Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm