• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

yani geceden yapıp sabah içsem nolur
olur tabi canım,,karışımım 1.5 günde bitiyo benim,ne zaman biterse ozaman tazesini yapıcaksın,ben malzemeleri kaynattıktan sonra soğuğunca şişeye süzüyorum,odada duruyo ılık olarak içiyorum,bazen hatta unutuyorum içmeyi ama yinede bitene kadar içiyorum,sonra tekrar tazesii:7:bende az önce hazırladım ılımaya bıraktım sonra süzücem sabaha hazır oldu iştee..:46::46::7:
Triendy21, teşekkürler canım cevabın için :)

Seni takip ediyorum, çok az kaldı 57 ye ha gayret, :D

sağol bebikim inşallah olucam:32::16::23:

olur tabi canım,,karışımım 1.5 günde bitiyo benim,ne zaman biterse ozaman tazesini yapıcaksın,ben malzemeleri kaynattıktan sonra soğuğunca şişeye süzüyorum,odada duruyo ılık olarak içiyorum,bazen hatta unutuyorum içmeyi ama yinede bitene kadar içiyorum,sonra tekrar tazesii:7:bende az önce hazırladım ılımaya bıraktım sonra süzücem sabaha hazır oldu iştee..:46::46::7:

ya ben 3 yıldır duydum bu karışımı ama hep aynı sebepten devam ettiremedim. sıcak içilmesi gerek die duymuştum sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinde iş yerinde olduğum için ısıtamıyorum diye hiç düzenli içmedim. oda sıcaklığında olması gerçekten faydalımı devam edeyim.

triendy21 sizi önceden beri takip ediyorum ocağın 15.de 57 olcam bu karışımla demiştiniz ama hala 60 kilosunuz bu karışımın bi faydası yokmu cevap yazarsanız sevinirim

merhaba biraz önce bir büyük boy cips :27: ardından çoçukların milkinisinden 4tane :27:ve bir paket biskolata :56:yedim ve çok pişmanım:18: her akşam olduğu gibi..Baktım karışıma ise yarayabiri derken en alttaki yemek miktarını 3de 1azaltınızı görünce :19:sevmedim...zaten ben yediklerimi azaltabilsem tığ gibi olacamda:1:neyse beni strese sokup bu hale getirenler utansın anacığım:47:

ahahhhahha çok güldüm.bunları bende yiye yie 71 kg ya çıktım.evet bacım biiz bu hale getirenler utansınlar.şimdi diete başladım.paketleri kokluyorum :D:D

daha önce bir tanıdığım eşi 9 ayda diet yapmadan 32 kilo vermişti.sırrı nı açıklıyorum :))) bizler çay kahve vs sıcak içiyoruz ya.adam sadece fincana sıcak su doldurup içmiş.ama canı her kahve çay istediğinde sadece fincan fincan sıcak su içmiş.ve yağları ermiş.adam çok kiloludu.32 kilo gitmiş bu sayede.
boğazımızı tutucaz anacım,başka çaresi yok.biz nedense seviniriz abur cubura saldırırz,üzülürüz yine abur cubur,yok regl olcaz deriz tatlı çikolataya saldıırırız.yemesek bunları offfffff
bu gün tarhana çorbası,kahve,4 galeta,peynir domates,salatalık yeşil çay karanfilli akşam sadece yeşil elma yicemmm
10 kilo vermem lazım nisana kadar

triendy21 sizi önceden beri takip ediyorum ocağın 15.de 57 olcam bu karışımla demiştiniz ama hala 60 kilosunuz bu karışımın bi faydası yokmu cevap yazarsanız sevinirim

canım şöyle söyliyim,evet hala 60 kiloyum 400gr aşağıdayım ilk başladığımdan beri,ama şunu söyliyim,hayatta nekadar kilo yapıcak şey varsa bende anacım,son aylarda abur cubura sardım,zevk için hemde yiyorum:31::56:ve hamur işi tatlı pasta ya ne biliyim aklına ne gelirse yiyorum,ve sabitlerdeyim,sirkeli suyum sağolsun 5 aydır 4 kilo vermişim hemde dikkatsizce beslenerek,ama karışımda şişkinliğimi alıyo faydası oluyo bence,heleki gece atıştırmalarımda başladı bir haftadır,eşimle sohbet ederken keyif için bişeyler yiyoruz:25:ama inanki hiç kilo almadım 5 aydır ,serbest takılmasam,eskisi gibi düzenime geri dönsem eminim çok faydası olucaktır,zamanı var gibi,hazır değilim henüz..ama şunu söyliyim,sirkeli suyum ve bu karışımımı hayatta bırakmam,şimdiki işe yararlığı şu,benim yediğim yağlı kızartmalar hamur iğşleri ve abur cuburların vücuda yağa dönüşmesini engellemesi,oyüzden kilo almıyorum,ama zararlı besinleri kessem ,vücutta kalan yağları temizliycek inanıyorum bakalım,kesicem yakında..ozaman sonuca bakıcam:32::16:

