70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıkları
Bulanık olsa sorun olmaz ben çoğunluğa uyarım nasıl derseniz öyle olsun civcivim

Resimli mi yapalım nasıl istersin canım?

Resimli olabilir fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor bence

Ayy sizler icin sorun olmucaksa resimli olmasa olur mu telefonla ugrasmak cok zor geliyo bana ya iki saat cekemiyorum cekiyorum bulanik cikti derken cigliklar yardim çığlıkları
Kim nasıl isterse öyle yapsın canlar, ben resimli yapacağım, hem de kayıt altında kalmış olur. Geriye dönüp bakacak tartı fotolarım olsun.

Bal arılarım bir toplanın bakalım, yarını sporu a karar verelim
Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyle

Ben kendi adıma Leslie 3 mile diyorum zaten fazlasını yapamam, tıkanıp kaliyorum
Olur
Benim de aklımdan Leslie geçiyor canım, bakalım kızlar ne diyecek. Sokağa çıkma yasağı olduğu için adım yapmayız.
Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.
Leslie 5 video var ne derseniz varım
Herşeye varım

Evren duy sesimi varım

Ayy ne güzel seslenme öyle bir daha söyle

Olur

Leslie Amerikan Heart videosu güzel 3 mil oda ikisinden biri bana uyar.
Leslie 5 video var ne derseniz varım
Herşeye varım

Evren duy sesimi varım
Valla bence güzel metafor oldu, burası bal kovanı, bizler de bal arıları, sadece güzel ve tertemiz çiçeklere konup tertemiz işler yapalım

Kızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…