- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.516
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.821
12:00--13:00 arası arkadasımla 1 saat yürüdük geldik .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Civcivim dün de benım pertım cıkmsıtı. Cam falan silmiştim ..Eline saglık canımAyy öyle bi temizlik yaptım ki halim kalmadı spora
Akşama enerjim kalırsa yapıyım sporu da bari.
Niyetli misin canım ?Kafam çok ağrıyor kızlar açlıktan heralde
Yok diyetliyimmNiyetli misin canım ?
Allah kolaylık versinYok diyetliyimm
Ben de şu an öyleyim resmen kendimle cebellesiyorum su an yaMerhaba ballarım :)
Bugün geç geldim biraz buraya ...regl oldum sabah .belliydi zaten açlık ve tatlı krizlerinden bu haftayı guzel kapatıp haftaya guzel eksıler gormem lazımmmm...
Sağ ol balım senin de ellerine saglikCivcivim dün de benım pertım cıkmsıtı. Cam falan silmiştim ..Eline saglık canım
Olabilir canım nasıl bi diyet yapıyorsun merak ettim bu akşam menü yazarsın dimi görürüz ordaKafam çok ağrıyor kızlar açlıktan heralde
Civcivim Ben 2 -3 gündür aşırı zorlandım yaa. regl olunca gectı sankı.yanı bılmıyorum aksam bakacagız dikkat et kuzum sen de az zararla cıkalım su haftadan.Ben de şu an öyleyim resmen kendimle cebellesiyorum su an ya
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin
Evett zaten akşam yazmıyor muyuzBen de şu an öyleyim resmen kendimle cebellesiyorum su an ya
Sağ ol balım senin de ellerine saglik
Olabilir canım nasıl bi diyet yapıyorsun merak ettim bu akşam menü yazarsın dimi görürüz orda
Allahım bu haftadan hayırlısıyla bi çıksakCivcivim Ben 2 -3 gündür aşırı zorlandım yaa. regl olunca gectı sankı.yanı bılmıyorum aksam bakacagız dikkat et kuzum sen de az zararla cıkalım su haftadan.
Evet onu lafın gelişi söyledimTeşekkür ederim
Evett zaten akşam yazmıyor muyuz
iyiyim balım cok sükür. bi şekilde toparlanıyor insan. sen nasılsın?Allahım bu haftadan hayırlısıyla bi çıksak
Kadın olmak çok zor
Sen nasıl oldun bu arada daha iyi görüyorum ama seni
Aa pardonEvet onu lafın gelişi söyledim
Cidden içim dışım su oldu bir süre sonra sıkılıyor insan su içmekten de ama 10 kilo verdim 3.5 ayda acıktıkça su içtim başka türlü gitmezdi kilolar şimdi en zor kısmındayım bundan sonra kilo vermek daha zor daha önce de 54 kiloya kadar düştüm ama 54ten sonra duruyor kilo vermem baya zorlamam lazımCanim 59 a inince tabi ki eskisi gibi incelirsin hele ki sporla inersen..
Yaptın mı sporunu
Evet kesinlikle öyle.. insan oturdukca oturmak istiyor. Ertelemeden harekete geçmek gerek
Balım sanırım regl öncesi krizleri bunlar yine heyheylerim gelmeye basladi
Evet mesela demin az kalsın yine tatlı bir şeyler yicektim ama saçmalama iç kahveni otur diye kendimi azarladim
Çünkü bugün menü yazcam (2 gündür kudurmayacak miyiz niloya modundayım çünkü kaçamak konusunda)
Evet çay boş gitmiyor ballar. Ama alışınca gidiyor aslında. Hatta güzel bi huzur vicdan rahatligi veriyor bana artık geceleri şekersiz çay içmek bugünü de temiz kapattık dercesine kutlama gibi
Allahım ne sacmaliyorum kafayı mis gibi sıyırdım şükürler olsun
Evet balım biraz toparlanalim yine yapariz
Evet canim çalıştığım için. Daha dogrusu uykum gelmediği için ders calistim tam tersi oldu
Yaa çok geçmiş olsun canım iyi mi bugün
Ailen nasıl? Çok çok haklısın. Nasil yipranmasin sinirlerin..
