- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Motivasyon fotoğrafı zamanı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeklerinize pul biber karabiber ekleseniz susatır belki kızlar, ben ne zaman baharatlı yemek yesem deli gibi su içerim.
Teşekkür ederim tatlım. Bende suya biraz limon suyu damlatıp içmeye başladım. İşe yarıyor tavsiye ederim.Selinciğim bende aynı dertten muzdaripim su içmek banada zul geliyo. 1.5 ay sıktım dişimi 6 kilo verdim. Şİmdi su içmeyi bıraktıgım için takıldım kaldım. İster istemez bi şekilde vücut tuz alıyor su içmeyince ödem yapıyor. Ben bi şekilde su içmek için çeşitli şeyler yapıyorum mesela küçük bir parça çubuk tarçın atıyorum suyun içine. 10 bardak suya elmayı dilimliyorum yine çubuk tarçınla birlikte kaynatıp içine, 4-5 karanfil azıcık zencefil atıp limonla tatlandırıp içiyorum sırf su içebilmek için. Boş su içince midem almıyo üşümek geliyo içime üfff düşününce bile sıkıntı geliyo bana
Gerçekten mi? Sizde işe yaradı mı? Bende bir deneyeyim bakalım. Kızlar bide diyet yaparken sakın karbonhidratı tamamen kesmeyin çünkü karbonhidrat yağların yakılmasında gereklidir. Eğer tamamen kesersen kilo kas ve sudan gidermiş.sakıncası yoksa sen kaç kilosun ve hedefin kaç sorabilir miyim?canım zaten ben son zamanlarda çok acılı yemege başladım motabolizmayı hızlandırıyor ve tuvalete çıkarıyor. Biliyosunuzdur Mesut Yar bu acı sayesinde dünya kilo vermiş. Birde bununla ilgili kitap yazmış. Ayça Kayada aynı şeyleri söylüyor. Elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum.
Harikasın canım. Gerçekten motive ediyor
canım zaten ben son zamanlarda çok acılı yemege başladım motabolizmayı hızlandırıyor ve tuvalete çıkarıyor. Biliyosunuzdur Mesut Yar bu acı sayesinde dünya kilo vermiş. Birde bununla ilgili kitap yazmış. Ayça Kayada aynı şeyleri söylüyor. Elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum.
Günlük öğünlerimi 2 ye indirme kararı aldım sabah kalhvaltısı ve akşam yemeği olarak becerebilirsem tabii. Sabah çok sıkı kahvaltı yapıyorum
2 gün kurusu
1 ceviz
1 köy yumurtası
1 dilim peynir
5 zeytin(yagsız tuzsuz kendi imalatım:)
tere roka
öglen acıktım 2 kare bitter eşliğinde türk kahvesi
akşam
portakallı kereviz
bol salata(tere roka dereotu kereviz yapragı kırmızı lahanalı )
ve yogurt( kendi imalatım yine)
40 dakika tempolu yürüyüs
Canım ama o şekilde sağlıksız kilo verirsin verdiğini de geri alırsın hem kaldı ki çok yorulursun bu diyetle pes,etme noktasına gelebilirsin.haftada bir kilo vermeye çalışsan bile kârdır.Günlük öğünlerimi 2 ye indirme kararı aldım sabah kalhvaltısı ve akşam yemeği olarak becerebilirsem tabii. Sabah çok sıkı kahvaltı yapıyorum
2 gün kurusu
1 ceviz
1 köy yumurtası
1 dilim peynir
5 zeytin(yagsız tuzsuz kendi imalatım:)
tere roka
öglen acıktım 2 kare bitter eşliğinde türk kahvesi
akşam
portakallı kereviz
bol salata(tere roka dereotu kereviz yapragı kırmızı lahanalı )
ve yogurt( kendi imalatım yine)
40 dakika tempolu yürüyüs
