8 haftalik yarisa var misiniz ?

merhabalar Kıbrıstan Adanaya bu gün geçtim diyet nasıl gidiyor benim ki sekteye uğradı biraz geçmişi okuyamadım çok yarın itibariyle tekrar başlıyorum

Bugün Geç Kalktim Kahvalti Ögle Oldu

13:00 corba

15:30 iki dilim kepek ekmek + 2 ucgen peynir

17:30 makarna sade + havuclu et

1 saat dans + 2 yesil cay
Ve dünden itibaren elma sirkeli suya basladim.

Yarini merakla bekliyorum. Simdiden herkese bol sans :)

Kızlaaarr bugün akşam bende 1,5 lahmacun yiyerek diyeti sekteye uğrattım azıcık :cool:
Üstelik birde detoks yapıyordum.
Ama zaten benim kilo duraklama dönemine girmişti diyerekten usul usul sıvışayım burdan:KK55:
Tartıda pek bi fark beklemiyordum zatende kilo almış çıkmasam bari yarın:KK75:

Kızlaaarr bugün akşam bende 1,5 lahmacun yiyerek diyeti sekteye uğrattım azıcık :cool:
Üstelik birde detoks yapıyordum.
Ama zaten benim kilo duraklama dönemine girmişti diyerekten usul usul sıvışayım burdan:KK55:
Tartıda pek bi fark beklemiyordum zatende kilo almış çıkmasam bari yarın:KK75:

biz bütün hafta diyet yapıoruz sonra haftasonu kaçamak yapıoz. üstüne bide pazartesi kilo bildirimi yapıoz:mad:

bundan sonra haftasounu kaçamak yapmıcam karar verdim:63:
kaçamakları hafta arasına sıkıştırcam:KK12:

bugün tartıldım kilo vermiş görünce kendimi iki tane elmalı kurabiye yedim:cool:

çok yanlış yaptım nasılda pişmanım inş yarn sabaha kadar zayıflarım. az önce 1 litre su içtim yemekten sonra evi süpürdüm :KK49:

Sabah : Yumurtalı kaşarlı tost domates Salatalık yeşillik (roka tere ) Öğlen : Adana kebap 2 dilim lavaş salata aksam üzeri Sütlü kahve Çay bardağı saat 7 de yarım elma portakal

Selam kizlar, bugunku menum;

12:00 - 2 tam tahil ekmek peynirli tost
17:00 - 3 adet diyet pirinc patlagi
18:30 - 1, 5 kir pidesi malesef :KK43:

Telafi etmek icin yemekten hemen sonra 1 bucuk saat tempolu yuruyus yaptim.
Umarim yarin bana + olarak geri donmez.

kızlarr çok düzensiz yaşıyorum son günlerde ve yazamadım :KK43: daha dikkatli olacağım yediklerim konusunda

bügün hiç iyi değildim ya 4 5 güne adet olacagım sinirim üstünde aksam küçük bir cips actım 125 kalori yazıyordum dikkat etsemde zayıflayamıyorum zaten aylardır çoğu gece aç yatıyorum gitmiyor yapıştı kilolar sinir oldum ya sinir yarın kilo bildirimi var bakacaz görecez kaç gramcık verdim ya da aldım

günaydın kızlar hafta sonu bende sızdenım kacırdım bıraz bu da tartıya yansıdı hıc bır degısıklık yok malesef
72,7

X