Leydicim güzel bilgiler için teşekkürler
Yazım dilin ne kadar güzel, hele sonunda teşekkür etmen çok hoş ❤
Sayfamızda mühendislerimiz hızla artıyor :))) Bende kendimi tanıtayım. 33 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, en son maliye okudum, özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğü yapıyorum, daha önce de işçi sağlığı ve iş güvenliği okumuştum. Endüstri mühendisliği güzel bir bölüm, vaktinde yeterince bilgim olsaydı seçmek isteyeceğim bölümlerin belki ilki olurdu. Tasarım alanında çalışıyorum derken ürün veya ambalaj tasarımı gibi mi?
Leydicim, şu an ki kilon bizim ulaşmak istediğimiz bir noktada, eminim düğününde de çok güzel bir gelin olacaksın. Vücudunun formunu şekillendirir sıkılaştırırsan zaten 58den de az görünür ve daha çekici hatlara sahip olursun
Şimdiden mutluluklar dilerim, her şey gönlünce olsun, hakkınızda hayırlısı olsun
Çizkekim güzel menülerini paylaş bizimle
Teşekkür ederiz canım ❤
Vesile olsa iyi olur yoksa bizi feriştahı gelse kurtaramaz
Sen kaç kilosun bakiyim
Çaylık demek daha güzelmiş aslında, her ne kadar 'eskiden buralar taşlık idi' der gibi olsada
Sana yazarken aklıma gerdanlık geldi, ger-lık ger-lik dedim, cıkks, hiç oluru yok bununda
Türkçedeki -dan eki ile Farsçadaki -dan ekinin aynı olmayacağını düşünüp kendimizi yatıştıralım derim
Katıl tabiki, çok da güzel olur :))) Yarın başlıyorum dediğin bugün için miydi yoksa dün için miydi kaçırdım orasını ama ilk menünü paylaşabilir misin?
Geçmiş olsun, inşallah geçici sağlık sorunlarıdır ve kilo verdikçe kaybolur giderler
Hepimize bol eksiler :)))
Şimdiden başarılar dilerim, Allah kolaylık versin
Doktoraya başlayınca seni de kaybedecez desene
Okuduğun lisans bölümü neydi ve hangi branşta doktora düşünüyorsun?
Senin neren yaşlı kızzz, daha 35inde taş gibi hatunsundur :)))) Bende 33üm.
Ohh maşallah çocuklarını Allah bağışlasın
Bu diyetisyen tavsiyesi mi, bir farkı oluyor mu canım yoksa sen su içmiş olmak için mi yapıyorsun? Etkisi varsa bende yapayım. Kimisi suyu sade içmediği için de böyle yapıyormuş da ondan merak ettim
Aslım, Hemdemim ❤ Seninle yeterince ilgilenemedim. Hoşgeldin tekrardan
Alıştın mı peki mini mini birlere, düzenini kurabildin mi sınıfta, seneye de aynı sınıfla devam edeceksin di mi?
Balım sen çok arafta kalmışsın yaa
Üzme kendini aritmetik ortalamasını alırız
Ohh mis, afiyet olsun
Bizim evde pek sebze pişmez, seninkinin tam tersi olur 6 gün balık 1 gün sebze gibi, eşim pek sebze yemez, bende ona ayrı kendime ayrı yapmayı seneler önce bıraktım
İnşaallah diyet bahanesiyle tekrar başlarım.
Bi itirafta benden o zaman, ben hiç çıplak tartılmıyorum
En fazla üstümdeki hırka kapşon onu çıkarıyorum, terlik telefonu kenara bırakıyorum, tamam
Birde zırt pırt tartıldığım için kim uğraşacak diyorum, Cumadan cumaya soyunayım bakalım
Ölçü almayı daha önce bizde yapıyorduk, iyi oluyordu, belki tekrar yapabiliriz.
Tekrar hoşgeldin
Ay o yaşlarda bende o kilolardaydım, sonra ne oldu da böyle oldum
Hep birlikte bu fazlalıklardan kurtulacağız.
Balım bende 75.4, kilodaş mı olunuyor böyle :)))
Oovv, ilk hedefimiz bile aynı
İlk hedefim 65, son hedefim 56.
Son hedefe de 56 yazarsan kendimden şüphe edecem yazan ben miyim diye
Geçmiş olsun Civcivim kıyamam, nasıl oldun?
Dışarıdaki gibi olmuyor dediğin çıtır tavuk gibi mi?
Harikasın, maşaallah
Bu gece bende üşenmesem totom uyuşana kadar bisiklet süreceğim
Yine yazana kadar iyi akşamlar oldu :))))
Tekrar hoşgeldin
Çocuğunuzu Allah bağışlasın
Yaş ve hedeflerimiz yakınmış
İnşaallah birlikte başaracağız
Demek yarın akşam free takılacaksın
Bizsiz haa diyerek bi tık teessüf edeceğim
Civcivim bu felsefeyi ne kadar desteklediğimi biliyorsun
Kahvaltı benimde tarzım değil ama yapmaya çalışıyorum
Seninki ne güzelmiş öyle canım ya, iki tane de yeme hakkın varmış
Sen kendi kolay yolunu bulmuşsun, sistemli kadının hali başka oluyor :))))
Yalnız bizim vur deyince öldürme gibi bazı huylarımız var, anlaşılan sporlar havada uçuşacak
Yarışma nasıl geçecek şimdiden merak ettim. Sensiz olmaz artık❤