- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.901
selam merhaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam riske atmayımmmEmzirirken içilir mi hiçbir fikrim yok ama ya bence içmeyin
Yaa güzel olmuş ama lütfen beni spordan muaf tutun Cidden vaktim yok@enerji_kusagi
sonngulen
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
@LADY VEGA
@FitSebastianCheesecake
@Alyasena
@kittenlove
@MiLissy
@Humakaser
@Clair de lune
Nyx1
K KurkmantoluS
@Politikkk
Kızlar sayfaya yeni bir kural ekleyelim istedim. Bugünden itibaren menülerde ceza sistemine geçiyoruz. Şöyle ki herkes birbirinin menüsüne yorum yapip kaçamak görmesi durumunda ceza verebilecek.
Cezalarda hem spordan sogutmayacak kadar insaflı hem de kacamaktan caydiracak kadar insafsız olunacak.
Alternatif sporlar ilk sayfada sabit ordan seç beğen ceza ver yapabilirsiniz.
Bir menüye (aynı gün) bir kişi ceza verdiyse artık diğer kişiler ceza vermeyecek.
Sadece tartı günleri (bazı arkadaşların farklı tartı günleri olduğu icin gunu degil gunleri diyorum) ceza verilmeyecek. Çünkü kaçamak günü hshshshs (ama isterseniz buraya da tek kaçamak hakkı verip ikinciyi yapana ceza verebiliriz)
Herkesi etiketledim sonra yok ben görmedim bilmiyordum diye alınmaca gücenmece yok ceza alan paşa paşa cezasını ceksin lütfen
*Bu ara hepimiz coştuk farketmissinizdir. Caydırıcı yaptırımlara (yaptirim) ihtiyacımız var bence.
Hay demez olaydım affolunuyor diye@enerji_kusagi
sonngulen
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
@LADY VEGA
@FitSebastianCheesecake
@Alyasena
@kittenlove
@MiLissy
@Humakaser
@Clair de lune
Nyx1
K KurkmantoluS
@Politikkk
Kızlar sayfaya yeni bir kural ekleyelim istedim. Bugünden itibaren menülerde ceza sistemine geçiyoruz. Şöyle ki herkes birbirinin menüsüne yorum yapip kaçamak görmesi durumunda ceza verebilecek.
Cezalarda hem spordan sogutmayacak kadar insaflı hem de kacamaktan caydiracak kadar insafsız olunacak.
Bir menüye (aynı gün) bir kişi ceza verdiyse artık diğer kişiler ceza vermeyecek.
Sadece tartı günleri (bazı arkadaşların farklı tartı günleri olduğu icin gunu degil gunleri diyorum) ceza verilmeyecek. Çünkü kaçamak günü hshshshs (ama isterseniz buraya da tek kaçamak hakkı verip ikinciyi yapana ceza verebiliriz)
Herkesi etiketledim sonra yok ben görmedim bilmiyordum diye alınmaca gücenmece yok ceza alan paşa paşa cezasını ceksin lütfen
*Bu ara hepimiz coştuk farketmissinizdir. Caydırıcı yaptırımlara (yaptirim) ihtiyacımız var bence.
