70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken 😂 cigliklar yardim çığlıkları 😂😂
Bulanık olsa sorun olmaz ben çoğunluğa uyarım nasıl derseniz öyle olsun civcivim💕

Resimli mi yapalım nasıl istersin canım?

Resimli olabilir ☺️ fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor bence 😅

Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken 😂 cigliklar yardim çığlıkları 😂😂
Kim nasıl isterse öyle yapsın canlar, ben resimli yapacağım, hem de kayıt altında kalmış olur. Geriye dönüp bakacak tartı fotolarım olsun.

👏
👏
Deniycem canım 😘

Mutluluktan canım bir şey istemiyor, düşün bendeki motivasyonu 🤩

Yapacaksın canım, hepimiz çok daha güzellerini yapacağız inşallah.

Yine yaparız kuzum üzülme 😘

Yarın da tartiliyoruz, kutlu cumartesi 😍😍

Bı bakarız canım neler yapabileceğine.

Kızlar bu arada belli bir spor belirleriz bir hafta hepimiz yaparız, isteyen kendine güvenen ek sporlar da yapar 🤩
👏
Bal arılarım bir toplanın bakalım, yarını sporu a karar verelim 💐🐝
Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyle 💕💕💕

Ben kendi adıma Leslie 3 mile diyorum 😅 zaten fazlasını yapamam, tıkanıp kaliyorum 😂
Olur😉
Benim de aklımdan Leslie geçiyor canım, bakalım kızlar ne diyecek. Sokağa çıkma yasağı olduğu için adım yapmayız.
Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.
Leslie 5 video var ne derseniz varım 🥳🥳🥳
Herşeye varım 🥳🥳🥳

Evren duy sesimi varım 💃💃💃💃

👏

👏

👏

Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyle 💕💕💕

Olur😉

Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.
Leslie 5 video var ne derseniz varım 🥳🥳🥳
Herşeye varım 🥳🥳🥳

Evren duy sesimi varım 💃💃💃💃
Valla bence güzel metafor oldu, burası bal kovanı, bizler de bal arıları, sadece güzel ve tertemiz çiçeklere konup tertemiz işler yapalım 😍 🐝🐝 🍯

Kızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz 😍😍

X