8 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Sizinle kavga edip kendini cluplere atan adamda. Keşke bir bebek yapmasaydınız..
çocuğunun annesine hamile bir kadına nasıl böyle iğrençlikler yapılabilir ..

Tamma eski sevgilinizin yeni nişanlısına bakmanız tartışılacak bir konu, amaaa böyle pislikleri yapacak kadar değil.
Ama iyikide bakmışsınız iyikide görmüşde bu adamın gerçek yüzünü görmüş olmuşsunuzz.

Her işte bir hayır vardır derler resmen o hesap..
ama çocuğunuza üzüldüm, babasının böyle birisi olması yüzünden.

Her şeyi şirket üstüne gösteriyor ama saflık bende parada pulda gözüm yok diyip sözleşme imzalamayı bile kabul etmiştim iyi ki imzalamamışım o kadar alçaldı ki aileme küfredip kaç paraysa yazın bunu da davaya dedi

Bir tanıdığım böyle bir sözleşme imzalamıştı. kadın sözleşmeyi piskolojik baskı altında imzaladığını gerekçe göstererek dava açtı ve kazandı. İsterseniz araştırın bazı durumlarda geçersiz sayılabiliyor.

Çok üzüldüm hamile stresi ayrı üzerine böyle salak bir eş. Çabucak boşanıp kurtulursunuz inşallah.
Boşanmalar çok arttı son zamanlar da. Artık kimseye güven kalmadı.

Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm
Yazının başında ay kıskandı adam heralde dicektim ama kendi zaten her haltı yiyormuş utanmadan bide şu güzel dönemi sana zehir etmiş. Boşanmak en doğru kararın olacaktir böyle merhametsiz bir adamla mutsuz bi evliliği sürdürmek akıl işi olmazdi. Bebeginle çok mutlu olursun inşallah. Her ne kadar güçlüyüm gibi gorsende lohusalık dönemi zorlu bı surec oluyor ama rabbim en kolay şekilde atlatmana yardımcı olur inşallah 🤲🌸

Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı

Ve siz bunlara ragmen hem cocuk yaptiniz hem de hamileyken her turlu siddetine katlandiniz?
Neden?

Ben bu forumda okudugum cogu seyi gercekten algilayamiyorum. Insan bunu kendine neden yapar?

İnşaat mühendisi. Tabiki verecek hayır evliliğimiz henüz 1 yılı doldurmadı bile evlendikten sonra aldığı mallar var şirket üstüne hepsi. Benim onla evlenmeden önce de arabam vardı zaten. Ama bana bir kez paragöz dedi ya şimdi ona o paragözlüğü göstericem. Ben çocuğuma bebek arabası hem uygun hem güzel olsun diye gezerken millete şampanya patlatıyor beyefendi
Şirket üstüne olan mallar için değer artış talep edebilirsin. Düşük vergi için şirket üstüne yapıldığı zaten bilinmeyen bir şey değil

Sizce yazdığına göre adam normal geliyor mu🤔 kendinizi yerine koyarak okursanız anlarsınız
Bayanın yazdıklarına göre şizofren veya bipolar teşhisi koymak hem doğru değil hem kolay değil maalesef yeri geliyor bazı hastalara bile doktorlar tam teşhisi koyamıyor iken bizim buradan bu kadar az veri ile konu sahibini şaşırtmak doğru değil

Aldatanlar genelde eşi aldatmakla suçlayıp ortalığı yakıp yıkar eşinizin yaptıklarına hiç ama hiç şaşırmadım.

Size en büyük önerim, kaliteli avukat bulun, dava dosyasına geçerli kanıtlar konulsun.

Test mi istiyor? Testi yaptırın, sonra tombul bir nafaka talebiyle kendisine servis edersiniz.

Anlattıklarınıza göre mahkemede yanacak olan kendisi, önemli olan hukuki süreci doğru takip etmeniz.

Açıkçası doğduktan sonra bir sıkıntı yaşamayacak çok güzel dedesi ananesi teyzesi annesi var kaldı ki kv kp de sağolsunlar hep destekler yalnızca babasıyla minimum görüşecek o da ruh sağlığı için iyi olacak.
Arkanızda bir ordu var maşallah hiçte zora düşmez bir anne evladı için yapamayacağı şey yoktur...o baba denilen şizofrenlede değil minimum pokunu göstermem adı herif ne hakla görecek hem anneye şiddet uygulayan hemde bebeği karnindayken yok öyle bir dünya süründur valla

Tabi Allah takdiri ama keşke bebek yapmasaydın. Huyunu biliyormussun
Demeyin öyle valla ben bile üzülüyorum bebeklerin suçu yok yiyecek ekmeği görecek günü varmış Allah vermis canını şimdi bir şizofreni yüzünden hamile bir kadının canını sıkmayalim arkadaşim yeterince üzülüyor

Her şeyi şirket üstüne gösteriyor ama saflık bende parada pulda gözüm yok diyip sözleşme imzalamayı bile kabul etmiştim iyi ki imzalamamışım o kadar alçaldı ki aileme küfredip kaç paraysa yazın bunu da davaya dedi
Adam kafayı parayla bozmuş. Pislik herif.

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin .Çok mutlu olun inşallah

Arkadaşlar bazılarına her şey çok kolay geliyor zaten 9 aylık evliyim 8 aylık hamileyim hamile değilken böyle şeyleri yaşayıp üstüne çocuk yapmadım tabiki cahil değilim ama hamileliğimde bunları yaşadım diye de bebeğimden olmadım. Çünkü bu bir mucize ve Allah herkese bahşetmiyor burda okuyoruz görüyoruz hepimiz

Ve siz bunlara ragmen hem cocuk yaptiniz hem de hamileyken her turlu siddetine katlandiniz?
Neden?

Ben bu forumda okudugum cogu seyi gercekten algilayamiyorum. Insan bunu kendine neden yapar?
Tam olarak bahsettiğim yani bunlar zaten hamileliğimde ortaya çıkan şeylerdi çünkü evlendikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim eleştirirken kınamayın başınıza gelmesini istemem

SEvgilisi kim öğrendiniz mi? Kız sizi ve bebeği biliyor mu?
Sanırım tahmin ettiğim kişi çünkü onun paylaştığı şarkıyla eşim olacak şahıs da story atmış ve ben kızın çalıştığı yere kadar biliyorum gidip rezil etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ve kızın numarası da var bende hamileliğimle ilgili whatsapp durumu falan da paylaştım

X