8 haftalik yarisa var misiniz ?

Bügün sabah eynirli tost domates Salatalık zeytinAra: yeşil Çay yatım Havuç portakal Öğlen : mercimek salatası 3 eti mek Aksam yaprak sarmadı 15 tane ince sarılmış büğünlük bu kadar sporda yok su da az içtim mercimek salatasını herkese tavsiye ediyorum hiç açlık hissetmedim Çok doyurdu

Selam kizlar, bugunku menum

09:00 - karbonatli su
09:30 - tam tahil ekmegi, peynir, roka, maydonoz, biber
13:30 - pirasa, ayran
17:00 - 2 kuru kayisi
19:00 - nohut, bulgur pilavi, salata

Kızlar evde olmadığımız zamanlar illa ki kaçamaklar oluyor herkeste vardır ama söyle yapmanızını tavsiye ederim mesala bir Sürü pasta yemek var içinden en fazla sevdiğinizi seçin onu yiyin ve sofra da salata Tarzı birşey yoksa mutlaka yoğurt isteyin yoğurtla yiyin ve insanlara Kars'ı kulaklarınızı Kapatın bir günden ne olacak laflarını duymayın ipin ucu kaçınca devamı geliyor inanın ben ÇOĞU zaman kararlıyım ama hala kilo veremiyorum anlamdım gitti

Bu hafta tartılmadım ama sanki çok ödemeliyim bügün. Karnım Şiş bu sabah Rezene kimyon içecem evden dısarda yemek yemeği düşünmüyorum bu hafta Dayanacagım . Pantolonlar bol gelmedi bu hafta bakalım merak ettim belki hasta sonum bol sporcu az yemeli geçerse olabilir ama dn fazla 200 gram dur verdiğim de

çok güzel bir fikir süpersin hafta sonu ne yapsamda malesef kacamaklar oluyor kı bu hafta sonu gıdecegımız yerler olacak nasıl olur sonuc bılemedım cumadan mı tartılsak acaba

csnim benim kuzenim dogum yapmasina ragmen ki evlenmeden once bile balik etliydi sirrini soyledi bir litre suya 1tane salatalik 1cay kasigi kadar taze zencefil rendeleyip icinde on iki tane taze nane ve bir limon dograyip bir gece brkletip yemeklerden sonra icmis ama aslinda once icilirmis sindirimi kolaylastiriyormus tahmin et suan hic gobegi yok bizim kiz bekarken olamadigi formunda suan bende eve giderken birazdan alip bu aksam baslayacam 7gun yapiliyor sadece yarin bende arkadasimla bulusulacam malesef dikkaat edemeyecegim[/QUOTE]
aslında denenebilir birde yoğurt kürü varmış ondada kilo veren ve tokluk hissi yaşayanlar var forumda

20.12.2014
sabah
2 yumurta az yağda pişmiş
3 zeytın
2 dilim ekmek

ara
yeşilçay
mandalina

öğle
????

akşam
kuru fasulye yapacagım başarabilirsem
1 tbk kuru fasulye

hafta sonu olmuyor bu diyet kızlar
pazartesi inş sonuç iyi olur sevgiyle kalın pazartesi grş cüzzzzz

aslında denenebilir birde yoğurt kürü varmış ondada kilo veren ve tokluk hissi yaşayanlar var forumda[/QUOTE]

brn dün aksam bahsettigim salatalık kürünu yaptim sabah ta bir buyuk bardak içtim veee tadi hic de fena degil kizlarr deneyelim bakalim bu bitince haftaya da su yogurt corbasi gibi olan var ya nohut vs olan hahh iste ondan yapacam iyice denek olduk walla allah sonumuzu hayreylesin amin

Ay bu yoğurt çorbasına ben bugün başladım üstelik sadece ben değil annem kardeşim 3ümüzde yapıyoruz.
Pazartesi size sonuçları söylerim. 3 tane denek var şimdilik elimde

11:00 Yesil Cay+ kepek ekmeginden kucuk sandvic

15:30 1 dilim cikolata + yarim donut

17:00 salata + 1 gozleme + 1 köfte

Aksam yarim porsiyon tiramisu

45 dk. yuruyus yaptim

Selam kizlar, bugunku menum;

10:00 -1 tam tahil peynirli tost
12:30 - 2 kuru kayisi
14:00 - domates, salatalik, peynir, zeytin, biber, 1 cavdar ekmegi
17:30 - 1 adet kucuk muz
19:00 - corba, salata

Günaydın kizlar sabah kahvaltim sucuklu yumurta ve peynir zeytin kahvaltidan önce salatalik çayını ictim oglen ve aksam tavuk izgara yogurt ve salatalik çayı kizlar yatin pazartesi dikkat edelim bugün yediklerimize dun ben cok abarttim da

selam kankilerim

dün yediklerim sabah bişey yemedim
öğlen önce alışveriş merkezinde baya yürüdük
sonra et döner yedim sandiviç şeklinde ama ekmek küçüktü 1 küçük porsiyon patates kızartması 1 küçük kola

sonra tekrar yarm saat yürüyüş

ikindi çayın yanında elmalı kurabiye iki tane küçük

akşam yarım paket baharatlı çubuk

dün annemdeydim ondan böle oldu

bu sabah önce yarm saat kadar ev iş yaptım

kahvaltı 2 küçük dilim kızarmış ekmek
çok az peynir
1 çay kaşığı tereyağ 3 dilim domates
şekersiz çay

yarm saat yürüyüş

öğlen 1 bardak yarm yağlı süt

aralıksız iki saattir temizlik yapıyorum en az iki saat daha yapıcam

akşam yemeği olarak haşlama patates salata peynir yicem

yarn kilo bildiriminde görüşürüz kızlarrrr

Kızlar yazamadım çunku diyeti bozdum bi kaç gundur ama çok pişmanım bugun tekrar başlıyorum allahın izniyle

Bende dünden beri be yediğimi yazmıyorum ama dün abartsam da gene de dikkatli oluyorum ne yapayım ne yapsam da zayıflamıyamıyorum alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…