• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

bugun yapmaya basladım limon biraz büyüktü ekşı olmus tadı ama icilmicek kadar kotu degil.hergün bir saatte yürüyüse gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum umarım bu kürün de etkisi olur:9:

selam cnm bende 1 marrta basladım bu kürle beş kiloverdim 2 ayda halada devam ediyorumm sabah ac karnına bir bardak digerlerinide ögle akşam bide yatmadan bir bardak içiyorum inş yardımcı olmuşumdurr markasıda cayımın çaykurun teneke tuku bergamut meyveli tadı kötü deill

canim senin ki baska karisim mi ? yani elmali karisim disinda ? cay markasi demissin anlamadim :s

selam cnm bende 1 marrta basladım bu kürle beş kiloverdim 2 ayda halada devam ediyorumm sabah ac karnına bir bardak digerlerinide ögle akşam bide yatmadan bir bardak içiyorum inş yardımcı olmuşumdurr markasıda cayımın çaykurun teneke tuku bergamut meyveli tadı kötü deill

canim senin ki baska karisim mi ? yani elmali karisim disinda ? cay markasi demissin anlamadim :s

ben bunuda yaptım ama devam edemedim 1 ay kadar anca içebildim bi süre sonra yapmaktan sıkıldım birileri yapsın die bekledim devam edebilsem işe yarayıp yaramadığınıda görebilirdim, inşallah iszlerde işe yarıyodur

Birincisi yağlar kasa dönüşmez,keşke dönüşşe ama bu mümkün degıldır.Yağlar yakılır ve yakılması uzun antreman ve saglıklı beslenmeyle olur.kaslar sadece cok fazla proteınle gelısır ve genısler.

Patates in kalorisi düşük olabılır ama bomba gibi bir şeker nişasta deposudur ve dıyetlerde cok tehlıkelıdır.Onun yerıne otur 1 tabak sevdıgın yemek ye doya doya daha iyi .

Grisinilerde karbonhıdrat ve doymamıs yağ deposudur.Yagı su kadar dıye yazdıgına bakma sakın.Uzak dur atıstırmalıklardan.

ben kendi vücut yapımı metabolizmamı çok iyi tanıdığım için onlarca ''sağliklı beslenerek zayıfla''diyetlerinden sonra bu yolu seçmiştim.aradan 5-6ay geçti sanırım bu yazının üzerinden,ben bu arada tüm fazla kilomu verdim.belirlediğim tarih itibariyle spora da başladım ve hala spora devam,kendimi çok iyi hissediyorum.
bu arada ne yazmışsam bi aksi fikir oluşmuş sizde.1incisi çok yağlı kişilere sadece sporla zayıflanır diye bir fikir duymadım hiç..spora çok ağırlık verirsen kas kütlen artar...yani teknik olarak direkt yağdan kas oluşmasından bahsetmediğim gayet açık.bunu bilecek kadarım canım.patatese gelincede kalori hesabı ile bir diyet yapıyorsak şeker nişasta söz konusu olamaz:)üzerinede 1litre şerbet içmeyeceğime göre 2 patatesin şekeri kimseyi öldürmez.ayrıca şuda bir gerçek ki vücudumuzun şekerede ihtiyacı var,diyet yapsak bile.
ben kendi çapımda kendi hesaplarımla tüm kilolarımı verdim artı sıkılaşarak..umarım burda herkes te istediği kiloya ulaşır...az laf çok işşş hesabı...

kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktım:25:hadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah:16::16:

işte mükemmel karışım:16::16::16:

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

top yerine toz karabiber olabilir mi acaba ..

top yerine toz karabiber olabilir mi acaba ..

bende şimdi tam bu sorunun cevabını arıyordum kiii benden önce sormussun:)) top karabiber demiş vardır bir hikmeti özelliği diyorum amaaa evde yok gidip alayım derken de geçer 1 ay daha:) bir bilenn cevap yazsıııın:))

ben bu kürü 2-3 sene önce yaptım komşumda işe yaradı bende kilo almamı engelledi belki 2 kilo kadar gitmiştir ..zaten herkese yarayan şeyler bende işlemiyor tadı güzel oluyor ama sakın toz karabiber kullanmayın acı olur yanarsınız yazın serinletiyorda insanı.. hepinize kolay gelsin sağlıklı bol kilo vermeler

sabah kaynattım karışımı:) tadı çok hoş oldu. her ne kadar bugün yediklerimi çok azaltamasamda akşam yürüyüş yaptım. inşallah devamını getiririm. çok bi fazlam yok(59.8kiloyum.164 boyum) ama eski fit halimi istiyoruuumm:) 7 kilo vermem lazımmm..olur mu acabaa??:SS

ben de 3 gün oldu baslayalı yediklerime de dikkat ediyorum 60 kiloyum 55i görmek istiyorum:52:hayırlısı

kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktım:25:hadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah:16::16:

işte mükemmel karışım:16::16::16:

bir ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . Yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

tarif: Yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. Ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

Bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

elma ve limonu kabuklarıylamı dogruyoruz.?? Ayrıcaa posasını ne yapıyoruz..detaylıı bilgii lütfennn :)

ben bu kürü kışın yapmıştım
içine limonum yoktu bir portakal koymuştum ve tadı kokusu harikaydı o zamanlar kilo verdim ama yediklerimede dikkat etmiştim
şu aralar tekrar yapıcam sigarayı bıraktım ve 69 da takıldım kaldım iki aydır

Siz hamilesiniz doktorunuza sormadan yapmayın sakın bu tarz kürleri bence.
Bebeğinizi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Çok iyi bir küre benziyor ben de deneyeceğim. Bünyem çok zayıfladı önceen hemencecik kilo verirdim şimdi veremiyorum :( Umarım bu işe yarar :)

ben de nacizane öğrenci evimde yapabilirim sanırım bunu diyet yemekleri zor oluyor ama bu kolay olabilir :)

Ben 2,5 ayda 9,5 kilo verdim arkadaşlar.Liste diyeti yapamadığım için kalori sayarak yediklerimi düzenledim.Kalorisinin tavanda olduğunu gördüğüm yiyeceklerden uzak durdum zaten kalori miktarını görünce gözleriniz yerinden fırlıyor ve beyin asla yemem bunu diyor. Zayıflatan iksirlerden medet ummayalı çok oldu.Ancak bu iki aydır şunu da anladım bazı faydalı bitkilerden yararlanmak için farklı farklı çayları denemek lazım.Hem enerji veriyor hem sıvı alımını arttırıyor.Ama kesinlikle tek başına mucizeler yaratmıyor hiçbiri.Örneğin
1-ilk bir iki hafta sirkeli ballı su sadece sabahları içtim. Diyetimin başları olduğu için vücudu şekillendirmede faydalı olduğunu gördüm.Sonra mide rahatsız olmasın diye ara verdim.
2-Yeşil çay normal çayın yerini aldı zaten bir süre sonra yani her gün içiyorum.
3-Sonra kabızlığa çözüm ararken akşamdan suya ceviz atıp sabah suyunu içip cevizleri yiyin önerisini uyguladım.Bağırsaklar çalışınca malum kilo verişiniz artar.
4-Mesela şimdi de tarçınlı ballı suyu bir hafta uygulayacağım.
Şimdi ben bunları yaparken beni zayıflatır mı diye değil öncelikle zararı olur mu diye bakıyorum.Her hangi bir sıkıntı yaratmıyorsa 1 hafta dönüşümlü bu kürleri diyetimle beraber uygulamayı düşünüyorum.
Ne işe yarıyor peki su alımınızı artırıyor çayın yanına mutlaka suyumu da koyuyorum çünkü.
Kilo vermemi hızlandırıyor.
Enerji veriyor.
Çok uzattım son olarak derim ki en iyi yapabileceğiniz(koşullarınız açısından) zayıflama yöntemini bulmaya çalışın.Ve bununla beraber vücudunuza zarar vermeyen kürleri de uygulayın.Mesela ben bu kürü uygulamıyorum çünkü karabiber beni öldürür.Mide sorunlarımdan dolayı.ama size zarar vermeyebilir.Hepinize sağlıklı zayıflamalar.

En son mesajımı 26 mayısta yazmışım o günden bu yana bu kürü yapıyorum.Ne değişti derseniz iştahım kesildi ve ekmek yiyemez oldum.Sanırım midem küçüldü :)Biraz ekmek yiyeyim midem bulanmaya başlıyor.Bu kür sayesinde 2 kilo verdim bu benim için çok büyük başarı...Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum ;)

İyide zaten basit bir diyetle ayda 8 kilo verebilirken ne gerek var bunlara sabahlari ilik bir suya bir kasik elma sirkesi buda ayni görevi gorüyo birde yogurt aralarda ve ogunlerin yaninda diyetisyenin onerisi bu bana yagi tuzu az kes sabahlari ilik sirkeli su ic sonra ben gibi 1 ayda 10 kilo ver butür karisimli icecekler yaglari degil kaslari eritir verdiginiz kilonun yagdan gitmesi önemli

İyide zaten basit bir diyetle ayda 8 kilo verebilirken ne gerek var bunlara sabahlari ilik bir suya bir kasik elma sirkesi buda ayni görevi gorüyo birde yogurt aralarda ve ogunlerin yaninda diyetisyenin onerisi bu bana yagi tuzu az kes sabahlari ilik sirkeli su ic sonra ben gibi 1 ayda 10 kilo ver butür karisimli icecekler yaglari degil kaslari eritir verdiginiz kilonun yagdan gitmesi önemli

merhaba 1 ayda 10 kg nasıl verdiniz reçetenizi bir yazsanızz çook sevinirim iyi günler

Back