8 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı
Yani bir şey demeyeyim diyorum hamilesiniz sizi kırmak hiç istemiyorum ama böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız ki? O çocuğa da yazık kötü bir babası var.

Sırf maddi durumu iyi diye hemen evlenip, evlenince böyle bir adamın her berbat davranışına katlanıyorsunuz, ne diyeyim ki ben şimdi? Normal bir insan kendisini hamileyken döven birisine böyle katlanmazdı.
Ya bu nasıl bi eleştiridir nerden biliyorsun benim de maddi durumumun iyi olmadığını? Nerden biliyorsun katlandığımı? Sence katlanmış mıyım? Normal bir insan tepki olarak boşanma kararını vermez ? Bunu bir süzgeçten geçirir ben de öyle yaptım. Yoksa yüksek lisansını yapmış bir inşaat mühendisiyim ben de kendi firmam var

Yani bir şey demeyeyim diyorum hamilesiniz sizi kırmak hiç istemiyorum ama böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız ki? O çocuğa da yazık kötü bir babası var.
Herhalde evlendiğimde ve hamile olduğumda bunları yaşamamıştım değil mi? Yoksa bile isteye neden yaşayayım? İkinci düğünümde hamileydim ben zaten yoksa gen seçecek olsam gider en iyisini seçerdim

Ne olursa olsun, evliliğin ilk yıllarında çocuk fikrini ertelemek gerek diye düşünüyorum. Her ne kadar maddi imkanlarımız bir çocuğu tek başına büyütmeye yetecek olsa da, manevi açıdan bazı şeyler zorlayabilir. Yeni bir hayat düzeni zor olabilir.
Bunları tabi yeni evlenecek arkadaşlarımız okursa diye, tavsiye niteliğinde yazıyorum. Konu sahibi için artık geç.
--------

Konu sahibi için üzgünüm. Hamilelik her ne kadar hastalık olmasa da , özel bir durum sonuçta. En sıkıntısız hamilelikte bile, eşten özel ilgi görmek insanı çok hoşnut ediyor. Bu gibi durumlardan mahrum kaldığı gibi, üstüne önünden yemekler alınmış, kapı dışına konulmuş. Çok insafsız bir adammış.
Sosyal medya işin bahanesi olmuş. Zaten kötü bir insanmış.

İnşallah aldatıldığını kanıtlar ve tazminat alır 🙏 Minik bebekte sağ salim dünyaya gelir inşallah 😇

İyide bu adamı siz sevgililik döneminde hiç mi tanımadınız? Adam kulüplerde gününü gün eden, sadakatten bir haber, öfke sorunu olan, manyak derecesinde kıskanç, paragöz herifin teki. Bu adam birden evlenince böyle birine dönüşmemiştir bence. Böyle bir adamla evlendiniz tamam ama çocuk neden? Sizin için çocuk sorun olmayabilir maddi açıdan, manevi açıdan düzgünce de yetiştirebilirsiniz tabiki söylediğinize göre gayet donanımlı birisiniz ama birde çocuk için empati yapmak lazım. Kim böyle bir babaya sahip olmak ister? Siz görüştürmeseniz de baba sevgisinden uzak bir çocuk olarak yaşayıp ömür boyu bunun eksikliğini yaşayacak.
Bu adamın bunca falsosuna rağmen neden katlanıp bunca zaman evliliği kurtarmaya çalıştınız ki? Adam ruh hastası, sorunları var.
Tüm maddi haklarınızı alın mutlaka. Bu kadar kolay bitiremesin evliliği.

Artık bu evlilik düzen tutmaz. Boşan ve kurtul bu manyaktan.
Çok kolay harika bir hayatın olacak diyemem. Çünkü bebekli boşanmak biraz yıpratıyor ama bundan kötü olmaz.
sakın gurur yapma alabildiğin ne varsa al yoksa pişman olursun.

Arkadaşlar bazılarına her şey çok kolay geliyor zaten 9 aylık evliyim 8 aylık hamileyim hamile değilken böyle şeyleri yaşayıp üstüne çocuk yapmadım tabiki cahil değilim ama hamileliğimde bunları yaşadım diye de bebeğimden olmadım. Çünkü bu bir mucize ve Allah herkese bahşetmiyor burda okuyoruz görüyoruz hepimiz
Istersen süreci mümkün olduğunca uzatmaya çalış, herşey çok yeni,evliliginiz, olaylar...bir sinir durumuyla da birşey imzalama..sana ait arabayı nasıl almış ki..boşanınca herşeyin sefasını o sürecek, sen çocuğunla hayatın zorluklarıyla başbaşa kalacaksın, boşanacaksan da herşey senin lehine olmalı

Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm.
Güncelleme : elimde kapı gibi uzaklaştırma kararı olmasına rağmen tutturmuş evden eşyalarımı alıcam diye. Bugün avmde kendisine yeni pantolonlar alırken karşılaştık peşine annesi mesaj attı izin ver de alsın diye yok dedim istiyosa polisle gelebilir.
Öyle de güzel bakarsın ki çocuğuna. Hiç gelme onun oyunlarına. Ben 1 aylık hamileydim canım ayrıldığımızda. Bebeğim 1 haftalık bile değildi davayı açtığımda. Başta zor gibi gelir herşey ama sonra çorap söküğü gibi gelir devamı . Hayırlı doğumlar şimdiden. 🧡

Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı
Kendi yaptığı şeyleri siz yapmışsınız gibi aksettirmiş , e ona buna yedirince sıkıntı yok da size para harcayınca mı zoruna gitmiş? Evet bence de psikolojik olarak hiç normal değil

Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm.
Güncelleme : elimde kapı gibi uzaklaştırma kararı olmasına rağmen tutturmuş evden eşyalarımı alıcam diye. Bugün avmde kendisine yeni pantolonlar alırken karşılaştık peşine annesi mesaj attı izin ver de alsın diye yok dedim istiyosa polisle gelebilir.
Kocanın burcu ne kaç yaşında senin burcun ne bunlari yaz bana adamin stratejisini dogum haritasi baktircam

Allah yardımcınız olsun. Rabbim çoçuğunuza ve size daha güzel günler yaşatsın bu kötü günleri tamamen unutun inşallah ☘️

Sorun şu; Neden kendi instagramından bakmadında eski sevgilinin hesabına giriş yaptında baktın? hani kendi instagram hesabından baksaydın yanlış anlamayabilirdi merakından bakmıştır düşünebilirdi, ama sen eki erkek arkadaşının hesabından bakmışsın. Yeni evlisiniz başta böyle şeler yaşandığında güven problemi olur.

Size yazmak için giriş yaptım.Normalinde dışarıdan bakıp okuyup kapatiyorum :) Bu durum bir farklı versiyon ile başıma geldi burada konu açtım 3 aylık hamilelik boşanma vs diye çaresiz umutsuz bir halde,bana yorumlar çok iyi geldi çok tatlı hanımlar cesaret verdi bebegim doğdu şu an 5 yaşında benim harika bi isim var babayı hiç görmedi hala nafaka vs davalar oluyor vericem vermicem falan,şehir değiştirdim sonra gittim bu adamın aynısını buldum ama tecrübe vardı bu tarz paranoyakliklarin narsistlikten olduğunu bildiğim için yolladim dedim sorun bende ben niye çekiyorum bu tipleri mis gibi bir psikolojik destek aldım hayatıma da keyifle devam ediyorum ilk başta çocuk babasız ay ne olacak korkusu sonra çocuğa bir baba figürü yaratma çabası,yok yani hiç biri değil bu adamdan lütfen ayrılın çocuğunuza sarılın ve herseyin nasıl güzel olacağını görün ❤️

Ve siz bunlara ragmen hem cocuk yaptiniz hem de hamileyken her turlu siddetine katlandiniz?
Neden?

Ben bu forumda okudugum cogu seyi gercekten algilayamiyorum. Insan bunu kendine neden yapar?
Ek olarak gorücü usulü evlenmediklerini varsayıyorum,hiç mi tanımadıniz konu sahibi bu adamı da hemen çocuk yaptinız?
Yanliş anlamayın sizi kinamıyorum bu arada kendinize göre hakli sebepleriniz olabilir ama şiddet gördünüz affettiniz bu neden?
Bence evlenince düzelir, evlenince de cocuk olunca degişir diyerek bu noktaya geldiniz siz,ama değişen birşey olmadı değil mi? Değişmezmiş zaten adam. Param icin berabersin diyip altınızdaki arabayı alacak kadar ,sizi kapının onüne koyacak kadar şımarık bir adammıs.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Konumu bulmaya çalıştım,beceremedim cok aktif kullanmadığım için siteyi silmiste olabilirim profilimden bakabilirsiniz,bebeğiniz ile çok güzel günleriniz olsun umarım

Maalesef her adam evliliğin sorumluluğunu taşıyamıyor. Konu sahibi çocuk tek başına yapmadı, sonradan aldıracaksın ne demek. Kararı verirken neredeymiş kafası diye sorarlar.

Siz tek başınıza çocuğunuza çok da iyi bakarsınız, hatta böyle toksik bir babayla ne kadar az muhattap olur o kadar iyi olur.
Böyle adamlar çocuk biraz ayaklanıp kendini bildiğinde ailesine geri dönmeye çalışıyor. Sakın yemeyin, en zor zamanlarınızda yanınızda olmayan her insan iyi günlerinizi de görmesinler.

X