8 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Bencr onu tüm iş çevresine rezil edin aldığınız video kayıtlarıyla. Mahkemede inşallah sürünür.

Asla affetmem hastaneye düştü peşine ben gittim bir hafta sonra kendini telefonumla tuvalete kapattı 2020 deki mesajlarımı okuyor ki o zamanlae tanışmıyorduk bile

hamileyken size bu kadar eziyet etmesine inanamadım. çok üzücü. bu kadar dayanmanız hata. ne demek önündeki yemeği alıp dökmek ne demek dövüp kapıya atmak. üzüldüm. umarım hayatınız yoluna girer. çocuk konusunda ne denileceğini bildiğiniz için baştan demeyin demişsiniz zaten. sağlıkla doğurun ne diyelim

Türk hukukunda öyle bir sözleşme yok hanımefendi

evlenirken mal ayrılığı rejimini benimsiyoruz demediyseniz ya da notere gidip böyle bir beyanname vermediyseniz herkes hangi mal-mülk paylaşımı koşullarıyla boşanıyora siz de o koşullarda boşanacaksınız. imzalasanız da öyle olacaktı.

burası ABD olmadığından öyle bir mal paylaşmıyoruz sözleşmesi de yok. fazla dizi izlemeyin.

Bencr onu tüm iş çevresine rezil edin aldığınız video kayıtlarıyla. Mahkemede inşallah sürünür.
hımmm
adam eskortlarla takılan şampanyalar patlatan bir müteahhit
pek rezil olacağı bir çevresi var gibi durmuyor
hatta çevresini de çok güzel gözümün önüne getirebiliyorum şu anda...

Eski sevgilinizin fotoğrafına bakma olayını büyümesi bana biraz bahane gibi geldi. Daha öncesinde de olan mevzular varsa birikmişlik de olabilir ama sadece fotoğraf meselesi ise bu duruma gelmesi çok kötü olmuş.
Allah yardımcınız olsun.

Keşke bir bebek olmasaydı onun hem anne karnında hemde doğduktan sonra çekeceği sıkıntıyı hayal edebiliyorum
Açıkçası doğduktan sonra bir sıkıntı yaşamayacak çok güzel dedesi ananesi teyzesi annesi var kaldı ki kv kp de sağolsunlar hep destekler yalnızca babasıyla minimum görüşecek o da ruh sağlığı için iyi olacak.

Eksiği olay olarak vardır ben de normal olduğunu düşünmüyorum bipolar ya da şizofreni olabilir çünkü bir gece rüyasında annemin beni başlık parasına verdiğini görüp sinirlenmişti
şizofrenliği bipolarlığı bilemem ama
paranın kudurtması hastalığı olabilir mesela

Tükiye'nin iyi bildiği 3-5 tane müteahhitle zamanında çalışmıştım
ekipteki tek kadın da değildim ama o ekipte Türkçe bilen tek kadındım gerisi adamların ne konuştuğunu anlamıyordu (ama davranışları görüyorlardı tabi)
kadınlara nasıl davrandıklarını da bizzat gördüm yaşadım...
rezaletti. leş adamlardı tek kelimeyle. dışarıdan da zengin para babası iş adamı! bunlar güya.

direkt o herifleri çağrıştırdı bu konu bana.

Bu arada yüksek lisansını yapmış türkiyedeki sayılı okullardan birinden mezun olmuş spor yapan tenis oynayan fiziği düzgün bakımlı bir kadınım

Umarım öyle olur ve babası sorun çıkarmaz daha sık görmek istiyorum bende kalsın birkaç gün diye kavga edenler çok fazla. Gerçek bir ruh hastası eşin . İnsaAllah bir an önce kurtulursun

Buda zor kararsa artik aldatilma var,siddet var,hakaret var.baska daha ne olsun.bosan biran once canini kurtar.ne kadar cabuk okadar iyi.bebegini buyutursun hic dert etme.

Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı
Daha yeni evlisin neden çocuk yaptın demem ama kavga ettiğimizde karıya kıza koşup eskortla onla bunla düşüp kalkan bı adamdan çocuk yapmak için hiç acele etmezdim. O çocuk elbet büyür ama böyle bı babası olduğu için çocuğa yazık yani. Kararınızdan dönmeyin lütfen.

Bu arada yüksek lisansını yapmış türkiyedeki sayılı okullardan birinden mezun olmuş spor yapan tenis oynayan fiziği düzgün bakımlı bir kadınım
aldatılmanın kadınla bir alakası yok ki...

anca boşanalım diyen adamdır, gider dava eder, kadın boşanmayıp inat ettiğinden bir şekil evlilik sürüyordur, o zaman derim ki kadın aldatmayı hak etmiş. çünkü o evlilik de zaten bitmiş.

onun dışında sizin ne olup olmadığınızın aldatmayla bir alakası yok. adamın karakteri buymuş.
keşke bu kadar eğitime çocuğu hemen yapmasaymışsınız. bu karakteri daha erken çözseymişsiniz. eğitim bunlara nedense bir türlü çare olamıyor.

aileniz var, mesleğiniz var, kendinize güvenemeyecek bir durumda değilsiniz...e şiddettir eskorttur bunlara neden katlandınız? kendinizde bunun cevabını arayın derim.

Anladığım kadarıyla sizinde iyi bir işiniz var.
Aileniz de destek.
Çocuğunuzu en güzel şekilde büyütürsünüz
Yalnız karşınızda bir manyak olduğunu hiçbir zaman unutmayın çünkü bu adam sürekli çirkinleşecek birine benziyor.
En az seviyede muhattap olmaya çalışın.
Kararınızdan da ne olursa olsun dönmeyin gerçekten çok ileri gitmiş..

Şiddet hele hele hamileyken şiddet, psikolojik şiddet, iftira ne ararsan var. Boşanma kararın daha fazla yerinde olamazdı. Bu arada acaba bende de suç var mı diye en ufak tereddütün olmasın. Sosyal medya elimizin altında herkesi stalklıyoruz bu ne boşanma nedeni ne diğer yaptıklarına en ufak bahane olabilir.

Zaten aldayıyormuş. Ya da hasta ruhlu yoksa bu olayın buralara gelmesi akil işi değil. Allah kurtarmış kurtarsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…