8 Kilo Verdiren Kür

Canım ya ben de başlıycam bu karısıma ayrıca karanfili de tarcını da elmayı da cook severım :)

içmek büyük sevk olcak benım ıcın :) ama ben iş yerınde devamlı kaynatamayacağım için şöyle bişey yapsam bu karısımı

daha az suda kaynatıp iş yerine getırsem ve sıcak su ekleyip içsem yani evde konsantre orlk hazırlayım suyu ıs yeırnde ekleyım

olmaz mı :)

bnde yapmak istiom şu kilolardan bıktım ama bn çok yiyorum ya
canım inan bana hiç acıktırmıyo buu ben çok mutluyum içtiğim için...regl olduğum halde 1 haftada 900gr verdim:)))

canım gerek yok,,evde tam olarak kaynat 10dk sonra falan veya hafif ılıyınca süz şişelere koy,,işe götür bitene kadar iç..1günde bitcek diye bişey yok..bide soğuk sıcak farketmiyoo..ben hep odada tutuyorum oda sıcaklığında içiyorum işte çokta soğuk olmuyoo..rahat ol

Son düzenleme:
ben bügün başladım bakalım tadıda iyi bide epey deneyenler var onlarda yazsınlar kılo verip vermediklerini öğrenince daha çok istekleniyoruz

ne zamandır başlamak istiyorum şu tane karabiberi bir türlü alamadım hep unutuyorum bu akşam alışverişe çıkabilirsek alayım bari
günde kaç bardak içilmesi gerekiyordu

maydonoz limon soda kürü nasıl oluyor canım ? soda içtiğim dönem kilo almıştım ben :S bende ters etki yapmıştı galiba :18:

slm ... bu kürün aslında soda yok esasen..bu bızım ekledıgımız bıseydi..deneyenler faydasını görmüşler...17dal maydanozu bır tam lımon suyuyla blendırdan geçirıyosun kahvaltıdan ve akşam yemegınden yarım saat önce bu püreyi içiyorsun...soda eklendıgı zaman da içimi güzel oluyor...soda severim de ender saraç formulu bu okudugum yazıya gore dıet yapmayan ınsanlarda bıle işe yaradıgı yazıyordu...ben im metobolızmam çok yavaş 12gunde 500gr gitmiş görünüyordu fakat reglim yakın oyuzden tam net degıl kg farkı..reglıden sonra bellı olacak işe yarayıp yaramadıgı....

hmm teşekkür ederim canım bunu da deneyeceğim maydonozu da limonu da çok severim inşallah güzel olur . 1 su bardağı mı içiyorsun tatlım ne kadar içilecek ?

Merhabalar

Bende bugun basladim icmeye.tadi gayet guzel.umarim faydasi olur.ben bir bardagi yemeklerden once bir bardagi yemeklerden sonra icmeyi dusunuyorum. Sizce yanlis olur mu? ( yemeklerden once icmemin amaci istahi kessin diye)

tugbacim önce yeni yillin kutlu olsun canim benim annemlen konusdum pazartesi herseyi alip bizde basliyoruz bi cubuk tarcini bulamadik yoksa hemen baslayacakdik da artik pazartesi cok öptüm canim benim

tugbacim önce yeni yillin kutlu olsun canim benim annemlen konusdum pazartesi herseyi alip bizde basliyoruz bi cubuk tarcini bulamadik yoksa hemen baslayacakdik da artik pazartesi cok öptüm canim benim
hadi bismillah ozamanbende öptüm
Merhabalar

Bende bugun basladim icmeye.tadi gayet guzel.umarim faydasi olur.ben bir bardagi yemeklerden once bir bardagi yemeklerden sonra icmeyi dusunuyorum. Sizce yanlis olur mu? ( yemeklerden once icmemin amaci istahi kessin diye)

canım sen beynine şöyle bi telkin ver,,ben şimdi az yemek yiycem doymadan kalkıcam ve 2 bardak içince karışımdan,,beni hemen tokluk verip yeme isteğimi oratadan kaldırcak de..çünkü iştah kapamada üstüne yok,,sen yemekten sonra iç..önce değil...uygulama bu,,merak etme bunun amacı yediklerini eriticek hemde şişlik vererek senin yemeni engelliycek tok tutucak diğer öğüne kadar

kızlar merhaba bende bu karışımdan yaptım bu akşam yarın başlıyorum bakalım faydası olacakmı...

slm arkadaşlar bende 4.5 ay önc doğum yaptım ve vermem gereken 10 kilom var yorumları okuyunca ve emzirme dönemindede kulanıldığı okuyunca kesin denemeliyim diye düşündüm inşallah bende doğum kilolarından bi an önce kurtulurum

hmm teşekkür ederim canım bunu da deneyeceğim maydonozu da limonu da çok severim inşallah güzel olur . 1 su bardağı mı içiyorsun tatlım ne kadar içilecek ?

ben sodayla yaptıgım için buyuk uzun long bardaklarla bir bardak çıkıyor...her seferınde taze yapıyorsun zaten..17dal maydanoz bır lımon suyunu sıkıp havanda ezeceksın normalde..ama ben blendırda lımonsuyu ve maydanozu gecıremedıgımden soda eklıyorum daha guzel karısıyor ve içimide guzel oluyor...sodada bır şişe ...bende işe yarıyor umarım sende faydasını gorursun...bu kur 15gunluk zaten ara verıp tekrarda yapabılıyorsun fakat ben tuğbanın başladıgı bu kürünüde deneyecegım ...kolay gelsın şimdiden...

yeni yılınız sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı geçmesi dileğiyle kızlar

ben bikaç gündür misafirlikti yılbaşıydı malesef salladım ama tekrardan devam ediyorum yarından itibaren ben yemegide azalttım ve cidden fark olmaya başladı sizin nasıl gidiyor kızlar
fırsat bulupta giremedim kaçgündür
hepimize güzel kiko vermelerr...

2 gundur iciyorum bende gercekten istahimi azaltti ( kesti diyemicem cunku bazen canim istemsede yiyebiliyorum )Yesil eksi elma kullandim icimi cok kolay. Bol tuvalete cikario ama zaten bol su ictigim icin alisigim.birde kendimi dahaiyi hissettirdi sanki sihirli karisim :) ben 73.3 kilo ile basladim bugun 72.7 i gordum sabah cok mutlu oldum. Pazar gunleri tartilmaya karar verdim.oyle bir ayda 8 kilo degilde 3 ayda versem supper olur.

Ayy bol şans ben cok heveslendim hemen yarın başlayacam:)

3 ay önce dogum yaptim,75 kiloyla hamile kaldim ve 98 kiloyla dogum yaptimsu an 85 kiloyum,kizim emmeyi birakti bir kac gün önce,eeeee artik zayiflamanin zamani geldi su an ki hedefim dogum yaptigim kiloya ulasmak yani vermem gereken bir on kilom var,bu karisim dikkatimi cekti,kesinlikle birazdan kaynaticam malzemelerin hepsi var,sabahta basliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…