:)haftada bir kez kendime ödül veriyorum sadece ....ki artık o bile zevk vermiyor kızlar..yani kısacası bu iş beyin işi...ben yemek işini kafamda bitirmişim...sanırım 1ay oldu diyet yapalı,benim yediklerim kadar az yeseniz 10kilo verirdi bir çoğunuz.neyse 2.5kg da az değil.

Konuyu açan arkadaşımız hani nerde acaba?

Her neyse,ben bu karışımı 2 yıl önce denedim ve hergün sadece 2 bardak içerek 1 kilo veriyordum.Fakat tatı bir tuhaf.Ve kalıcı olarak kilo verdirmiyor bunu da belirteyim.Metabolizmam hızlı benim ve bu nedenle içtiğim hergün 1 kilo verdim.Fakat 1 sene sonra böyle sandaloz sakızı,elma sirkesi ve bu formülle verdiğim 10 kiloyu 2 katıyla aldım.Önce 65 ten 57 kiloya düştüm,1 sene sonra 57 kilodan 77 kiloya çıktım.Ve bu sene tekrar sağlıklı beslenerek 70 kiloya düştüm ve yeniden 55 kiloya düşmeyi hedefliyorum.

metabolizmanın hızlı olduğunu yazmışsın canım neden 20 kilo aldın?sağlık sorununmu vardı?umarım eski kilona dönersin..insanın morali çok bozuluyor kilo alınca.ben çok etkileniyorum,hiç birşeyi sevmiyorum kiloluyken.hala diyete devam,bakalım nezaman bişeyleri sevmeye başlayacağım...

Back