Son düzenleme:
triendy sen bayadır koruyosun kilonu. ben seni takip ediyorum.
istediğini yiyip içsen de bu karışımı içiyo musun sürekli peki?

triendy sen bayadır koruyosun kilonu. ben seni takip ediyorum.
istediğini yiyip içsen de bu karışımı içiyo musun sürekli peki?

evet canım herşeyi yiyorum ama karışımı ve elma sirkesini aksatmadan içiyorum..tek bi aksaklık oluyo oda,bazen geç kalkınca 2 öğün yiyoruz bende haliyle 2 defa yemeklerden sonra 2 bardak içiyorum 4 bardak içmiş oluyorum gündeee:23:mesela daha sabah hazırladım yenisini tekrar,sabah içtim ama düğüne gittik geç döndük bidaha içemedim,,böyle günlerde aksaklık oluyo işte...ama birazdan yatarken elma sirkemi içicem..çok kaçırdım gene bugüüün düğündee..bide eve gelince saat 22de 3 gofretle 3adet ikram yedim,öncesinde yediğim 1dilim peynirli böreği söylemiyorum bilee.bakalım yarın kaç çıkıcam tartıdaa:31::23:

evet canım herşeyi yiyorum ama karışımı ve elma sirkesini aksatmadan içiyorum..tek bi aksaklık oluyo oda,bazen geç kalkınca 2 öğün yiyoruz bende haliyle 2 defa yemeklerden sonra 2 bardak içiyorum 4 bardak içmiş oluyorum gündeee:23:mesela daha sabah hazırladım yenisini tekrar,sabah içtim ama düğüne gittik geç döndük bidaha içemedim,,böyle günlerde aksaklık oluyo işte...ama birazdan yatarken elma sirkemi içicem..çok kaçırdım gene bugüüün düğündee..bide eve gelince saat 22de 3 gofretle 3adet ikram yedim,öncesinde yediğim 1dilim peynirli böreği söylemiyorum bilee.bakalım yarın kaç çıkıcam tartıdaa:31::23:

Merhaba canım,

Sirkeli suyu nasıl içiyorsun? Günde kaç kez? nekadar?

Merhaba canım,

Sirkeli suyu nasıl içiyorsun? Günde kaç kez? nekadar?

sabah açkarına birde gece yatmadan hemen önce,,sıcağa yakın bir bardak suya,1 yemek kaşığı sirke katıp içiyorum bi dikişte 3 yudumda oluyo yani ama beklemeden içiyorum..kişiye kalmış tabi,,ben bekleterek içemiyorumdaa:31:
öyle iştee...sabah içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum,,akşam yemeğini en geç 5-6 olmadı 7de yiyorum,sonrada gece 11-12lerde yatmadan önce içiyorum:7:

Son düzenleme:

sabah açkarına birde gece yatmadan hemen önce,,sıcağa yakın bir bardak suya,1 yemek kaşığı sirke katıp içiyorum bi dikişte 3 yudumda oluyo yani ama beklemeden içiyorum..kişiye kalmış tabi,,ben bekleterek içemiyorumdaa:31:
öyle iştee...sabah içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum,,akşam yemeğini en geç 5-6 olmadı 7de yiyorum,sonrada gece 11-12lerde yatmadan önce içiyorum:7:

Süper, bende senin gibi yapayım. Aslında içiyorum sirkeli su ama çok düzensiz içiyorum...
Teşekkür etttiiimmm.. :)

Bu karışımı bende çok yapmışımdır selahattin dönmez karışımı bu yıllar önce elmax ta programı vardı orada vermişti. Anlamadığım sen başlayalı 1 ay olmuş ama hiç verememişsin bu karışım sana mı iyi gelmedi tickerını mı düzeltmedin?

