Ben 30 km yürümüş güçlü kadınımOo hoşgelmişler sefa getirmişler.
Aslım canım bitti mi sorular?
İncim hoşgeldin, nick onaylanmış, hayırlı olsun.
Sabaha kadar çene çalıp akşama kadar uyuyacaksak 3 mili kim yapacak Sudem
Off offf Sudem ne hesaplar yapar artik bizeValla canım Bahçeli nin "40 yapar" matematik seviyesine henüz ulaşamadım , Sudem biraz eğit beni
Hoşbuldum canım, ahdım var seni 'Balım' diye seveceğim, başka şansın yokSaol canimm. Temiz sayfa temİz baslanguc diyelim. Sende hosgeldin canim iyiki geldin
Allah hep mutlu etsin canım, bu yıl her anlamda hepimize iyi gelsin.Ben 30 km yürümüş güçlü kadınım
3 mil de yani devedekulak
3 mil de atamazsak ne bileyim
Ben bu mutlulukla uyumasam da olur
Yeni yıla mutlu başladık ne güzel
İyi geceler güçlü bal kadınKızlar ben de yatıyorum iyi geceler hepinize
Yavruyu öp canım,sarılıp uyuyun, sabah görüşürüzBallarım, bilgisayardan girdim. Alışkın olmayınca biraz değişik geldi. Telefonumun şarjı yok.Enerjim sorular bitti, etkinlikler kaldı. Yarın devam edeceğim. Ballarım, oğlum da inat etti. Uyumadı, beni bekliyor. Yarın bütün geçmişi okuyup daha aktif olacağım. Bugünlük affınızı istiyorum. Sizi seviyorum, öpüyorum, iyi geceler diliyorum.
Birazdan karnıma ağrı girecek gülmektenHoşbuldum canım, ahdım var seni 'Balım' diye seveceğim, başka şansın yok
AminAllah hep mutlu etsin canım, bu yıl her anlamda hepimize iyi gelsin.
İyi geceler canimmmBallarım, bilgisayardan girdim. Alışkın olmayınca biraz değişik geldi. Telefonumun şarjı yok.Enerjim sorular bitti, etkinlikler kaldı. Yarın devam edeceğim. Ballarım, oğlum da inat etti. Uyumadı, beni bekliyor. Yarın bütün geçmişi okuyup daha aktif olacağım. Bugünlük affınızı istiyorum. Sizi seviyorum, öpüyorum, iyi geceler diliyorum.
Yorucu bir gün oldu sana canım benim, bizde seni seviyoruz, iyi geceler ❤Ballarım, bilgisayardan girdim. Alışkın olmayınca biraz değişik geldi. Telefonumun şarjı yok.Enerjim sorular bitti, etkinlikler kaldı. Yarın devam edeceğim. Ballarım, oğlum da inat etti. Uyumadı, beni bekliyor. Yarın bütün geçmişi okuyup daha aktif olacağım. Bugünlük affınızı istiyorum. Sizi seviyorum, öpüyorum, iyi geceler diliyorum.
Tmam balímmHoşbuldum canım, ahdım var seni 'Balım' diye seveceğim, başka şansın yok
Ha ha her türlüOff offf Sudem ne hesaplar yapar artik bize
İyi uykular canımBallarım, bilgisayardan girdim. Alışkın olmayınca biraz değişik geldi. Telefonumun şarjı yok.Enerjim sorular bitti, etkinlikler kaldı. Yarın devam edeceğim. Ballarım, oğlum da inat etti. Uyumadı, beni bekliyor. Yarın bütün geçmişi okuyup daha aktif olacağım. Bugünlük affınızı istiyorum. Sizi seviyorum, öpüyorum, iyi geceler diliyorum.
Yeni ismin.Tmam balímm
Ne güzel söyledinİyi gecelerr canlarimmm bende yatiyorum artikk . Uyuyalimda bian önce sabah olsunnniyiki varsiniZ iyiki biz oldukk
İnsallah caninmYeni ismin.
Profil afişin hepsi hayırlı uğurlu olsun
Güzel anılar biriktirelim birlikte inşallah
İyi uykularİyi gecelerr canlarimmm bende yatiyorum artikk . Uyuyalimda bian önce sabah olsunnniyiki varsiniZ iyiki biz oldukk
Keşke bende de kalmasaBirazdan karnıma ağrı girecek gülmekten
Sayende enerjim bende göbek mobek kalmaz
Mekik çekmiş gibi çalışıyor
Balımm, Datlım iyi gecelerİyi gecelerr canlarimmm bende yatiyorum artikk . Uyuyalimda bian önce sabah olsunnniyiki varsiniZ iyiki biz oldukk