• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktım:25:hadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah:16::16:

işte mükemmel karışım:16::16::16:

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* yarım tatlı kaşığı top karabiber

* yarım tatlı kaşığı karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

peki kızlar emziren annelerde yapabilirmi bunu.acaba bebişe zararı olurmuki.

canım aralarda mı içeceksinn karışımı

yemeklerden sonra 10-15 dk içerisinde falan içiyorum ama ben çok içemiyorum 1 bardak anca

bu arada hepinize günaydın kızlar ben de dayanamıyorum aslında tartılmak istiyorum yahu işallah çok çok gitmiştir ya sabırsızlanıyorum
çok içemiyorum ben kızlar ya bidaha karışımı yapamıcam sanırım yaptıklarımı bitireyim de boşa gitmesin

bende başladım ama of of birde düzenli kullanabilsem keşke okuldan fırsat olmuyor ama içtiğim sürelerde devamlı idrara çıktım faydası olacaktır bence

günaydın bende dayanamadım bu sabah tartıldım reglim 3gün geçiktiği için bu sonuç sevindirdi bile diyebilirim bu aralar +larda çıkardım normalde 69,2 gördüm daha benim 3.günüm bu arada ama kesin sonucu reglden sonra görücem :34:
çok sevindim canım bende artıda çıkardım bugünkü sonuçta çok mutlu etti aşağıda yazıcam..ama asıl sonucu artık hafta içi söylerim reglden sonraa:23:
içinde bebeişe zararlı olucak hiçbi bitki veya meyve yokcanım istersen tek tek malzemelerin faydaları zararlarına bak ,,içebilirsin:34::emir_bebek::nazar:
yemeklerden sonra 10-15 dk içerisinde falan içiyorum ama ben çok içemiyorum 1 bardak anca

bu arada hepinize günaydın kızlar ben de dayanamıyorum aslında tartılmak istiyorum yahu işallah çok çok gitmiştir ya sabırsızlanıyorum
çok içemiyorum ben kızlar ya bidaha karışımı yapamıcam sanırım yaptıklarımı bitireyim de boşa gitmesin
:26:üzüldüm yaa,nedenki tadı hoşuna gitmediyse burnunu tıkada iç çok rahat oluyoo:7:
bende yarın başlıcam bu karışıma hergün taze mi yapmak gerekiyor yoksa bitirene kadar tüketebilirmiyiz?
bitene kadar canım benimki 2 gün gidiyo ama 2.gün akşamiçiceğinde bi bardak oluyo nedese kaynarken azalıyo sanırsam bitmesine yakın tekrar hazırlayıp kaynatıyorum ben..hbitene kadar içilcek:32:
bende başladım ama of of birde düzenli kullanabilsem keşke okuldan fırsat olmuyor ama içtiğim sürelerde devamlı idrara çıktım faydası olacaktır bence
:16::16::16:
ayy yarın annem alsın sölimde bende baslamak istiyorum kızlarrr şimd çıkmam lazım iyi aksamlar :8:
:16::16::16::16:

amanin bugünkü sonuca bayıldım hergün çıktığımda 60.8 görüyodum bugün 60.5 gördüm ve reglin tam ortasındayım üstelik,,nasıl sevindirik oldum benyaaa:62:

içebilirsin canım ben çok içtim karbonhidrat diyetiyle birlikte bu karışımı yaparak çok fazla yememden kısmadan bebişimide 2 yaşına kadar emzirerek ideal kiloma ulaştım. Belki uzun bir süreçte ama 8-9 kilo kadar verdim.

içebilirsin canım ben çok içtim karbonhidrat diyetiyle birlikte bu karışımı yaparak çok fazla yememden kısmadan bebişimide 2 yaşına kadar emzirerek ideal kiloma ulaştım. Belki uzun bir süreçte ama 8-9 kilo kadar verdim.

nekadar kilo verme aralağını uzatırsan okadar o kiloda kalırsın çünkü uzun zamanda verilen kilolar sağlıklı vede yağdan gidiyo,,kastan veya sudan değil,,oyüzden kilonu korumakta çok kolay oluyo..bende 11 ayda verdim hemde sadece sağlıklı beslenerek..bebişlerim beni tombik görmeden yani akılları başlarına gelmeden ideal kiloma indim:23::1: ama,,hedefim dahada aşağıda dahada incelmek istiyorum ve bunun çin 2 haftam kaldı ..kazanmalıyım iddayı bende bu karışıma başladım 1 haftam dolmak üzere bakalım işe yarar hepimizdede inşallah:16::16:

Diyette makarna ne sıklıkta yenebilir?

Serap hanım, Serap hanım… Bu aşağıdaki tabağı haftada bir sefer gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? Peki iki sefer? :) Yanında ne yiyebiliriz? Öğlen veya akşam yemeği olarak yememiz arasında bir fark olur mu?

Eki Görüntüle 317183

Diyetisyen Serap hanım der ki:
Makarna çok yağlı,kremalı soslu yapılmadığı sürece hem diyeti bozmayacak hem de sık sık yenilebilecek kadar masum bir yiyecektir. Onun masumiyetini bozan, yanında yenen yüksek kalorili şeyler veya porsiyon kontrolünü sağlayamamamızdır. Üstelik de, makarnanın pirinç pilavı gibi çok yağlı pişirilmesi de gerekmez. Değişik baharatlarla, salçayla veya yoğurtla bile yağsız yenebilir. (Hatta ben yağsız ve sade bile yiyebilirim :))

Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir.

