8 Kilo Verdiren Kür

yakaldım bile,,bikaç işim vardı halledene kadar oğlan oturuyodu,,kapatırken bakayım dedim menünü yakaladım ve cvbladım,,hadi kaçtım ciddi cidii,,1de eşim gelcek ve ev talan halde ah bu çocuklar aaaaahhh

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende bu karışımı kullamaya karar verdim az önce kaynattım bakalım bende işe yarayacakmı gelişmeleri yazıcam:)

dün akşam karışımı yaptım...
o nasıl bir koku mis gibi.. eşim çokgüzel kokuyoo dedi doldurdum bir bardak serbet dedim.
içti..:)
tadı süper normalde ben içemem midem bulanır ama bunun tadı süper..
bugün işe getiremedim tabii. akşam gidince içeceğim.. pet şişe alıp doldurmam lazım..
annem de başladı .. hatta işyerimdeki arkadasalrdan 10 kişi de yazdı.. herkes denemek istiyormuş:)

benim bugün 2. günüm epey işe yarıyo sanki bakalım cuma günü tartı belirler artık

ay kızlar tuvaletten çıkamıyorum ya resmen offf bide psikolojik mi ne 2 damla yapıyom sanki çok gelmiş gibi

ben sevmedim tadını ya burnumu tıkayarak içiyorum bi de 2 bardak değil anca 1 bardak içebiliyorum işe yarar işallah

dünkü menüm

sabah:avuç içi kadar ekmek yağsız peynirli omlet
öğle:2 kepçe mercimek çorbası
ikindi:3 adet form bisküvi
akşam:3 kepçe mercimek çorbası

bugünkü menüm

sabah: avuç içi kadar ekmek kk peynir 5 zeytin domates
öğle: içine 3 light çubuk kraker doğranmış 1 kase yoğurt
akşamişirdiğim yemekten 2 yemek kaşığı ve salata (bu arada ne pişirsem acaba )

Günaydıııın kızlar, gününüz güzel geçsin veee kaçamaksız bir gün olsun. :119::119:
Haydiii iksirimizi içmeye devam. :124:Bu hafta çoook güzel olacak inşallah. Biraz da spor yapabilsem ahhh ah. Yalnız sizlerinde dediği gibi wc. den çıkılmıyor. Maşallaaahh.

ben tartılmadan duramıyorum hergün tartılıyorum...

esenn cim ben de snin gibiydim zırt pırt tartıya çıkıp iniyodum ama açıkçası bu ben de moral bozukluğu yapıyodu artık haftada sadece 1 kere cuma günleri tartılıyorum ve çok daha mutlu oluyorum eksildiğimi görünce ama nasıl tutuyorum tuvalete her gittiğimde tartıya öle uzaktan bakıyorum ama çıkmıyorum tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo

kizlar bir kac sorum var lutfen cevap yazin :26:

1)bu karisimi yemek yedikten hemen sonra mi iciyoruz yoksa yemekten sonra biraz bekleyecek miyiz?
2)gun icinde canimiz istediginde karisimdan yine icebilir miyiz? bir sInIrI var mi yani? :26:

ben 3 kilo falan vermek istiyorum ayva gobekim var azcik...gitse keske...

aslında benim de senin gibi yapmam lazım. hafta da 1...
özellikle de bu karışımı kullanrlken..
işe yaramıyo deyip bırakmamak için..

çok ayrıntısını bimiyorum ama ben yemekten biraz sonra içiyorum..

sabah öğle aksanm yemeklerden sonra 2 bardak..

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende bu karışımı kullamaya karar verdim az önce kaynattım bakalım bende işe yarayacakmı gelişmeleri yazıcam:)
hadi bakalım inş.işe yarar herkezdee
Yazdıklarınızı okuyunca heveslendim. Yarın ilk iş malzemeleri alıyorum. Çooook kilo vermem lazım çooooookkk

çok iyi bişey buu,eşinde içti demek,,benimki bilmiyoki karışımı buyüzden içtiğimi söyleyemem zati,,idda var,,ama sabah biyerden duymuş sirkeli su içcem ben artık dedinen ben aylardır içiyorum bana inanmıyonda duyuncamı içcem diyon gıcık dedim
benim bugün 2. günüm epey işe yarıyo sanki bakalım cuma günü tartı belirler artık

gün içinde 2 defa ara yapmak çok önemli kızlar,,aralarda açlığınızı bastırmak için meyve yemelisiniz,bide sonraki öğünde fazla yememek için gerek buu
yemekten sonra 10dk geçsin iç....bide gün içinde içme yemeklerden sonra içilecek sadecee

ya topikteki herkes yeni mi başladı hiç beklediğimiz haberi verecek yok mu
benim iksirim bu akşam son yeşil elma alıp kaynatmam lazım yarına bide sabah öğününden hemen sonra içiyorum çünkü vaktım kalmıyo çoğu zaman o kadar olur sanırım

kızlar beraber yapalımm birbirimize destekk olalımmm çook güzell olurr..

Evet destek cok onemlı bende katılıyorumm baslayacagım yarın..ben zten bayag kılo verdım(6 kılo), 2 kılo daha vermek ıstıyorum.Istahım da yok,boylede saglıksız oluyor bu kur bence toksın temızlemek acısındanda ıyı gelıcektır.Arkadaslar sık ama az yemege basladım,ınanın kendılıgınden kılo vermeye basladım.Bıraz kendınızı tutarsanız,kesınlıkle basarıya ulasılacaktır.Bırde abur cubur kesınlıkle yemıyorum ztn bır sure sonra canınız ıstemıyor.

evet canım topiği yeni açınca haliyle herkez yeni başlamış oldu,,ama cumaya ilk haftam bitcek inşallah

çok güzel canım,,zaten kilo yapan en büyük etkenler aburcuburlar,,ilk başta zararlıları hayatınızdan çıkarttıktan sonra ve karar verdikten sonra herşey çorap söküğü gibi geliyo zaten:98:

arkadaşlar bu arışım gerçekten işe yarıyor mu benim pek kilo problemim yok ama yan yağlardan şikayetçiyim.hergün slim videolarını yapıyorum bu karışımıda içsem faydasını görürmüyüm acaba.offf bi türlü kurtulamadım şu yan yağlardan((

evet canım bendede var azcık yan yağlar hihaabakalım görcez haftanın sonunda işe yarıyomuubence başla vakit kaybetme derim ben kaybetcek bişeyin yok nasılsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…