Şekersiz çikolata var ülkerin o çok güzel gri paket, o ve yulafla çok güzel tatlı oluyor sufle gibiDuydunuz bu cezaya girmiyor ona göre
Ben bugün bi markete gidiyim
Haha iyi yapmışsın balım tamam tamamahah balım valla ben demedım dıyetısyen dedı cikileta yazayım mı dedı yazın dedim hafta da 3 -4 gun kahve yanında var ama 3 kare yazarsam ceza vermeyin heee
Merhabaselam merhaba :)
Tamam canim sorun yok merak etmeTamam riske atmayımmm
Yaa güzel olmuş ama lütfen beni spordan muaf tutun Cidden vaktim yok
Hay demez olaydım affolunuyor diye
Yaa harika tarifmis bunu ekran resmi aliyimŞekersiz çikolata var ülkerin o çok güzel gri paket, o ve yulafla çok güzel tatlı oluyor sufle gibi
1 yumurta, 1yk bal, 2 yk sanırım yulaf unu, 1 yk kakao atıyordum, 1yk su, 4 kare de şekersiz çikolata. Diyetisyenim vermişti bunu Sufle kaplarında pişiriyordum 3 kap falan çıkıyordu ama hatırlamıyorum tarifi tam olarak, kafana göre yapınca da tutuyor en son öyle yaptım sonra ayarlarsınız damak zevkine göre, güzle bi ara öğün bazen hepsini kahvaltı nıyetine yiyorum
İyi yaptın canımBu arada hafta sonu kaçırıp 1 kg artışım olmuştu su falan tabi ama 1 kg vermişim cuma günkü tartımdayım, haftalık hedefimi tutturmak için 2 kg kaldı yine, zor ama bol koşu protein ağırlıklı beslenme ve akşam erken yemeği bitirmeyle olacagına inanıyorum kolay veririm aslında önemli olan geri almamak
Durum değerlendirmesi yapayım dedim
yaktın bizi Nyx1Hay demez olaydım affolunuyor diye
Şişsstt bu hepimizin iyiliği icinyaktın bizi Nyx1
Olur canım takipteyim sporlarını. Koşu da süper, tebrik ederim.Şuan koşu yapıyorum dün 3km bugün 5kmye çıkardım bu hafta kardiyodan gideyim sonra videolara başlayacağım o zaman tabiki paylaşırım istersen
Civcivim pıçaklarını daha ortaya çıkarmadı çünküBuraya yazarken de affolunuyor gibi o yüzden o kesmiyo kaçamaklarımı
Çok sağol canım, Allah büyük dertler vermesinÇok geçmiş olsun canım yoğun bir dönemdesin
Bugünden itibaren gündüzleri de girmeye çalışacağım canım, motivasyonumu arttırıyor burası. Kızın için geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır, kuzular hiç hasta olmasa keşke.Ben de aynısını yapıyorum ya geceleri en rahatı bana da, 2 günlük menü yazıcam şimdi, kızım hastalandı dün gece hep ona baktım giremedim buraya,uykusuzum zaten bu gece iyi olur inşallah dayanamıyorum durgun olmasına
Öğle yemeğinde yarım ekmek yedim, ceza gelecek mi buna balımŞişsstt bu hepimizin iyiliği icin
Sanırım ben kavga ederdim, kalkıp kendin yapsaydın derdim Konuyu uzatmadan tatlıya bağlamanız iyi olmuş tabi, huzursuzluk daha fena.Canım umarım ama gerçekten zorluyor krizler Size de çok geçmiş olsun kızın için acil şifalar dilerim
Rabbim başka dert vermesin dayanacağız ama kız çocukları daha sorumluluk sahibi gibi etrafımda gördüğüm ödev bilinci vs birde yazılar inci gibi sıkıntı erkek çocuklar da.
Ay yaptım börek pazara yürüyüp birde yufka aldım o kadar yol gidip tabi olay börekte değil annesinin gönderdiği sebzeleri taze taze neden yedirmemişim orada çürütecekmişim annesi nasıl emek veriyormuş ki ben şehir dışındaydım ya gıcıklığına psikolojik baskı yapıyor neyse ki dilimizi anlıyoruz da büyümüyor onun mübalağa yapma huyunu biliyorum söz konusu köyünden gelen bişi olursa. Menü geliyor
Çayı şekersiz içmek çok önemli dimiAmin canım çok sağol
Tövbe yarabbim ne güzel menü diyeceğim linçlemeyin beni süt dilimi severim pırasalı börek severimm tatlı zaten severim
Listen esnek ama kontrollü yemişsin bence,iyice salmaman iyi olmuş,nefsini köreltip cumaya kadar devam
