- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.941
Canlar, mesajlarınıza sonra döneceğim, şimdi yürüyüş vakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E kıyamam ben böyle narin bir minnoşa madem yürüyüşe çıkıyorsun 10 dk fazladan yürüHadi biriniz verin artık cezamı,kendi ağzımla söyledim işte yürüyüşten gelince yapayım da aradan çıksın çok zorlamayın ama olur mu narin bedenimi (87.9 kiloyla narin beden )
Sağ ol lisbetim❤Geçmiş olsun Civcivim
Nasıl yani bu kadarcık mı:)Kahve limonlu su zencefilli çay
Kahve bitki çayları Nescafe falan filan bitti bu günde
- 2 yumurta 1 havuç 1 dilim peynir
- 1 kase yoğurt
YeterNasıl yani bu kadarcık mı:)
Dışarda mı yürüyorsun bantta falan mı, benim dışarda pek imkanım yok açık hava en güzeli aslındaben yazdım sanıyodum yazmamısım sen yazınca baktım tekrar 12:00-13:00 arası 1 saat yürüdüm bugun de :)
Geçmiş olsun yaa regl ağrısı mı temizlik yaparken bi yerini mi incittinHala spor yapamadım sıcak su torbasıyla uyumuş kalmışım agridan
İnşallah akşama geçer o zaman yaparim sporu
Ne kadar sağlık fışkıran bir menü tebrikler28 şubat menüm
9.30 kahvaltı
Peynirli omlet
1 dilim peynir
5 Zeytin
Domates,biber, salatalık
3 kuru kayısı
1 dilim tam buğday ekmeği
12.00 ara
1 çay bardağı sarı leblebi
1 sade maden suyu
14.00 öğle
7 adet Mercimek köftesi
1 bardak kefir
Bolca marul
19.30 Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim balık
Bolca salata
Spor yok
Su 2 litre
Metabolizma hızlandırmak şaşırtmak için öğün arttırsan nasıl olur yeşillikli baklagil salataları falan güzel oluyor çünkü zor gidiyor bu kilolarda, sadece aklıma geldi nasıl işe yaradığını düşünüyorsan en güzelini yapmak oKahve limonlu su zencefilli çay
Kahve bitki çayları Nescafe falan filan bitti bu günde
- 2 yumurta 1 havuç 1 dilim peynir
- 1 kase yoğurt
Kendimi nasıl zor tutuyorum bi bilsenDışarda mı yürüyorsun bantta falan mı, benim dışarda pek imkanım yok açık hava en güzeli aslında
Geçmiş olsun yaa regl ağrısı mı temizlik yaparken bi yerini mi incittin
Ne kadar sağlık fışkıran bir menü tebrikler
Sana da kaçamak hakkı veriyoruz dermişim
Metabolizma hızlandırmak şaşırtmak için öğün arttırsan nasıl olur yeşillikli baklagil salataları falan güzel oluyor çünkü zor gidiyor bu kilolarda, sadece aklıma geldi nasıl işe yaradığını düşünüyorsan en güzelini yapmak o
Çok zorlanınca buraya gelicem artık bende, otomatikman motive oluyor insan hedefin 8kg falandı yanlış hatırlamıyorsam, iki ay falan var bence en fazla o yüzden dayanKendimi nasıl zor tutuyorum bi bilsen
Ben Ramazan'a kadar veririm diye düşünüyorum inşallahÇok zorlanınca buraya gelicem artık bende, otomatikman motive oluyor insan hedefin 8kg falandı yanlış hatırlamıyorsam, iki ay falan var bence en fazla o yüzden dayan
Boyun kaç 53 mü hedefDüşündüm de benim 16 kg var vereceğim bu ne ya çok geliyor böyle deyince
Ben 2 öğünden fazla yemek yiyemiyorum malesef midem almıyor şişkinlik oluyor normalde akşamları salata et tavuk falan yerim ama hiç iştahım yok bu hafta canım hiç bişey yemek istemiyor keşke hep böyle olsaDışarda mı yürüyorsun bantta falan mı, benim dışarda pek imkanım yok açık hava en güzeli aslında
Geçmiş olsun yaa regl ağrısı mı temizlik yaparken bi yerini mi incittin
Ne kadar sağlık fışkıran bir menü tebrikler
Sana da kaçamak hakkı veriyoruz dermişim
Metabolizma hızlandırmak şaşırtmak için öğün arttırsan nasıl olur yeşillikli baklagil salataları falan güzel oluyor çünkü zor gidiyor bu kilolarda, sadece aklıma geldi nasıl işe yaradığını düşünüyorsan en güzelini yapmak o
Yes 53 hedef boy 1.70 ama 57den sonra her türlü olur önce 57göreyim o yakışıyor ama biraz da zayıf olmak istiyorum kilo alma payı bırakıcamBoyun kaç 53 mü hedef