- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Leslie daha önce hiç yapmamıştım ama onda anlaştıysak ben yaparım
Başlıyoruz deyince bana bir ateş bastı, kalbim hızlandı, avuç içlerim nemlendi. Bugün de heyecandan uyku yok anlaşılan, Ballar, Balımlar. Sudem kovanları koy ortayaKızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz
İyi geceler canımİyi geceler kizlar yarin tartida görüşürüz ❤
Ben de hemen sabah olsun da yeni adımlarımızı atalım istiyorumBaşlıyoruz deyince bana bir ateş bastı, kalbim hızlandı, avuç içlerim nemlendi. Bugün de heyecandan uyku yok anlaşılan, Ballar, Balımlar. Sudem kovanları koy ortaya
Arım amannn balım balımmm,Ben de hemen sabah olsun da yeni adımlarımızı atalım istiyorum
Siz ne derseniz ben yaparim canimm yeterki bana boyle fikirler olsunn
PekiKızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz
HemenBaşlıyoruz deyince bana bir ateş bastı, kalbim hızlandı, avuç içlerim nemlendi. Bugün de heyecandan uyku yok anlaşılan, Ballar, Balımlar. Sudem kovanları koy ortaya
Ben de hemen sabah olsun da yeni adımlarımızı atalım istiyorum
Hemen ayarliyorum canimmArkadaşlar profil mesajınızda eski takım bilgileri duranlar güncelleme yaparsa güzel olur, biz birkaç kişiGüçlü Kadınlar Zayıflıyor şeklinde değiştirdik. Bunu yapmasanız bile takım bilgisi düzenlemesini unutmayın ballarım
Vaaayyy hesaba bakArım amannn balım balımmm,
Heyecandan bal mıydı arı mıydı karıştı
Bilette ki 23 belli oldu. 2 ve 3. Ayın ikisinde 3 mil. Büyük ikramiye şuan tuttu
Bı an dedim bu da kimSiz ne derseniz ben yaparim canimm yeterki bana boyle fikirler olsunn
Vaaayyy hesaba bako zaman kesin zayifliyoruz
Bı an dedim bu da kimtepigine kurban senin
Ha haVaaayyy hesaba bako zaman kesin zayifliyoruz
Hikayesi ne özel değilse anlatır mısın?
Oo hoşgelmişler sefa getirmişler.Gecekuşları enerjim bir tek sen ben değilmiş
Aslı
İnci de geldi
Sabahlar olmasın
Aslinda tekmeyle alakasi yok canim fazla da komik degil yaaHa ha
Hikayesi ne özel değilse anlatır mısın?
Kimi tekmeledin üniversite sıralarında
Karete filan
Saol canimm. Temiz sayfa temİz baslanguc diyelim. Sende hosgeldin canim iyiki geldinOo hoşgelmişler sefa getirmişler.
Aslım canım bitti mi sorular?
İncim hoşgeldin, nick onaylanmış, hayırlı olsun.
Sabaha kadar çene çalıp akşama kadar uyuyacaksak 3 mili kim yapacak Sudem
Canım guncelleme yapmış gibisin eski bilgi yok profil görüntüsünde ama bizim gibi yazmak istersen fotoğrafının üzerine tıklayıp hesap detaylarından yazabilirsin.
Valla canım Bahçeli nin "40 yapar" matematik seviyesine henüz ulaşamadım , Sudem biraz eğit beniVaaayyy hesaba bako zaman kesin zayifliyoruz