ama o menüde dikkatimi çeken şey çayın şekerinden kısman
Bir günlük değişiklik çok zarar vermez canım, kendini üzmeye değmez. Miktar olarak en azından sınırda kalmışsın. Sana da devam etme gücü vermiştir hem.Sağol kuzum ancak şekerden kısabildim börek harcı artsaydı onu yapacaktım öğünde işte malum dönem şeysi yarın inş herşey bittiğine göre menüden sıkmaya devam
Diyete birlikte başlamak lazım, gerçi o zaman da yoldan çıkmaları daha kolay oluyor ama yine de bir nebze durdurabiliriz belkiAhh bu eşler ah bu eşler dün eşim de gelmiş bana bişey istiyo musun ekler alıp geleyım mı dedi kendisinin canı istemiş herhalde alıp getirmeye bahane hayır bişey istiyo musun dıye sorduktan sonra cevabımı beklemıyo bıle alma dedım zaten evde sureklı pasta borek var mısafır geliyo gidiyo diye. zaten çok zor durumdayım bu eşlerle biz yine iyi kilo veriyoruz bence
Songul arkadaşımıza acı gerçeği kim söylemek isterÖğle yemeğinde yarım ekmek yedim, ceza gelecek mi buna balım
Turşu sağlıklı bir şey yiyorum ben.Kızlar acı biber turşusu yada normal salatalık vs turşusu yenir mi diyette
Sanırım ben de ilk günler leslie ile başlarım ki bacaklar yerinden kalkamayacak hale gelmesinBalım ben leslie düşündüm ama bilmem ki. Aslında eliptik daha iyi olur ama nedense eliptik yaptığım haftalar kilo veremiyorum gibi geliyor(beslenmeden kaynaklı mi bilmiyorum emin degilim)
Ellerine sağlık balım, bana da öyle bir temizlik lazım ama yapacak adam yokBalim temizlik denemez aslinda ona temizlikten öte bir şey yaptim dokunmadigim yer kalmadı evde bayağı dağilmişti. Bel ağrısından duramadım akşam zaten sporu bırak. Şimdi iyiyim şükür.
Yürüyüşteydik canım o yüzden hissetmedik.Allah yardimcimiz olsun deprem konusunda da canim İzmirde olmus hissettiniz mi
Sonraki mesajlarda ne yapman gerektiği belli olmuş bile canımPicaklar burda ne yapcan ki
İşte tam da burasıDemek buraya yazarken affolunuyor diye kesmiyor seni hee
Sen simdi naneyi yemedin mi (öyle bi video vardı ona göndermedir)
Pıçaklar çekilmiş@enerji_kusagi
sonngulen
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
@LADY VEGA
@FitSebastianCheesecake
@Alyasena
@kittenlove
@MiLissy
@Humakaser
@Clair de lune
Nyx1
K KurkmantoluS
@Politikkk
Ye gitsin canım yaaa nolacak (ceza vermek için pusuda bekleyen bir sonngulen )Açıkçası bana da iyi gelecek cunku patlamaya hazır bomba gibiyim gerçekten tatlı krizimi bastirmam lazim bir seylerle acilen.
Aslında elmayı rendeleyip petiboru ezip karıştırıp yapılan bi tarif gördüm ama petibör var tarifte iste
Allah kolaylık versin lisbetcimbenim de listemdeki kahvtım yulaf :) onumuzdeki 3 gun de yulaflı kahvaltı yapıcam sanırım cunku dongude onlar kalmıs
Benene benene, bence cezaya giriyorDuydunuz bu cezaya girmiyor ona göre
Ben bugün bi markete gidiyim
Artıyı attıysan eksi de gelirsin canım cumaya. İki kilo birden olmasa bile 1 kesin gelir bence.Bu arada hafta sonu kaçırıp 1 kg artışım olmuştu su falan tabi ama 1 kg vermişim cuma günkü tartımdayım, haftalık hedefimi tutturmak için 2 kg kaldı yine, zor ama bol koşu protein ağırlıklı beslenme ve akşam erken yemeği bitirmeyle olacagına inanıyorum kolay veririm aslında önemli olan geri almamak
Durum değerlendirmesi yapayım dedim
Ben yiyorum, perşembeye dikkat etmek lazım, cuma günü ödemlerle uğraşmayalım. Sadece turşu değil, şişiren tüm yiyecekleri tartıdan önce yemeyelim bence.Kızlar acı biber turşusu yada normal salatalık vs turşusu yenir mi diyette
İyi de benim günlük toplam ekmek hakkımı geçmedim kiSongul arkadaşımıza acı gerçeği kim söylemek ister