8 Kilo Verdiren Kür

Ben de varim tabi malzemeleri almak lazim once:/
Kg verdirmese bile vitaminli su icmis olur insan :)
Da ogunden sonra demissin trendy ben 20 dk once icmeyi dusunuyrm..
Sonra olmasinin bi mantigi var mi

kızlar bende yapmaya başladım hatta ikinci seferi kaynattım şimdi içiyorum

gerçekten acaip şişmişim gibi hissediyorum normlade midem kazınacağı zamnı gelse bile bir gram bişi yiyecek durumda olmuyorum

bide daha çok susuyorum

kızlar özellikle emziren anneler bu karışım süper.benim baya şişliklerimi aldı götürdü.90 üstü toğiğindeyim bu karışımı ilk içtiğim hafta listede birinci bile oldum.zaten 19 kg vermiştim 2200 gr da bunla verdim:)))hala devam ediyorum.çok sıkı diyet yapamyıyorum artık hedefe az kaldıkça ama bu sihirli su kilo aldrımadı kaçamaklarıma rağmen bu haftada 300 gr verdim
yemekten öncede içneler var ama tuğbanın tarşfte yemek sonrası dendiği için ben koca bir bardak dolusu içiyorum.tadı da fena değil :)))

Ben de varim tabi malzemeleri almak lazim once:/
Kg verdirmese bile vitaminli su icmis olur insan :)
Da ogunden sonra demissin trendy ben 20 dk once icmeyi dusunuyrm..
Sonra olmasinin bi mantigi var mi

mantığı şu canım,öğünde eski yediğinden daha az yiyceksin,doymasanda kalkıp 10dk sonra içiceksin ve seni şişiricek tokluk hissi vericek böyle olunca nolucak az yemiş olucaksın,buda metabozlimanı hızlandırıp o yediklerinide yakıcak sonra yağ yakımı olup kilo vericeksin mantık bu,anlatabildimmi

ne güzel bi haber bu bravoooo

kızlar bu karışıma ara vermek gerekiyormu?3 hafta yapıp bir hafta yapmamak gibi?benim bu hafta 3.haftam çok iyi hisssediyorum kendimi.spor yapamama rağmen ve zaten hedef kiloma az kalmasına rağmen şişilikleirmide götürüyor.kilo da verdiriyor

tadı güzel deniliyor diye koşa koşa gitti aktara aldım aynı ölçüde koymama rağmen çok kötü bir tadı vardı acı acı neden oldu böyle

tadı güzel deniliyor diye koşa koşa gitti aktara aldım aynı ölçüde koymama rağmen çok kötü bir tadı vardı acı acı neden oldu böyle

canım top karabiberi 7 tane karanfilide 7tane at ben öyle yapıyorum artık acı olmuyoo

Triandy21, canım bu karışımla kilo verdin mi? Kaç kilo verdin?

canım ilk haftam çok güzel geçti,düzenli içtim şi,şkinliği alıyodu,az yiyodum ama sonraki hafta eşim akşamları yemekte oluyodu ona yemek yapınca bende yiyodum ve akşamları evde onu bunu çok yer çekirdek çerez vs.bende ona eşilk ediyorum diye yedimde yedim,yani hiç kasmadan haftalarım geçti,gün için abur cuburun dibine vurdum çoğu zaman,ama yediklerimimi yaktım sadece fazla kilo vermedim ama almadımdaiokadar şeyi başkası yese yandıydı,,çok rahat yiyorum herşeyi fazlasıyla,anlıycan bu aralar yeme düzenim pek iyi değildi,ama kilo almamak en büyük,mutluluğum,çünkü gerçekten çok cısslar yedim,mutlu oldum,,ama yememede dikkat etseydim eminim çok daha fazla kilo verirdim,neyse şuan regl olmama rağmen ve dün akşam doğum gününden çıkmama rağmen bu sabah tartıda 60.4çıktım,genelde artılarda çıkarım reglde,ama regl bitsin sonuc güzel olucak,cumadan sonra düzenime dönücem inşallah...

triendy seni bi süredir takip ediyorum.
ben de 19 kilo verdim şimdiye kadar.
inşallah düşersin 57 ye cnm.

Triendy21, teşekkürler canım cevabın için :)

Seni takip ediyorum, çok az kaldı 57 ye ha gayret,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…