Süper, bende senin gibi yapayım. Aslında içiyorum sirkeli su ama çok düzensiz içiyorum...
Teşekkür etttiiimmm.. :)

:16::16::16:
Bu karışımı bende çok yapmışımdır selahattin dönmez karışımı bu yıllar önce elmax ta programı vardı orada vermişti. Anlamadığım sen başlayalı 1 ay olmuş ama hiç verememişsin bu karışım sana mı iyi gelmedi tickerını mı düzeltmedin?
canım demin önceki sayfada arkadaşa açıkladım nedenini aşağıya alıntıladım oku istersen :32:
canım şöyle söyliyim,evet hala 60 kiloyum 400gr aşağıdayım ilk başladığımdan beri,ama şunu söyliyim,hayatta nekadar kilo yapıcak şey varsa bende anacım,son aylarda abur cubura sardım,zevk için hemde yiyorum:31::56:ve hamur işi tatlı pasta ya ne biliyim aklına ne gelirse yiyorum,ve sabitlerdeyim,sirkeli suyum sağolsun 5 aydır 4 kilo vermişim hemde dikkatsizce beslenerek,ama karışımda şişkinliğimi alıyo faydası oluyo bence,heleki gece atıştırmalarımda başladı bir haftadır,eşimle sohbet ederken keyif için bişeyler yiyoruz:25:ama inanki hiç kilo almadım 5 aydır ,serbest takılmasam,eskisi gibi düzenime geri dönsem eminim çok faydası olucaktır,zamanı var gibi,hazır değilim henüz..ama şunu söyliyim,sirkeli suyum ve bu karışımımı hayatta bırakmam,şimdiki işe yararlığı şu,benim yediğim yağlı kızartmalar hamur iğşleri ve abur cuburların vücuda yağa dönüşmesini engellemesi,oyüzden kilo almıyorum,ama zararlı besinleri kessem ,vücutta kalan yağları temizliycek inanıyorum bakalım,kesicem yakında..ozaman sonuca bakıcam:32::16:

anladm canm.
ben senin topiklerine yazmıştım belki hatırlarsın beni.
ben de 19 kilo verdim.
15 kilo daha vermek istiyorum ama şu an çok yavaşladı. alternatif yöntemler arıyorm

anladm canm.
ben de 19 kilo verdim.
15 kilo daha vermek istiyorum ama şu an çok yavaşladı. alternatif yöntemler arıyorm

hatırlamazmıyım canım,hatırlıyorum tabi senii,,bu inan bana çok normal onca kilo verdik yavaşlaması normal,yinede koyverme kendini bence,idealime geldiğim için koyverdim ben kendimi ama koruyorum allahtan,,ama senin daha yolun varmış,başarırsın emin ol,,o alternatif yollrdan bulursan banada haber veeer:27::1:

ben yatıyorum,yazarsanız yarın cevaplayabilirim iyi geceleeeeeeeeerrrr:5::5::10:

Son düzenleme:
:16::16::16:

canım demin önceki sayfada arkadaşa açıkladım nedenini aşağıya alıntıladım oku istersen :32:

Yok yanlış anlama bu karışım işe yarıyor artık sembolik bir karışım olduğu için metabolizma çayı dendimi akla ilk gelen çay ben sana bir faydası neden olmamış ona şaşırdım :) Bende bir dönem senin gibiydim karar vermek lazım ilk önce o an geliyor yani bir dank ediyor insana ben tatil beldesindeyim ve yazın denize girmeyerek cezalandırdım resmen kendimi ilk iş kilo vermeye başlamak oldu sonrasında daha önümde 10 kilo var oda gidecek umuyorum. 8 den sonra aburcuburdan uzak durmaya hatta birşey yememeye çalış canım o bile çok farkettiriyor. İlle acıkırsan tarçınlı süt yada senin çaydan iç ama yeme :) sevgiler...

hatırlamazmıyım canım,hatırlıyorum tabi senii,,bu inan bana çok normal onca kilo verdik yavaşlaması normal,yinede koyverme kendini bence,idealime geldiğim için koyverdim ben kendimi ama koruyorum allahtan,,ama senin daha yolun varmış,başarırsın emin ol,,o alternatif yollrdan bulursan banada haber veeer:27::1:

valla keten tohumu yeşil çay ne varsa deniyorum.
bu karışımıda mı içsem diyorum ama bıktım artık yemin ederm

anladm canm.
ben de 19 kilo verdim.

Geçen bir uzmanla konuştum duraklama dönemi çok önemli bir dönemmiş ve hiç bir alternatif yapmamak lazımmış kilo verilir bir dönem vücut dinlenmeye geçer (ki o dönemde ille vereceğim diye uğraşırsan hastalıklara açık olduğun bir dönem olduğu için sonuç çok kötü olurmuş) sonra tekrar vermeye başlarmışsın. Bekleme devresinde olabilir vücut dikkat et.

Back