Suyun her çeşidi mevcuttur diyorsun yani balim
MerhabaSelamlar
@enerji_kusagi
Kilo Bildirim Sayfamız
70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi
Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum :KK200: :KK60: Plank programımız aşağıdaki gibidir, günlük bu süreleri tamamlamayı planlıyoruz. AYLIK ÖLÇÜM TAKİP ÇİZELGESİ .... BAŞI...www.kadinlarkulubu.com
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir)
Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
Bol su icmek (en az 2 litre)
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak (disiplin şart)
Günde 3000 adım atmak
Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
Yüzde: %...
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi
73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589
*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor.
***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo Civciv 72.5 70.7 6453 @enerji_kusagi 75.4 70.5 6556 @asliogretmen 76.94 73.7 6862 @sonngulen 90.2 87.9 79 L lisbethsalander00 91.5 81.5 80 @_BuRc_ 69.3 68.9 58 @LADY VEGA 58.8 57.2 50 @sudansebep 69 67.0 5955 @Humakaser 63 55.0 55 @Alyasena 71.6 72.0 6555 @Clair de lune 76.9 77.9 60 MiLissy 55.5 48 50 @Nyx1 69.8 69.3 5753
Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
Tarih İsim Başlangıç kilosu Güncel Hedef 13 ocak Hedef60kgolmak 77.0 76.7 5 subat @kittenlove 69.0 68.9 62
SPOR PUANLAMALARI🏋
1 adım====================0.035 puan
Örnegin 5200 adim; 5200×0.035
İp atlama (1 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (4 tane) ====== 1 puan
Yavaş yürüyüş==============1 puan
Orta tempo yürüyüş (dk) ======= 3 puan
Hızlı tempolu yürüyüş (dk) ===== 5 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Normal yüzme (dk) =========== 4 puan
Yoga (dk) ================== 2 puan
Squat, mekik, şinav (2 tane) ==== 1 puan
Plank (1 sn) ================= 1puan
Kondüsyon bisikleti (dk) ======= 2 puan
Normal bisiklet (dk) =========== 3puan
Leslie (dk) ================== 5 puan
Leslie boosted ve fast(dk)=======8 puan
Bantta yürüyüş (dk) =========== 5 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 8 puan
Zumba (dk) ================== 5 puan
Hitt cardio (dk) =============== 8 puan
Aralıksız koşu (dk) ============ 8 puan
Aralıksız tempolu yüzme (dk) ==== 8 puan
Eliptik (dk) ================== 8 puan
Tibet Hareketleri(her hareket)====1 puan
Temizlik (dk)================1 puan
Jillan 1 (dk) ==================8 puan
Jillian 2 (dk) ==================10 puan
Merhaba Hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtabilir misiniz ?Merhaba
Bende katılmak istiyorum benide alın.
İsim safiye
Güncel kilo 73
Hedef kilo 56
MerhabalarMerhaba Hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtabilir misiniz ?
İnşALLAH. evli misiniz ?cocuk var mı?çalışıyo musunuz? diyet uyguluyo musunuz?Merhabalar
İsmim safiye
Boy167
Kg 73
Hedef 56
Motivasyon çok lazım. İnşallah hep birlikte başarırız
Evliyim, 1 kızım var. 32 yaşındayım. Ev hanımıyım. Bundan 2 sene önce 10 kilo verdim, şimdi tekrar aldım. Nereden basliycagimi bilmiyorum, ama aralıklı oruç bana yaramadı çok yedim çünkü. Az az sık sık yemek daha iyi benim için, öyle yapicamİnşALLAH. evli misiniz ?cocuk var mı?çalışıyo musunuz? diyet uyguluyo musunuz?