- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdir civcivi yapalim insALLAH:) ben de elimden geleni yapacağım bu hafta insALLAH:)Kızlar bu hafta spor yarışı için tablo yapıyorum. Herkesi yazıyorum katılmak istemeyen olursa cikaririm istemiyorum yazıp beni etiketlerseniz
Adım sayısı(leslie, yürüyüş hepsi olur) olarak yapalım kim ne kadar yaptıysa menüyle beraber yazar.
Bugün görmeyenler olabileceği için yarın başlarız. Cumaya kadar.
enerji_kusagi
asliogretmen
sonngulen
L lisbethsalander00
Humakaser
Alp_BuRc
L LADY VEGA
FitVenus
@Willemijn-
Kızlar 1 2 gündür enerjim yok hiç ya enerji_kusagi dolunay çarptı galiba beni de
Bi yürüyüşe cikcam şimdi havam değişsin hem de sporumu yapmış olayim
Açılınnn, açılın, elektrik trafonuz geldiSanırım hepimizi etkiledi. Hemdemim enerji_kusagi bu konuya bir el atsın
Ohh, canım sen spora mı başladın düzeldin mi bakim senuzun zaman sonra bugun spor yapabildimkosu bandında bi saat yurudumAdim hedeflerine bu hafta katılacağım insALLAH Eki Görüntüle 3188033
Ben seve seve katılırımKızlar bu hafta spor yarışı için tablo yapıyorum. Herkesi yazıyorum katılmak istemeyen olursa cikaririm istemiyorum yazıp beni etiketlerseniz
Adım sayısı(leslie, yürüyüş hepsi olur) olarak yapalım kim ne kadar yaptıysa menüyle beraber yazar.
enerji_kusagi
asliogretmen
sonngulen
L lisbethsalander00
Humakaser
Alp_BuRc
L LADY VEGA
FitVenus
@Willemijn-
GünaydinGünaydın kızlar
Tamam olur,ben adım yarisina katilirim. Eline saglik simdiden.Kızlar bu hafta spor yarışı için tablo yapıyorum. Herkesi yazıyorum katılmak istemeyen olursa cikaririm istemiyorum yazıp beni etiketlerseniz
enerji_kusagi
asliogretmen
sonngulen
L lisbethsalander00
Humakaser
Alp_BuRc
L LADY VEGA
FitVenus
@Willemijn-
GünaydinGunaydinlar
Afiyet olsun7 Ocak Menüm
08:00
1 paket form bisküvi, yeşillik
2 yk lor, 2 kk süzme peynir
2 ceviz, 3 badem, 3 fındık
3 zeytin, 1 dilim dana salam
Ara 10:00
1 Ayva, 1 kupa filtre kahve
Ara 13:00 1 sade türk kahvesi
Ara 17:00 1 sade neskafe
18:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 tk harnup özü
Bu kısım felaket işte
21:30 1 paket çiğköfte, bol marulla....
Su 2 lt
Spor 16.316 adım
(Gece telafi yürüyüşü yaptım, meret yerken ne kadar zevkliydi, 5 dakkada yendi 2 saat yüründü, ah ulan, ahhh, yemeden yürüsen olmaz mıı )
Ayaklara kuvvet lisbethimtamamdir civcivi yapalim insALLAH:) ben de elimden geleni yapacağım bu hafta insALLAH:)
Dokunuyorum dur kiprasmaAçılınnn, açılın, elektrik trafonuz geldi
Enerjisi düşük olanlar çıplak elle bana dokunun
Balım ben de dün cigköfte yedim ve yürüdüm ins yakmisizdir7 Ocak Menüm
08:00
1 paket form bisküvi, yeşillik
2 yk lor, 2 kk süzme peynir
2 ceviz, 3 badem, 3 fındık
3 zeytin, 1 dilim dana salam
Ara 10:00
1 Ayva, 1 kupa filtre kahve
Ara 13:00 1 sade türk kahvesi
Ara 17:00 1 sade neskafe
18:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 tk harnup özü
Bu kısım felaket işte
21:30 1 paket çiğköfte, bol marulla....
Su 2 lt
Spor 16.316 adım
(Gece telafi yürüyüşü yaptım, meret yerken ne kadar zevkliydi, 5 dakkada yendi 2 saat yüründü, ah ulan, ahhh, yemeden yürüsen olmaz mıı )
Afiyet olsun canım07 Ocak 2023 Pazar
Sabah 09.00
Yarım elma
4 yk yoğurt
2 tk yulaf
Ara 11.30 1 fincan yeşil 2 kuru hurma
Ara 15.35 10 fındık
Akşam 17.00 1 kepçe çorba (misafirlikten önce şekerim düştüğü için 1 kepçe içtim.)
19.00 4 yk havuç tarator 4 sıkım çiğköfte yarın kepçe çorba
1 dilim şerbetli tatlı
İnsaallahUlan geçen hafta hunharca yürüdüm adım saydim herkes hastaydı halsizdi enerjisizdi bu hafta da ben hiç yürümüyormusum
Ne zaman yarış olsa benim enerji ters tepiyor zaten sonngulen iyi bilir geçmiş yasanmisliklarimizdan
Bu zinciri kırma vakti geldi
insALLAH civcicivimAyaklara kuvvet lisbethim
Dokunuyorum dur kiprasma
Balım ben de dün cigköfte yedim ve yürüdüm ins yakmisizdir
Afiyet olsun menü de spor da cok guzel
Enerjicigim bi turlu tam toparlayamıyorum ama surekli ayaktayım. dedim bu durumda yuruyus de yapabilirim burun akıntısı ve sabahları bogaz agrisi devam ediyo ama kronik gibi bisey oldu bu.spor yapmasam da nerdeyse 10 gundur ayniAçılınnn, açılın, elektrik trafonuz geldi
Enerjisi düşük olanlar çıplak elle bana dokunun
Ohh, canım sen spora mı başladın düzeldin mi bakim sen
civcivim dönemsel olarak insanda oluyo boyle. ama birbirimizi motive ederek başaracağız insALLAH ben sana inanıyorum yapacaksinUlan geçen hafta hunharca yürüdüm adım saydim herkes hastaydı halsizdi enerjisizdi bu hafta da ben hiç yürümüyormusum
Ne zaman yarış olsa benim enerji ters tepiyor zaten sonngulen iyi bilir geçmiş yasanmisliklarimizdan
Bu zinciri kırma vakti geldi
Vaavv çok iyi spor yapamadigin gunlerin acısı cikacak belli oldu
Hadi hayırlı olsunYarindan itibaren cuma dahil 5 günlük min 50 bin adım hedefi koyuyorum.kendime spor da yaptigim adımları ayri, toplam adimi ayri belirtecegim:) yuksek nabizda yürümeyince cok ise yaramiyomus. ona dikkat ederek yürüyeceğim insALLAH