- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Merhabalar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canimMerhaba canlar bugünkü menumu söyleyeceğim .
- sabah 11:15 kırmızı pancar ve havuç suyu
Semizotlu detoks suyu yapıp yatmadan da Melisa çayı içeceğim.
- öğlen 12:30 arpa suyu
- 16:00 gilaburu suyu
- 19:50 yeşil çay
Bugün sıvı diyeti yapiyorum bu arada yarın sabah 7 de son bulacak. Ve yarında tartı günü olduğu icinde çok mutluyum
MerhabaMerhabalar :)
Teşekkür ederim canım .Afiyet olsun canim
Regl şişliği neredeyse bir kilo farkettiriyor. Benim bir arkadaşım vardı üniversite de 2 -3 kilo farkederdi hayret ederdim. Sizinki de geçer inşallahBen hala sis hissediyorum inş yarın tartı kötü olmaz ya pazartesiden beri dikkatliyim ama.
Stres oldum yine de
Reglin şişkinliği geceydi iyiydi.
Naber canımMerhaba
Ayy deme ya inşallah öyle olmazRegl şişliği neredeyse bir kilo farkettiriyor. Benim bir arkadaşım vardı üniversite de 2 -3 kilo farkederdi hayret ederdim. Sizinki de geçer inşallah
İyiyim canım şükür sen nasilsinNaber canım
Oy oyy,hos bulduk çizkekim@Willemijn- hoşgeldin :)
Bu hafta reglim bitmiş olmasına rağmen bende davul gibiyim. Mevsim geçişi mi diyim ne diyim bilemedim sebebini ödem atıcı da yaptım halbukiBen hala sis hissediyorum inş yarın tartı kötü olmaz ya pazartesiden beri dikkatliyim ama.
Stres oldum yine de
Reglin şişkinliği geceydi iyiydi.
Haftaya daha çok kilo vermiş olursunuz işte bu haftadan diğer haftaya müthiş bir motivasyon olmaz mı ,Ayy deme ya inşallah öyle olmaz
İyiyim canım şükür sen nasilsin
İlginç valla canım inşallah atarız bi an önceBu hafta reglim bitmiş olmasına rağmen bende davul gibiyim. Mevsim geçişi mi diyim ne diyim bilemedim sebebini ödem atıcı da yaptım halbuki
Tabi olur canim da bu hafta geceleri çok açlık çektim (reglden dolayı hep canım bir şeyler istedi) zor dayandım emeğinin karşılığını alamazsam bu beni üzerHaftaya daha çok kilo vermiş olursunuz işte bu haftadan diğer haftaya müthiş bir motivasyon olmaz mı ,
Aslında hayır asla yemeyi düşünmüyordum çünkü sporda canım çıkıyor emeklerime yazık etmek istemiyorum. Yarın burda bildirim de yapacağım diye dikkat ediyordum ama erkek arkadaşımla buluşunca sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışıyor pasta almıştı eli kolu dolu 1 kurabiyeyle ucuz kurtuldum diyim siz anlayınİlginç valla canım inşallah atarız bi an önce
Sen bugün kurabiye falan bilerek mi yedin merak ettim canın çekti diye mi yani?
Tabi olur canim da bu hafta geceleri çok açlık çektim (reglden dolayı hep canım bir şeyler istedi) zor dayandım emeğinin karşılığını alamazsam bu beni üzer
Ama tabi dediğin gibi haftaya ödem inerse mutlu olurum hayırlısı bakalım önemli değil ya 2 haftadır iyi irade gösterdim uzun bi zamandan sonra..önemli olan buydu benim için
Hmm ben de şaşırdım genelde menülerin sıfır kaçamak oluyor çünküAslında hayır asla yemeyi düşünmüyordum çünkü sporda canım çıkıyor emeklerime yazık etmek istemiyorum. Yarın burda bildirim de yapacağım diye dikkat ediyordum ama erkek arkadaşımla buluşunca sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışıyor pasta almıştı eli kolu dolu 1 kurabiyeyle ucuz kurtuldum diyim siz anlayın
Ben kaçamakları gün içine yaymıyorum. Bir günü free geçiriyorum ve kaçmaktan iğrenene kadar yiyorum. Yaşanmamış gibi bir sonraki krize kadar kaçamaksız gidiyorum. Arada metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor böylece tolere ediyor.Hmm ben de şaşırdım genelde menülerin sıfır kaçamak oluyor çünkü
Olsun o da nazarı olsun o kadar olur artik
Aferin enisteye
Civcivim her yıl bu dönemler aynı şeyi yaşıyorum. Doktor böyle dalgalanmalar yaşamamın normal olduğunu söyledi.Ben de bugün emin oldum Aslım daha agirlastim çünkü. Neyse tartı son günlerine geliyor inşallah inerim o zamana.
