- Konu Sahibi puccakanka
-
canım inan bana hiç acıktırmıyo buu ben çok mutluyum içtiğim için...regl olduğum halde 1 haftada 900gr verdim:)))bnde yapmak istiom şu kilolardan bıktım ama bn çok yiyorum ya
Canım ya ben de başlıycam bu karısıma ayrıca karanfili de tarcını da elmayı da cook severım :)
içmek büyük sevk olcak benım ıcın :) ama ben iş yerınde devamlı kaynatamayacağım için şöyle bişey yapsam bu karısımı
daha az suda kaynatıp iş yerine getırsem ve sıcak su ekleyip içsem yani evde konsantre orlk hazırlayım suyu ıs yeırnde ekleyım
olmaz mı :)
ne zamandır başlamak istiyorum şu tane karabiberi bir türlü alamadım hep unutuyorum bu akşam alışverişe çıkabilirsek alayım bari
günde kaç bardak içilmesi gerekiyordu
kilo bildirimim
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:19.900
hedef:57(15 ocakta olcam inşallah):32
maydonoz limon soda kürü nasıl oluyor canım ? soda içtiğim dönem kilo almıştım ben :S bende ters etki yapmıştı galiba :18:
slm ... bu kürün aslında soda yok esasen..bu bızım ekledıgımız bıseydi..deneyenler faydasını görmüşler...17dal maydanozu bır tam lımon suyuyla blendırdan geçirıyosun kahvaltıdan ve akşam yemegınden yarım saat önce bu püreyi içiyorsun...soda eklendıgı zaman da içimi güzel oluyor...soda severim deender saraç formulu bu okudugum yazıya gore dıet yapmayan ınsanlarda bıle işe yaradıgı yazıyordu...ben im metobolızmam çok yavaş 12gunde 500gr gitmiş görünüyordu fakat reglim yakın oyuzden tam net degıl kg farkı..reglıden sonra bellı olacak işe yarayıp yaramadıgı....
tugbacimönce yeni yillin kutlu olsun canim benim annemlen konusdum pazartesi herseyi alip bizde basliyoruz bi cubuk tarcini bulamadik yoksa hemen baslayacakdik da artik pazartesi cok öptüm canim benim
Merhabalar
Bende bugun basladim icmeye.tadi gayet guzel.umarim faydasi olur.ben bir bardagi yemeklerden once bir bardagi yemeklerden sonra icmeyi dusunuyorum. Sizce yanlis olur mu? ( yemeklerden once icmemin amaci istahi kessin diye)
01.01.2012 yani yılın ilk günü başladım bakalım inşş ayda 8 kilo verebilirim
hmm teşekkür ederim canım bunu da deneyeceğim maydonozu da limonu da çok severim inşallah güzel olur . 1 su bardağı mı içiyorsun tatlım ne kadar içilecek ?
2 gundur iciyorum bende gercekten istahimi azaltti ( kesti diyemicem cunku bazen canim istemsede yiyebiliyorum )Yesil eksi elma kullandim icimi cok kolay. Bol tuvalete cikario ama zaten bol su ictigim icin alisigim.birde kendimi dahaiyi hissettirdi sanki sihirli karisim :) ben 73.3 kilo ile basladim bugun 72.7 i gordum sabah cok mutlu oldum. Pazar gunleri tartilmaya karar verdim.oyle bir ayda 8 kilo degilde 3 ayda versem supper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?