Bügün sabaheynirli tost domates Salatalık zeytinAra: yeşil Çay yatım Havuç portakal Öğlen : mercimek salatası 3 eti mek Aksam yaprak sarmadı 15 tane ince sarılmış büğünlük bu kadar sporda yok su da az içtim mercimek salatasını herkese tavsiye ediyorum hiç açlık hissetmedim Çok doyurdu
canım benim,bu güzel olayı başlatan kaptanımız senmiş isin ben de katılmak istiyorum senin desteğinle motivenle kilo vermek istiyorum tatlım
ben buna benzer görmüştüm tarifte yoğurt salatalık buğday nohut ve nane vardı
hatta gecen niyetlendim buğdayla nohutu ısltatıp haşladım ama düzenli yapamadım evde olmadığım için
ama bazen öğün olarak yedim gerçekten tok tutuyor
inşallah fayda görürsün
çok güzel bir fikir süpersin hafta sonu ne yapsamda malesef kacamaklar oluyor kı bu hafta sonu gıdecegımız yerler olacak nasıl olur sonuc bılemedım cumadan mı tartılsak acaba
tamam canım pazartesi hangi bilgiler şekerim ?Tabiki pazartesi bilgileri yazman yrterli hosgeldiiiinnn
gecmis olsun canim neyin var
aman dikkat et canim kar yagmadigikca salgin dolasmaya drvam ediyor malesef benim bogazim da cok cabuk sisiyor da zencefil kaybatip iciyorim bir gundr topluyorumTeşekkürler canim. Boğazim çok kötü grip olmusum hastanelik oldum serum filan baya kotuydu bugün daha iyiyim. Iyilesiyorum galiba.
aslında denenebilir birde yoğurt kürü varmış ondada kilo veren ve tokluk hissi yaşayanlar var forumda[/QUOTE]csnim benim kuzenim dogum yapmasina ragmen ki evlenmeden once bile balik etliydi sirrini soyledi bir litre suya 1tane salatalik 1cay kasigi kadar taze zencefil rendeleyip icinde on iki tane taze nane ve bir limon dograyip bir gece brkletip yemeklerden sonra icmis ama aslinda once icilirmis sindirimi kolaylastiriyormus tahmin et suan hic gobegi yok bizim kiz bekarken olamadigi formunda suan bende eve giderken birazdan alip bu aksam baslayacam 7gun yapiliyor sadece yarin bende arkadasimla bulusulacam malesef dikkaat edemeyecegim
brn dün aksam bahsettigim salatalık kürünu yaptim sabah ta bir buyuk bardak içtim veee tadi hic de fena degil kizlarr deneyelim bakalim bu bitince haftaya da su yogurt corbasi gibi olan var ya nohut vs olan hahh iste ondan yapacam iyice denek olduk walla allah sonumuzu hayreylesin amin
Ay bu yoğurt çorbasına ben bugün başladım üstelik sadece ben değil annem kardeşim 3ümüzde yapıyoruz.
Pazartesi size sonuçları söylerim. 3 tane denek var şimdilik elimde