Gelelim makarnamızı nasıl yiyeceğimize…

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık,öğlen ızgara et türü, pilav, salata içeren bir öğün yedik. Akşam da canımız makarna yemek istiyor. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık, öğlen sebze yemeği, pilav, yoğurt içeren bir öğün yedik. O zaman akşam kıymalı, etli, ton balıklı veya peynirli bir makarna yiyebiliriz. Hatta yalancı mantı bile yapabilirsiniz. Yanında light bir içecek veya ayran, salata da tercih edebiliriz. Yine makarna porsiyonuna dikkat etmek şartıyla tabii…

Ekmek yemeyi gözden çıkartırsak böyle bir porsiyon makarnayı her gün bile yiyebiliriz. Ama kilo vermeye çalışıyorsak, fotoğrafta görünen miktarı biraz azaltmak da fayda var :)
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!

Kendinize iyi bakın…

ben salçalı makarnaya bayılırıııım:62:

canımm ben bugünn içmedimmm karışımııı soğan suyuna başladımm canımm istemedii yanii 15 gün sonra dewam etcemm artıkk

canımm ben bugünn içmedimmm karışımııı soğan suyuna başladımm canımm istemedii yanii 15 gün sonra dewam etcemm artıkk

sen bilirsin tatlımda,,niye çocuk için kürler içiyosun,,olmuyomu yada ne biliyim,,yanlış bişeylermi yapıyosunkii,dra göründünüzmüü..bence hemen böyle şeylere yönelmee:26:

sen bilirsin tatlımda,,niye çocuk için kürler içiyosun,,olmuyomu yada ne biliyim,,yanlış bişeylermi yapıyosunkii,dra göründünüzmüü..bence hemen böyle şeylere yönelmee:26:

dr göründükk bi sorun yokk canım 4 senelik ewliyimmm 2 sene felan korunduk 1 sene sonra falan hamile kaldım düşük olduu şimdide olmuoo bilmiyorumm bakalımm soğan suyunu denicemm tatlımm

monti dediğin montignac diyetimi canım,,eğer öyleyse boşuna girme öyle diyet streslerine canım ben hiç sevmedim diyet kelimesini ,oyüzden sağlıklı beslenme hayatımın vazgeçilmez ve en keyif verici şeyi oldu benim için...yinede sen bilirsin:34::16::16:

evet canım montignac diyeti:1: ben 49-53 kg arasında gıdıp gelen çıtırca bir hatunken ,troıd , hormonların dengesızlıgı ve ardından hamılelık bambaşka bır ınsan yaptı benı hemde 2yıl içinde çok hızlı kılo aldım..100kg doguma gırdım:27: 20 kg verdım kendı çabalarımla ama geri kalan gitmiyor yapıştı üstüme...bugun yıne endokrın eşlıgınde dıyetısyendeydımtsh degerım fırlamıs ılacın dozunu artırdı birde:18:...neyse dıyetısyen 1500 kalorılık bır dıyet verdı gayette saglıklı bır dıyet...maydanoz limon soda kürü yapıyordum bende 3gun sonra bıtecek o..sonra yenı sağlıklı beslenme uygulamasına geçecegım inşallah...dilerim sizde bu kürün fazydasını görürsünüz ...herkes zayıflasın kılolu kımse kalmasın istiyorum:40:

evet canım montignac diyeti:1: ben 49-53 kg arasında gıdıp gelen çıtırca bir hatunken ,troıd , hormonların dengesızlıgı ve ardından hamılelık bambaşka bır ınsan yaptı benı hemde 2yıl içinde çok hızlı kılo aldım..100kg doguma gırdım:27: 20 kg verdım kendı çabalarımla ama geri kalan gitmiyor yapıştı üstüme...bugun yıne endokrın eşlıgınde dıyetısyendeydımtsh degerım fırlamıs ılacın dozunu artırdı birde:18:...neyse dıyetısyen 1500 kalorılık bır dıyet verdı gayette saglıklı bır dıyet...maydanoz limon soda kürü yapıyordum bende 3gun sonra bıtecek o..sonra yenı sağlıklı beslenme uygulamasına geçecegım inşallah...dilerim sizde bu kürün fazydasını görürsünüz ...herkes zayıflasın kılolu kımse kalmasın istiyorum:40:

maydonoz limon soda kürü nasıl oluyor canım ? soda içtiğim dönem kilo almıştım ben :S bende ters etki yapmıştı galiba :18:

kilo bildirimim

başlangıç:79.8:43:
geçen hafta:60.8:19:
bu hafta:59.9:62:
giden:900:23:
toplamda giden:19.900:65:
hedef:57:64:(15 ocakta olcam inşallah)
:32

selam Tuğba bende 3 gündür karışımı deniyorum şimdilik iyi gidiyor.biraz daha kullanıp bilgilerimi aktarırım inşallah..:)

Back