8 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Maalesef her adam evliliğin sorumluluğunu taşıyamıyor. Konu sahibi çocuk tek başına yapmadı, sonradan aldıracaksın ne demek. Kararı verirken neredeymiş kafası diye sorarlar.

Siz tek başınıza çocuğunuza çok da iyi bakarsınız, hatta böyle toksik bir babayla ne kadar az muhattap olur o kadar iyi olur.
Böyle adamlar çocuk biraz ayaklanıp kendini bildiğinde ailesine geri dönmeye çalışıyor. Sakın yemeyin, en zor zamanlarınızda yanınızda olmayan her insan iyi günlerinizi de görmesinler.
Aldırma yorumları bana da saçma geldi. Evliysen çocuğu aldırmak eş iznine bağlı. O imzayı atınca vücudun hakkındaki önemli bir kararı esine devrediyorsun.

Geçmişinizi unutamadığını düşünmüş evlenmeden de beraber olduğunuz için size güven duymuyor ayrıca sizin yanınızda asagilik kompleksine girmiş ve sizi gözden çıkarmış bunun sonucunda da bu şekilde davranışları var. Arada bir çocuk var bu adamın davranışları düzeltilebilir değilse ayrılmak daha doğru görünüyor

Herkese her şey çok kolay geliyor neyse son gelişmeleri anlatayım. Dava dilekçesi eline ulaşmış beyefendi şimdi de kalkıp özelimizi millete nasıl anlatırsın? Çekişmeli benim de işime gelir beş kuruş alamaz. diye ortalıkta geziyor milletle bana haber gönderiyor annesi de kalkmış ben utanır o dediklerini yazdıramazdım dava dilekçesine diyor valla ben yaşarken o yaşatırken utanmadı dedim sanırım dava açamayacağımı düşünüyordu bu arkadaş

Herkese her şey çok kolay geliyor neyse son gelişmeleri anlatayım. Dava dilekçesi eline ulaşmış beyefendi şimdi de kalkıp özelimizi millete nasıl anlatırsın? Çekişmeli benim de işime gelir beş kuruş alamaz. diye ortalıkta geziyor milletle bana haber gönderiyor annesi de kalkmış ben utanır o dediklerini yazdıramazdım dava dilekçesine diyor valla ben yaşarken o yaşatırken utanmadı dedim sanırım dava açamayacağımı düşünüyordu bu arkadaş
Kaç yaşındasınız yazdıysanız da ben görmedim.
Bu konu bana geçmedi ama çocuğunuzu büyütecek manevi ve maddi gücünüz olmasına sevindim.
Maddi gücüm de varsa direkt boşanırdım ben olsam böyle birini çekeceğime hamile halimle,lohusa halimle bu adamın ve ailesinin laflarını çekmezdim

X