- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.501
Offf başınız sağ olsun Aslım çok çok üzüldüm zaten ciğerimiz yandı birsuru masum insan gitti...Arkadaşlar ilk öncelikle hepinizden özür dilerim. Sayfamızı yine ihmal ettim. Keşke bu ihmalkârlığım daha öncekiler gibi tembelliğimden olsaydı.
Ben her yıl on beş tatilden sonra okulun hemen açılmasını isteyen bir öğretmendim ta ki bu yıla kadar, bu yıl hep kar yağsın tatil uzasın istiyordum. Pazar gecesi kar olmadığı halde ertesi günün tatil olmasına çok sevinmiştim. Ama sabah gözümü açtığımda o kara haberlere uyandım.
Eşimin kuzeni, kocası ve kızı Hataydaydı. Kocası yeni işkur müdürü olarak atanmıştı oraya. Çarşamba günü ikindi ile akşam arası çıkardılar enkazdan. Çok şükür eşimin kuzeni ve kızı sağlıklı çıktılar ama kocasını kaybettik. Cuma günü memlekette cenazesi vardı.
Daha sonra üniversiten sınıf arkadaşım düştü aklıma maalesef cennetten bir kare diye satılan o adı batasıca rönesans rezidans taydı. Düne kadar hep bir umut bekledik. Ama dün akşam vefat haberini aldık. Az önce gömüldü gül yüzlü emelim.
Kuzeninin eşi nerden bilsin eceline atandığını ahh ahh arkadaşına da Allah rahmet eylesin
Allahim kalanlara yardım etsin biz de elimizden geleni yapıyoruz dua ediyoruz maddi olarak da yapmaya çalışıyoruz. Tabi ne yapsak bu yara kapanmayacakBen bu süreçte bu haberlerle eve sığamadım. Buğra'yı ablasına emanet edip her gün yardım kolisi hazırlamak için okullara gittim. Battaniye, yorgan, uyku tulumu vs titizlikle poşetledik, koliledik, tırlara yükledik. Bu biraz kalbimi ferahlattı.
Diyet adına spor adına hiç bir şey yapmadım, yapamadım.
Dikkat etmedim, eve geç geldim, geldiğimde atıştırdım. Muhtemelen kilo almışımdır.
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım.
Basimizi agritmak ne demek saçmalama tabi ki her zaman gel anlat bitanemSaricivcivcikcik Civcivim özür dilerim ben biraz daha bu şekilde devam edeceğim. Beni yedek listeye alabilirsen çok sevinirim.
Aslım bu durumda zaten diyet falan dusunemezdin çok normal. Biz de bi süre bekledik kendimize gelemedik. Baktik her şey daha kötü gidiyor (psikolojik olarak) yeniden bir seylere başlayalım dedik ama aklımız hep orda yine..
Yedek listeye hiç gerek yok zaten geleceksin o zaman beraber toparlanicaz sen ne zaman hazır olursan o zaman gel Rabbim sabır versin.