Evet canım acıyı abarttıgım zaman cidden işe yarıyor. Karbonhidratı tamamen kesmemeliyiz canım ama biliyosun vücudun yüzde 1 i karbonhidrat bizde bu oranda almalıyız amabu demek değilki karbonhidrat almak için pilav makarna vs rahatça yiyebiliriz. zaten yediklerimizde mutlaka var extra ekmek vs yemege gerek yok. Ben bu konuda canan karataya inanıyorum yag yakmak için karbonhidrata değil doğal yağa ihtiyacımız var. ben bu sabah tartıldım 64.6 kiloydum gecen hafta bugün 64.5 idim çok sinir bozucu. 1. hedefim martta 4 kilo vermek. Aslında hedefim biraz şaştı amacım marta 63 ile girip martta 3 kilo vermek nisana 60 ile girmekti. Ama ben evde spor yapmayı sevmiyorum havalar yüzünden tembellik yaptım biraz suda içmeyince o 1.5 kiloyu veremedim. Ama dün itibariyle tekrar hırslandımo gazla attım kendimi ormanabün 1 saat bugün 40 dakka aa pardon 50 dakka tempoluı yürüyüş yaptım bakalım martta 4 kilo verebilirmiyim şimdilik amacım bu. sonraGerçekten mi? Sizde işe yaradı mı? Bende bir deneyeyim bakalım. Kızlar bide diyet yaparken sakın karbonhidratı tamamen kesmeyin çünkü karbonhidrat yağların yakılmasında gereklidir. Eğer tamamen kesersen kilo kas ve sudan gidermiş.sakıncası yoksa sen kaç kilosun ve hedefin kaç sorabilir miyim?
minervacığım hatırlıyosun değilmi ben resmen 2 ay takıldım sonra bi kaçamak ardından ayran detoksu nasıl iyi gelmişti çok motive olmuştum. Bu hafta sebze agırlıklı başladım öyle devam edecegim bakalım. hafta sonuna kadar. pazartesi 63 olmak zorundayım yoksa hedefimi tuttrumam mümkün değil.Ben de iki öğün yemeye çalışıyorum uzun zamandır canım ama son haftalarda kilo kaybımda bir duraksama var hatta gerileme. Sebebini çözemedim. Eğer bu hafta da kilo verememiş olursam değişim olsun diye karbonhidrat rejimine döneceğim.
Peki acıyı nasıl yemeklerde kullanıyorsun ya da özel bir kür mü yapıyorsun acılı? Bu arada umarım hedefine ulaşırsınEvet canım acıyı abarttıgım zaman cidden işe yarıyor. Karbonhidratı tamamen kesmemeliyiz canım ama biliyosun vücudun yüzde 1 i karbonhidrat bizde bu oranda almalıyız amabu demek değilki karbonhidrat almak için pilav makarna vs rahatça yiyebiliriz. zaten yediklerimizde mutlaka var extra ekmek vs yemege gerek yok. Ben bu konuda canan karataya inanıyorum yag yakmak için karbonhidrata değil doğal yağa ihtiyacımız var. ben bu sabah tartıldım 64.6 kiloydum gecen hafta bugün 64.5 idim çok sinir bozucu. 1. hedefim martta 4 kilo vermek. Aslında hedefim biraz şaştı amacım marta 63 ile girip martta 3 kilo vermek nisana 60 ile girmekti. Ama ben evde spor yapmayı sevmiyorum havalar yüzünden tembellik yaptım biraz suda içmeyince o 1.5 kiloyu veremedim. Ama dün itibariyle tekrar hırslandımo gazla attım kendimi ormanabün 1 saat bugün 40 dakka aa pardon 50 dakka tempoluı yürüyüş yaptım bakalım martta 4 kilo verebilirmiyim şimdilik amacım bu. sonra
nisan da 3
mayıs ta 2
55 oluncada korumaya almak.
Peki acıyı nasıl yemeklerde kullanıyorsun ya da özel bir kür mü yapıyorsun acılı? Bu arada umarım hedefine ulaşırsın
Canım ama o şekilde sağlıksız kilo verirsin verdiğini de geri alırsın hem kaldı ki çok yorulursun bu diyetle pes,etme noktasına gelebilirsin.haftada bir kilo vermeye çalışsan bile kârdır.