- 14 Ekim 2014
- 32
- 13
-
- Konu Sahibi dreamereng
Şiddet gördüğünüz bi evliliği kurtarmaya çalışmak mı? gerçekten mi yaGünlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm
Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm
Sizin yerinizde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim tek tavsiyem sakın kınamayınŞiddet gördüğünüz bi evliliği kurtarmaya çalışmak mı? gerçekten mi ya
Eşiniz şizofren mi yada siz mi eksik anlatıyorsunuzGünlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm
İnanın bunu ben de çok düşündüm ama böyle çirkinleşen bir insanla olmuyor kendisi sosyal medyadan bile beni küçük düşürmeye çalışıyorAile evinde kalsanız ama boşanma sürecini uzatsanız? Bu adam boşanınca gidip keyif yapacak
İnanın bunu ben de çok düşündüm ama böyle çirkinleşen bir insanla olmuyor kendisi sosyal medyadan bile beni küçük düşürmeye çalışıyor
Eksiği olay olarak vardır ben de normal olduğunu düşünmüyorum bipolar ya da şizofreni olabilir çünkü bir gece rüyasında annemin beni başlık parasına verdiğini görüp sinirlenmiştiEşiniz şizofren mi yada siz mi eksik anlatıyorsunuz
Çok kötü şeyler yaşamışsınız ve boşanmaya karar vermişsiniz. Yani ne denir ki. Yolunuz açık olsun.Günlerdir hatta aylardır bu evliliği kurtarmaya çalıştım. Şubatın sonundan beri çabalıyorum. Her türlü hakareti, şiddeti sineye çektim belki dedim düzelir ama eşim olacak şahıs sürekli boşanmak istediğini söyledi. Hep dava açmakla tehdit etti. Sonunda o davayı pazartesi günü ben açıyorum. Konu biraz uzun okumak istemeyebilirsiniz. Şimdiden söyleyim yeni evlisiniz keşke hemen çocuk yapmasaydınız demeyin ben bu bebeği çok istedim ve tek başıma da bakabilirim. Artık o cesarete sahibim. Her şey şubat sonunda eski sevgilimin instagramdan yeni nişanlısının fotoğrafına bakmakla başladı. Basit bir dedikodu malzemesiydi sadece. İnsan ya bu düşmanının bile dedikodusunu yapar. Neyse eşim bunu sorduğunda inkar da etmedim merak ettik baktık dedim. Onu aldattığımı zaten onunla parası için evlendiğimi söyledi. Bana araba almıştı onu geri aldı beni evden kovdu. 4 aylık hamileydim tartakladı. Ben her şeye rağmen yuvam dağılmasın dedim sözleşme imzalatcam dedi tamam dedim. Mayısın 6 sına kadar kavga dövüş önümden yemeği alıp çöpe atmak mı dersin beni dövmek kapının önüne koymak mı dersin hepsini gördüm en son keşke çocuk doğduktan sonra ölsen dedi ben uzaklaştırma aldım onu evden gönderdim. Zaten sevgilisi olduğunu onla mutlu olduğunu söyledi. Keşke kanıtlayabilsem de mahkemede asıl o zaman donuna kadar alıcam. Şimdi her şeyden habersiz orda burda geziyor kalpli şarkılı storyler atıyor. Ona göre boşandıktan 2-3 ay sonra birini bulcakmışım kendi fikrini bana empoze ediyor. Oysaki kendi daha benden ayrılmadan buldu. Ve ben başımdan geçen her şeyi o çocuğu aldırmazsan senin ………. Dediği ses kayıtlarını bile dava dosyasına koydum sonunda 9 sayfalık dilekçeyi tamamladım. Bu arada kendisi bebekten dna testi isteyecek kadar alçaldı. Umarım en kısa sürede kurtulurum zor karar verdim ama verdim. Boşanmayı hep tepki olarak değil karar olarak düşündüm
Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdıSEvgilisi kim öğrendiniz mi? Kız sizi ve bebeği biliyor mu?
Bence akıl sağlığı ile ilgili düşüncenizde beyan edip rapor isteyin adam ya bipolar yada şizofren başka açıklaması olamazEksiği olay olarak vardır ben de normal olduğunu düşünmüyorum bipolar ya da şizofreni olabilir çünkü bir gece rüyasında annemin beni başlık parasına verdiğini görüp sinirlenmişti
Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdıSEvgilisi kim öğrendiniz mi? Kız sizi ve bebeği biliyor mu?
Her şeyi şirket üstüne gösteriyor ama saflık bende parada pulda gözüm yok diyip sözleşme imzalamayı bile kabul etmiştim iyi ki imzalamamışım o kadar alçaldı ki aileme küfredip kaç paraysa yazın bunu da davaya dediAy yok artık ben ne okudum. Keşke bakmasaydınız ama bence bunu bahane etmiş. Pisliğini bunu kullanarak örtmeye çalışmış. Küçüldükçe küçülmüş. İyi bir avukat tut donuna kadar al. Adi pislik resmen .
Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı
En azından narsist demeyen bir üyeEksiği olay olarak vardır ben de normal olduğunu düşünmüyorum bipolar ya da şizofreni olabilir çünkü bir gece rüyasında annemin beni başlık parasına verdiğini görüp sinirlenmişti
Hatayı en başta ayrılmamakla yapmışsın. Sen affettikce kendini bir nane sanmış. Her hakkı kendinde görmüş. Kiçına tekmeyi koysaydın o zaman her şey çok farklı olurdu. Bundan sonra da affedersen kendini ateşe atarsın bence .Hayır öğrenemedim sanmıyorum bildiğini. Açıkçası kendisi zaten eskortlara para yediren biriydi ve benimle en ufak kavgada klüplere gidip karı kızla takılırdı
İnşaat mühendisi. Tabiki verecek hayır evliliğimiz henüz 1 yılı doldurmadı bile evlendikten sonra aldığı mallar var şirket üstüne hepsi. Benim onla evlenmeden önce de arabam vardı zaten. Ama bana bir kez paragöz dedi ya şimdi ona o paragözlüğü göstericem. Ben çocuğuma bebek arabası hem uygun hem güzel olsun diye gezerken millete şampanya patlatıyor beyefendiKocanız ne iş yapıyor? Nafaka verecek mi? Evi arabayı yarı yarıya alma şansınız yok mu? Napacaksınız nafaka vermezse