- 25 Kasım 2013
- 107
- 213
-
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Merhaba annaperenna, hoşgeldin :) Sayarak zayıflama diyeti çok kolay, umarım faydasını görürsün. Ben gerçekten severek yapıyorum :)
Evet boyumu yazacaktım ama atlamışım. 159 cm boyundayım, ortalama türk kadını işte :) Kilolarımı verince minyon hatun kıvamına geleceğim inşallah
Eski arkadaşlarımıza yeniden merhaba yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmiş sefa getirmişler. Kızlar bende 6 ocak günü başladım bu zayıflama maratonuna tartıda 70 i görünce ve ilk şoku atlatınca ve akabinde Dr Ayça Kayanın sayarak zayıfla 5333 ü ile tanıştım ve 2 ayda 6 kilo verdim. Başka bir forumda minerva ile karşılıklı görüş ve bilgi alışverişlerimiz sayesinde bırakmadan ve bıkmadan 2 aydır yavaş ama emin adımlarla sağlıklı bir biçimde kilo veriyoruz. Buranın altını çiziyorum. Hızlı değil yavaş ama sağlıklı. Çünkü biz zayıflamaktan ziyade sağlıga önem veriyoruz sağlıgımızı bozmadan vücut direncimizi artırarak kalıcı kilo vermek amacımız. Bizim gibi düşünen tüm arkadaşlarımıza her zaman aramızda yer var. Bekleriz efendim.
hoşbuldum :) 1.59 boy için hedef olarak 50 kilo uygun oluyor evet.. benim boy biraz uzun olunca merak etmiştim boyunuzu.
ben de bir süredir sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum. boyuma göre kilom fazla değil ama yağ oranım yüksek olduğu için yağ yakımını sağlayıcı ve aç bırakmayacak bir diyet peşindeyim.. ayça kaya'nın 4-3-3-3 diyetini denemeyi düşünüyorum :)
bu arada boyum 1.72, kilom sanırım şu an 65, belki küsürü vardır. 59-60 kilo hedefliyorum, başlığınıza böylece katılayım ben de
Merhabaa, hoşgeldin greyokyanus :) Tabii ki aramıza katılabilirsin, çok sevinirim buna.
54 kiloyum deyince etrafındaki herkes "aa saçmalama kilo vermene hiç gerek yok" diyor değil mi? :) Ama maalesef ki kilomuz yanıltıcı olabiliyor. Yağ yüzdesi fazla olan bir 54 kilo ile kas kütlesini arttırmış bir 54 kilo arasında görünüm olarak o kadar çok fark var ki. Bunu sağlamak için de spor şart. Ben leslie ile başladım, vücudum iyice alıştığında giderek arttıracağım çalışmamın yoğunluğunu. Sizin de önerilerinizi beklerim. Bu arada diyet dolayısıyla bende de bağırsak tembelliği başladı. Üstelik günde iki fincan yeşilçay içmeme rağmen. Eğer bir çözüm bulursanız bana sa söyleyin kızlar.
Aynen, görüntü olarak da sıkıntı yok ama ben halimden memnun değilim, fit ve sağlıklı olmak istiyorum, yemeği biraz fazla kaçırınca göbiş çıkmasın istiyorum. Bugün bir gazla 3 mil Leslie ile başladım. Spordan önce de aç karnına 1 bardak limonlu elma sirkeli su içtim. Bence resimli paylaşımlar insanı daha çok motive ediyor. Bugün öğlen yulaflı meyve salatası yapmıştım resmini çekmeyi unutmuşum, yarından itibaren çekip paylaşayım diyorum, hem benim için de motive edici olur, yapmam lazım, paylaşmam lazım diye.
Bağırsak problemi çok fena, sıkıntıdan zeytinyağı içtiğimi de bilirim, sanırım genel düzenle alakalı, sporu tam yapınca yediklerimize dikkat edince inşallah düzelir öbür türlü çok rahatsız ediyor insanı.
Evet paylaşım yapacak olmak insana bir sorumluluk hissettiriyor, daha bir hevesle sarılıyorsun diyete :) Ben de yaptığım sporu paylaşacağım diye hiç aksatmıyorum
Ahh ah iki gündür yulaf ezmesi yiyip duruyorum ama bana mısın demedi, ne yapacağım bilmiyorum bu tuvalet sorunuyla. Yarın tartı günüm ve bu sebepten fazla çıkacağım
Kan hapı bu konuda biraz yardımcı oluyor bana aç karnına içersem bağırsaklarım da çalışıyor ama aynı zamanda mide bulantısı da yaptığı için aç karnına içmeyi bıraktım. Bir ara sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyordum, bugün başladım ona yine içine elma sirkesi de katıyorum sen de dene belki işe yarayabilir.
Bugün sabah 5,5 km yürüdüm, sabah kahvaltısında biraz kaçırdım ama ekmek çok az yedim. En fazla 1,5 dilimdir. Öğlen bir küçük bir kupa Mocha içtim, şimdi de 1 tane portakal yiyorum. Akşam Leslie yapmayı planlıyorum, akşam yemeğinde de protein olacak, yarın hafta içi asıl başlangıç yarın olacak, evde beslenme olayı kolay iş yerinde tüm zararlı karbonhidratlar beni bekliyor
İnşallah kilo vermiş olursun tartılınca, sonucu yaz mutlaka
Kızlar merhabalar.bende şuan diyetteyim. Ama su içemiyorum. Eskiden de diyet yaptığım zamanlar oldu su içince midem bulanıyor böbreklerimin ağrıdığını hissediyordum.şimdi diyetteyim su fazla içmiyorum ama midem bulanmıyor. Su içmeden zayıflayamayacağımı biliyorum ne yapayım dersiniz
Nasil bir uygulama canim bu?
Hadi ya.. hmm deniycem tatlim cok tesekkur ederim.
Kızlar merhabalar.bende şuan diyetteyim. Ama su içemiyorum. Eskiden de diyet yaptığım zamanlar oldu su içince midem bulanıyor böbreklerimin ağrıdığını hissediyordum.şimdi diyetteyim su fazla içmiyorum ama midem bulanmıyor. Su içmeden zayıflayamayacağımı biliyorum ne yapayım dersiniz
Selinciğim bende aynı dertten muzdaripim su içmek banada zul geliyo. 1.5 ay sıktım dişimi 6 kilo verdim. Şİmdi su içmeyi bıraktıgım için takıldım kaldım. İster istemez bi şekilde vücut tuz alıyor su içmeyince ödem yapıyor. Ben bi şekilde su içmek için çeşitli şeyler yapıyorum mesela küçük bir parça çubuk tarçın atıyorum suyun içine. 10 bardak suya elmayı dilimliyorum yine çubuk tarçınla birlikte kaynatıp içine, 4-5 karanfil azıcık zencefil atıp limonla tatlandırıp içiyorum sırf su içebilmek için. Boş su içince midem almıyo üşümek geliyo içime üfff düşününce bile sıkıntı geliyo bana