Geçmiş olsun Aslım neden öyle oldu bir şey dedi mi doktor stres de çok etkiliyor sanırım. Yoluna girmesine sevindim
Hiç sorma hemşom şükür hallettim dün sebze alışverişine çıktım yanlış yemekler yapmiyim diye
Haha L LADY VEGA veganin ortası yok ya hepsi yulaf ya hepsi yoğurt olacak
Ayy inşallah sürekli böyle değil ama bikac ayda bir böyle ağır geçiriyorum nedense.
Balım bence de buralardan ayrılma son dakika bi gol yemeyelim birbirimize sahip çıkalım
Yalnizca koklamaya devam
Afiyet olsun lisbethim yine mi güzel yine mi cicek masallah
HarikaaaKütüphane bahanesiyle çıktım her yeri yürüdüm geldim
1.5 saat yürüdüm bugünün sporu da tamam
geçmiş olsun Hemdemim. Bir an önce iyileş lütfenMerhaba kızlar, 4 günlük menümü atıyorum. Meyveyi biraz abartmış olabilirim hastayım diye, diğer şeyleri de biraz fazla yemiş olabilirim. Hunharca eleştirilere açığım
1 Ocak Pazar
Sabah
1 dilim ekmek, 1 bardak süt
5 badem 2 ceviz, 1 kk peynir
1 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara
1/2 ayva, 1/2 portakal,1 sütlü Türk Kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav, 3 kaşık yoğurt
Fırın tavuk 1 kalçalı but
Salata, 1/2 dilim kepekli ekmek
Ara: 1 sade neskafe
Su 2,5 lt Spor 10.834 adım
--------------------------------------------------------------------
2 Ocak Pazartesi
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
3 badem 1 ceviz, yeşillik, 3 zeytin
2 kk peynir, 1 bardak süt
Ara 1 sütlü neskafe
2 mandalina 1/2 Trabzon Hurması
Akşam
3 kaşık iç pilav, salata
1 parça fırında tavuk göğsü
1 kase yoğurt, 1 bardak ananas suyu
Ara Sütlü Türk Kahvesi
Su 2 lt Spor 8.544 adım
-------------------------------------------------------------------
3 Ocak Salı
Sabah
1 kase nar, 1 küçük muz, 1 mandalina
2 ceviz 3 badem, 1 parça süzme peynir
Ara
1 sütlü TürkKahvesi
Akşam
2 dilim ekmek arasında
Tavuk göğsü, 2 yk rus salatası, domates, marul, kornişon turşu, 2 dilim kaşar
1 bardak ananas suyu
Ara Sade Türk Kahvesi
Su 1,5 lt Spor 11.090
-----------------------------------------------------------------
4 Ocak Çarşamba
13:00
2 dilim kepekli ekmek arasında
2 ince dilim kaşar, 2 dilim dana salam, 3 ceviz, biraz marul, 1 bardak süt
Ara 15:00 2 mandalina
Akşam 18:00
6 adet et köfte, 1/2 kase salata
1 kase yoğurt, 1 bardak nar suyu
Ara 22:00 1 sütlü Türk Kahvesi
Su 2,25 lt Spor 10.013
Maşallah süpersiniz.Merhaba canlar bugünkü menumu söyleyeceğim .
- sabah 11:15 kırmızı pancar ve havuç suyu
Semizotlu detoks suyu yapıp yatmadan da Melisa çayı içeceğim.
- öğlen 12:30 arpa suyu
- 16:00 gilaburu suyu
- 19:50 yeşil çay
Bugün sıvı diyeti yapiyorum bu arada yarın sabah 7 de son bulacak. Ve yarında tartı günü olduğu icinde çok mutluyum
merhabalar can kekim, canım kekim, cizkekimmmMerhabalar :)
Teşekkür ederimCivcivim her yıl bu dönemler aynı şeyi yaşıyorum. Doktor böyle dalgalanmalar yaşamamın normal olduğunu söyledi.
Harikaaa
geçmiş olsun Hemdemim. Bir an önce iyileş lütfen
Maşallah süpersiniz.
merhabalar can kekim, canım kekim, cizkekimmm