- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıklarıResimli mi yapalım nasıl istersin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıklarıResimli mi yapalım nasıl istersin canım?
Resimli olabilir fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor bence
O zaman ben resimsiz yapsamBence de öyle olsun
Bulanık olsa sorun olmaz ben çoğunluğa uyarım nasıl derseniz öyle olsun civcivimAyy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıkları
Resimli mi yapalım nasıl istersin canım?
Resimli olabilir fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor bence
Kim nasıl isterse öyle yapsın canlar, ben resimli yapacağım, hem de kayıt altında kalmış olur. Geriye dönüp bakacak tartı fotolarım olsun.Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıkları
Ben sizin yazdığınızı gormeden yazmistim canim zaten ben de uyarim herkes fikir söylesin bakalim cok da önemli degil dedigin gibi❤Bulanık olsa sorun olmaz ben çoğunluğa uyarım nasıl derseniz öyle olsun civcivim
Ben önceden böyle değildim. Nolduysa Arap atı gibi sonradan açıldımHa ha
Enerji , felicio ve ben gece kuşu
Sen meraktan okursun zaten
Ben kendi adıma Leslie 3 mile diyorum zaten fazlasını yapamam, tıkanıp kaliyorumBal arılarım bir toplanın bakalım, yarını sporu a karar verelim
Benim de aklımdan Leslie geçiyor canım, bakalım kızlar ne diyecek. Sokağa çıkma yasağı olduğu için adım yapmayız.Ben kendi adıma Leslie 3 mile diyorum zaten fazlasını yapamam, tıkanıp kaliyorum
Ben de leslie diyorum canimBenim de aklımdan Leslie geçiyor canım, bakalım kızlar ne diyecek. Sokağa çıkma yasağı olduğu için adım yapmayız.
İyi geceler canım tatlı uykularİyi geceler kizlar yarin tartida görüşürüz ❤
Leslie 5K (3 mile) diyorum bendeBal arılarım bir toplanın bakalım, yarını sporu a karar verelim
İyi geceler canımİyi geceler kizlar yarin tartida görüşürüz ❤
ben varimmmm
Ben de varım
Deniycem canım
Mutluluktan canım bir şey istemiyor, düşün bendeki motivasyonu
Yapacaksın canım, hepimiz çok daha güzellerini yapacağız inşallah.
Yine yaparız kuzum üzülme
Yarın da tartiliyoruz, kutlu cumartesi
Bı bakarız canım neler yapabileceğine.
Kızlar bu arada belli bir spor belirleriz bir hafta hepimiz yaparız, isteyen kendine güvenen ek sporlar da yapar
Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyleBal arılarım bir toplanın bakalım, yarını sporu a karar verelim
OlurBen kendi adıma Leslie 3 mile diyorum zaten fazlasını yapamam, tıkanıp kaliyorum
Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.Benim de aklımdan Leslie geçiyor canım, bakalım kızlar ne diyecek. Sokağa çıkma yasağı olduğu için adım yapmayız.
İyi gecelerİyi geceler kizlar yarin tartida görüşürüz ❤
Valla bence güzel metafor oldu, burası bal kovanı, bizler de bal arıları, sadece güzel ve tertemiz çiçeklere konup tertemiz işler yapalım
Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyle
Olur
Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.
Leslie 5 video var ne derseniz varım
Herşeye varım
Evren duy sesimi varım
Canim leslie boosted ,fitness,3 mil ,5K ,Amerikan Heart hepsi olur