- Konu Sahibi puccakanka
-
Hiç üşenmeden hepsini okudum ama elle tututlur bir kilo kaybını göremedim malesef(
Buna rağmen yarın malzemeleri alıp bende denemek istiyorum umarım işe yarar, bir kaç gündür acayip şiş hissediyorum kendimi ve depresyona girmek üzereyim((
Sormak istediğim şu ki kırmızı yada sarı elmaylada yapabilirmiyiz bu karışımı, yardımcı olursanız sevinirim...
ben sodayla yaptıgım için buyuk uzun long bardaklarla bir bardak çıkıyor...her seferınde taze yapıyorsun zaten..17dal maydanoz bır lımon suyunu sıkıp havanda ezeceksın normalde..ama ben blendırda lımonsuyu ve maydanozu gecıremedıgımden soda eklıyorum daha guzel karısıyor ve içimide guzel oluyor...sodada bır şişe ...bende işe yarıyor umarım sende faydasını gorursun...bu kur 15gunluk zaten ara verıp tekrarda yapabılıyorsun fakat ben tuğbanın başladıgı bu kürünüde deneyecegım ...kolay gelsın şimdiden...
ben dünden beri iciyorum,ictikce tuvalete cikiyorum ve daha cok acikiyorum sanki,yemeygi azalttim bu seferde elim ayagim titremeye basliyo ,hamilelikti emzirmeydi derken mide alusti tabi bollugaoffff offf cok zor olucak galiba kilo vermem,spor yapmadan gitmez benim kilolar daha öncede cok dietler yaptim ama sporda yapiyodum,sadece dietle olmuyo,kizimi arabasina atip yürüyüse cikmayi düsünüyorum,keske yiyipte kilo almayan bir vücudum olsaydiiiii
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah
işte mükemmel karışım
Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* yarım tatlı kaşığı top karabiber
* yarım tatlı kaşığı karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
topigin hayırlı olsun canımm ben bunun aynısını yapmıştım önceden bazı küçük farklılıkları hariç :) ama şimdi bende yapsam fena olmaz tşkler canımmmmm tbrkler bu arada süper giidiyosunnnn
bu gibi şeyler sabır gerektirir canım,,hemen pes ederek sonuç alamazsın,,ama yinede şuanki yaptığın şeylerde güzel devam et,,ama sıcak değilde ılık su iç,,sıcak veya soğuk suyun vücuda yararı yok,,ılık suselam kizlar ben sonunu getiremedim bu kürün,tadi güzel ama sikildimgaliba,bide su dietteyim kelimesi beni oldukca rahatsiz ediyor,onun icin dikkat ediyorum diyorum herkese,aksam 5 den sonra bir sey yemiyorum bu siralar,,sicak su iciyorum,eltimde altin cilegin kurusunu yiyormus üzerine 4 bardak su iciyorum diyo hic aciktirmiyomus,bir arkadas ta dogum kilolarini böyle vermisti,bende denemeyi düsünüyorum,sonucu paylasirim sizlerle,ahhh ahhh su bogazimiza hakim olmayi basarabilsek hic bunlara gerek kalmiycak
ben de denemek istiyorum.umarım faydasını görürüm.
acaba içine ıhlamur,papatya,rezene de koysak fazlamı olur ?
eveeeet,,hazırladım koydum düdüklüye ateşte şuan bakalım hayırlısıı,yokmu bana katılan
evet canım spor ve eaz yemek şart kilo vermekte,,bu karışımlarda metabolizmamızı hızlandırmak için ve yağları eritebilmek ve atabilmek için alternatifler,illaki olucak yaniBende geldim kızlar daha önce bunu bir topikde okumuştum cukulata prensesiydi sanırım o 16 kiloyu bu şekilde vermişti sonunna kadar yazılarını takip ettim verende vr vermeyende kilo ama sadece tek başına olmuyor spor da şart
aynı zamanda abur cubur ve yediklerimize dikkat etmemiz de gerekiyor
bende bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum. sabahları aç karnına 1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı bal koyup karıştırıp içiyorum sonra spor yarım saat ardından kahvaltım öğlende bişey yemiyorum sadece bir elma ve portakal sonra büyük kupa yeşil çay içiyorum. akşam yemeğim saat 7de az yiyorum ekmekden kıstım saat 9da tekrar spor yapıyorum yarım saat sonra bu sirkeli sudan 1 bardak içiyorum ve yatıyorum böylelikle 1,5 kilo verdim bir haftada arkadaşlar
şimdi bu karışımada başlıcam bir hftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?