Ha haArım amannn balım balımmm,
Heyecandan bal mıydı arı mıydı karıştı
Bilette ki 23 belli oldu. 2 ve 3. Ayın ikisinde 3 mil. Büyük ikramiye şuan tuttu
Ha haAslinda tekmeyle alakasi yok canim fazla da komik degil yaasaclarim cok uzun oldugu icin surekli tepemde toplardim ugrasmaya usenirdim o yuzden tepik dediler pek bi seysi yok yani
İstemezsen yapmamOff offf Sudem ne hesaplar yapar artik bize
Profil resmi yıkılıyorİnsallah caninm
67.2 diyorumKeşke bende de kalmasa
Şimdi senin hesaba hatta deftere göre sayın hocam, yarın tartıda kaç kg kaç gram geleceksin
Hocam defteri mi kaybettin?Keşke bende de kalmasa
Şimdi senin hesaba hatta deftere göre sayın hocam, yarın tartıda kaç kg kaç gram geleceksin
Bende 67.1 diyorumHa ha
Bu nasıl bir sayılara anlam yükleme
Boynuz kulağı geçermiş
Ben bu kadar iyi değilim
Ha ha
Topigin ilk anısı geldi bile
İstemezsen yapmam
Profil resmi yıkılıyor
67.2 diyorum
Sen kaç diyosun?
Bakalım kim tutturacak
Bu bir işaret olmalıHocam defteri mi kaybettin?
Cevap vermekte gecikiyorsun.
Sudem ?
Neden enerjim?Bende 67.1 diyorum
Bence sen bu işi bilmiyorsun
100 gram da az oldu farkBende 67.1 diyorum
Bence sen bu işi bilmiyorsun
Güle güle eskit sistemci Sudem benim,Bu bir işaret olmalı
Bugün yeni bir deftere geçtim sabah
Vücut ölçülerimi yazdım
Canım uyuyalım, şuan uyuyorum sanki.Enerjim hadi uyuyalım
Bana sana doyum olmaz
Sen bir tartıl yarın, inmiştir o bence artık o kadar tepiştik :)))Neden enerjim?
Günaydın bennnn varımmGünaydın dicem de muhtemelen herkes uyuyo su anziyaretciler ve ben variz
Ee daha daha nasilsiniz
Vaaaavvv cok iyiydiValla bence güzel metafor oldu, burası bal kovanı, bizler de bal arıları, sadece güzel ve tertemiz çiçeklere konup tertemiz işler yapalım
İncicim yeni tarzin hayirli olsun cok hos olmusSiz ne derseniz ben yaparim canimm yeterki bana boyle fikirler olsunn
Rapunzel diyosun yaaaniAslinda tekmeyle alakasi yok canim fazla da komik degil yaasaclarim cok uzun oldugu icin surekli tepemde toplardim ugrasmaya usenirdim o yuzden tepik dediler pek bi seysi yok yani
Günaydın kendini bu kadar cabuk teslim eden ziyaretci de ne bileyimGünaydın bennnn varımm
Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum
Ben konu sahibiyle aynı takımdaydım tanıyor beni . Ben yok ziyaretçi olmak.Günaydın kendini bu kadar cabuk teslim eden ziyaretci de ne bileyim
O takimin eski üyesiyim bacim yani seni ben de taniyor ve şaka yaptığımı belirtmek istiyorumBen konu sahibiyle aynı takımdaydım tanıyor beni . Ben yok ziyaretçi olmak.
Nicki hatırlıyordum ama emin olamamıştım. Burada tanışmak kısmetmişO takimin eski üyesiyim bacim yani seni ben de taniyor ve şaka yaptığımı belirtmek istiyorum
Memnun oldumNicki hatırlıyordum ama emin olamamıştım. Burada tanışmak kısmetmiş