- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.516
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.981
Kızlar 12:00-13:00 arası tempolu yürüdüm geldim . Yeşil çay demledim şimdi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım regl agrisiydi dün cok kotuydum surundum resmenDışarda mı yürüyorsun bantta falan mı, benim dışarda pek imkanım yok açık hava en güzeli aslında
Geçmiş olsun yaa regl ağrısı mı temizlik yaparken bi yerini mi incittin
Balım geçmiş olsun iyi misin simd?28 Şubat Menu :
Kahvaltıya kadar filtre kahve
11:00--incirli cevizli yulaf lapası üzerine muz
14:30--3 kara bugday patlagı+3 tatlı kasıgı fıstık ezmesi
16:30--sade kahve +sade soda+3 kayısı + 10 badem
19:00--8 kasık haşlanmış mercimek eklenmiş bol salata+2 galeta
***Akşam işten çıkarken başım agrımaya başladı .İş yerinde bir arkadasımın basına kötü olaylar geldi ona üzülmüştüm biraz.Sonra midem bulanmaya başladı. Tansıyonum yükselmiş. aksam yediklerim malesef geri gitti. galiba artık dahiliyeye gidip gerekiyosa ilac baslıcam. spor da dıyette dengede tutmuyor sanırım artık tansıyonu.
Balım tabi ki söyle bizm sorunumuz zaten bilip uygulayamamak. Duymamız gerekiyor gerçekleriHayali ip atlamayı hiç denemedim canım bu kiloda ama merak da ettim, bugün küçük bir deneme yapacağım.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş. Akşam yemeği karbonhidrat ağırlıklı olmuş, onu dengelemek lazım. (Başkasına yazarken nasıl da biliyorum dimi her şeyi, sanki benimki öyle olmamış gibi )
Afiyet olsun canım, çok güzel bir menü.
afiyet olsun canım, zor bir sistem uyguluyorsun, kolay gelsin diyorum.
Afiyet olsun canım, bana bunlar çok az görünüyor ama bir bildiğin vardır eminim.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel olmuş. Seninki diyetisyen menüsü müydü doğru mu hatırlıyorum.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü ve spor.
Bugün ilk kaçamağımı yaptım
Teşekkür ederim canım evet biraz zor ama çok şükür .Hayali ip atlamayı hiç denemedim canım bu kiloda ama merak da ettim, bugün küçük bir deneme yapacağım.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş. Akşam yemeği karbonhidrat ağırlıklı olmuş, onu dengelemek lazım. (Başkasına yazarken nasıl da biliyorum dimi her şeyi, sanki benimki öyle olmamış gibi )
Afiyet olsun canım, bana bunlar çok az görünüyor ama bir bildiğin vardır eminim.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel olmuş. Seninki diyetisyen menüsü müydü doğru mu hatırlıyorum.
Çok geçmiş olsun canım benimBalım regl agrisiydi dün cok kotuydum surundum resmen
Çok şükür bugün iyiyim
Balım geçmiş olsun iyi misin simd?
Üzülme ve kendini sessizce cezanin kucagina birak
Sağ ol balım sen napiyorsun nasılsın? Yoğunsun galiba bu aralarÇok geçmiş olsun canım benim
Çok şükür iyiyim civcivimBalım geçmiş olsun iyi misin simd?
civcivim DR. songulcugume 10 dk ek yürü demişssin ya o da evde yürümüş nasıl ceza vermedinK KurkmantoluS ya ben ceza vermedim kim verecekse versin.
Ayrıca ben de kaçamak yaptım kim ceza verecekse versin yolumuza bakalım biz de ona göre
Kendimi kurtların arasında iki kuzu kalmışız gibi hissettim böyle de
Birazdan yürüyüşe cikcam zaten dünün bedelini ödemek icin ona gore insaf edin
Yanlış anlama oldu lisbetim galiba songulene verdim de kürkmantolus ye vermedim onu demek istedimÇok şükür iyiyim civcivim
civcivim DR. songulcugume 10 dk ek yürü demişssin ya o da evde yürümüş nasıl ceza vermedin
jeton sonradan düştü Civcivim kusura bakmaYanlış anlama oldu lisbetim galiba songulene verdim de kürkmantolus ye vermedim onu demek istedim
Kürkmantolus ye de siz verin diye size bıraktım yani
Ve bana verilecek bir de
Civcivim bişey sorucam ya Dr Songul hanımcıgım yoksa Dr. Songulen Hanımcıgım mı :) ya ben ismini yanlış mı yazıp duruyorumanlış anlama oldu lisbetim galiba songulene verdim
Balım kendisinin ismi Songül.Civcivim bişey sorucam ya Dr Songul hanımcıgım yoksa Dr. Songulen Hanımcıgım mı :) ya ben ismini yanlış mı yazıp duruyorum
Ayy tamam o zaman balım :)Balım kendisinin ismi Songül.
Ama burdaki kullanıcı adı songulen yani teorik olarak ikisi de doğru oluyor bence
Ben aslında 24 saatte bir günde 1 öğün yiyerek 6 kilo verdim sonra 2 öğüne geçtim o yüzden bazen canım yemek istemiyor bende yoğurt süt falan geciştiriyorum akşamları aç olsam yerim biseyler ama açlık hissetmiyorum son 3 gündür böyle oldumHayali ip atlamayı hiç denemedim canım bu kiloda ama merak da ettim, bugün küçük bir deneme yapacağım.
İyiyim canım. Kayinvalidemler buradaydi. Derken onlar gidince yatak odasını ve giyinme odasını temizleyim dedim sonra çalışma odası kaldi onun için havanın güzel olmasını bekliyordum. Diyete devam ediyorum . Karaciğer temizliği zordu baya benim için. Hala da etkisinden çıkamadım. Temizlik ardına da dikkat etmem gerekiyor yemememe icmememe. Kahveyi cok özledim şimdilik içemiyorum. Burnumda tuttu neredeyse. Öyle canım bu sene için sınava hazırlanmayı düşünüyorum. Çalışmayı düşünürken en iyisi sınava hazırlanmak diye düşündüm. Birde tabi bebek istiyoruz. Onun çalışmaları. Hayat çok yoğun devam ediyor yani sen nasılsın canım nasıl gidiyorSağ ol balım sen napiyorsun nasılsın? Yoğunsun galiba bu aralar
Ahh ahh aldım ben cezamı, başımın üstüne de koydum canımYarım ekmeğe ceza veriyoz mu
Aaa bu gözler neler görüyor, şimdi yukardaki soruyu sana sorayım mıBugün ilk kaçamağımı yaptım
Benim yarım ekmeğe boşuna mı ceza geldi yani canımEkşi mayalı ekmek de sorun yoktur canım ama mıktarı yarım deyınce onu bilemedim. kac gr oldugunu bılıyo musun ? ben 93 kıloyken kahvaltıda 100 gr ekmek hakkım vardı . yani gramajına bakmanı tavsıye ederım