- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.861
Balım uyumadığın zaman ders çalışmışsın, yani zaman boşa geçmemiş ne güzel.Canim 59 a inince tabi ki eskisi gibi incelirsin hele ki sporla inersen..
Yaptın mı sporunu
Evet kesinlikle öyle.. insan oturdukca oturmak istiyor. Ertelemeden harekete geçmek gerek
Balım sanırım regl öncesi krizleri bunlar yine heyheylerim gelmeye basladi
Evet mesela demin az kalsın yine tatlı bir şeyler yicektim ama saçmalama iç kahveni otur diye kendimi azarladim
Çünkü bugün menü yazcam (2 gündür kudurmayacak miyiz niloya modundayım çünkü kaçamak konusunda)
Evet çay boş gitmiyor ballar. Ama alışınca gidiyor aslında. Hatta güzel bi huzur vicdan rahatligi veriyor bana artık geceleri şekersiz çay içmek bugünü de temiz kapattık dercesine kutlama gibi
Allahım ne sacmaliyorum kafayı mis gibi sıyırdım şükürler olsun
Evet balım biraz toparlanalim yine yapariz
Evet canim çalıştığım için. Daha dogrusu uykum gelmediği için ders calistim tam tersi oldu
Yaa çok geçmiş olsun canım iyi mi bugün
Ailen nasıl? Çok çok haklısın. Nasil yipranmasin sinirlerin..
Suyun her çeşidi mevcuttur diyorsun yani balim
Valla vicdan micdan kurtarmıyor, o çay asla boş gitmiyor. En iyisi aramıza mesafe koymak
Çok şükür ailem iyiler canım, evlerinin tek katlı olması rahatlatıyor, kızkardeşim 11. katta, onun için çok zor oluyor, bir de ikizler var biliyorsun küçükler daha. Her seferinde anneme koşup gidiyor bu yüzden.
Yapalım valla balım, belli bir spor mu belirliycez, ne yapalım.Kızlar bugünden cumaya kadar firesiz spor yapalım bu hafta hadi
Benim de hiç yapasım yok ama kalkınca gerisi gelir.
Ohhooo ilk günden havlu mu attın balım. Neyse temizlik de çok kalori yaktırmıştır, belli ki sağlam temizlik yapılmış.Ayy öyle bi temizlik yaptım ki halim kalmadı spora
Akşama enerjim kalırsa yapıyım sporu da bari.