70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cok tesekkur ederim Bu aralar spora pek zamanim olmasa da bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye basliyorum. Gerci ev tasima da spordan sayilir galiba Tasinma isi bitip duzenimi kurunca da leslie yaparim artik.

GÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR
BOY
2 OCAK
9 OCAK
sonngulen 160 cm68,20066,500
Felicio 160 cm52,60051,700
sudem34 171 cm66,60067,300
enerji_kusagi 159 cm67,80067,100
Saricivcivcikcik 157 cm69,90068,400
birmuhendisanne 160 cm67,95067,650
inci-tepik 152 cm84,70084,250
asliogretmen 169 cm79,90078,900
@samdan160 cm59,40058,300
Mysonismysun 164 cm60,40058,800
Aslı sen yoruldun diye hallettim balım
Bunu favori mesajdan kaydet.
Yukarda sağda bayrak simgesi gibi birşey ona tıkla olur.

Son düzenleme:
Canlar haftaya hava yağmurlu görünüyor
İnternette sürekli donuyor benim
sizde de oluyor mu bakım mı var yine acaba?
Sitede bir sıkıntı var gibi canım, başka yerde sorun yaşamıyorum.
Hepsi birbirinden beter T.Telekom da çok fena en azından çekiyormuş canım
Biz T.Telekom kullanıyoruz, burda sorun çıkarmıyor.
Biri dip boya biri üstüne röfle zaten cok yipratiyo ama bırakamıyorum da
Balım ben uzun yıllardır saç boyamıyorum ama arada bir içim de gidiyordu. Saç rengi açıcı bir jel aldım onu kullandım, bal köpüğüne doğru dönmeye başladı saçlarım. Bakalım sonuç nasıl olacak. Sanki saçları da yıpratmıyor gibi.
En sagdaki hic spor yapmayanlar icin gosteriyo dHa once. Ortadaki herkese hitap ediyo. Soldaki biz olumlu fanilere gore degil
Soldakine ağzı açık baktım zaten.
Aranan kan bulunmuştur
Peki bu 4 dk olan, set arası kısa olan ağır tabatadan değil gibi sanki, daha mı yumuşak bu? Step yaptıysan kıyaslar mısın?
Bakınca basit duruyor ama o yaparken belli oluyor
Çok hoplama zıplama var gibi canım, yaparken çok kolay olmayacaktır.

Cok tesekkur ederim Bu aralar spora pek zamanim olmasa da bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye basliyorum. Gerci ev tasima da spordan sayilir galiba Tasinma isi bitip duzenimi kurunca da leslie yaparim artik.
Hoşgeldiniz. Kolay gelsin. Yeni eviniz de hayırlı olsun

Kararlı iseniz.
Sabah aç karnına tartılin.
Mezura ile ölçülerinizi alın.
Sonra bir foto çekinin.
1 ay sonraki değişim sizi çılgınca mutlu edecek

9 ocak Menüm
09:00
1 dilim tt ekmek
1 yumurta
1-2 çatal tulum peyniri
Bir kaç yaprak yeşillik
3 ceviz

14:00
1/2 mango
1/2 kivi
1/2 küçük Trabzon hurması

18:00
1 tabak bamya
2 yk yoğurt +2 tk keten tohumu
3 badem+3 keçiboynuzu

1 kupa yeşil çay + 5 kupa şekersiz çay
Su: 2 litre, devam

Spor: 4050 adım
5 dk ağırlık

İyi aksamlar kizlar. Aranizda bana da yer vardir umarim . Bebegim emmeyi biraktigindan beridir cok kilo aldim maalesef Artik bu gidise bir dur demek istiyorum. sonngulen
Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar, hepimizin amacı aynı, inşallah da başaracağız.
Balım ağrım geçmedi, pazartesiye kadar ağrı kesicilerle idare edeceğim, dışarı çıkma izni akşam geldi ama randevu saati çoktan geçmişti malesef.
Buyur meydan senin üçtür beştir
Dünya hoştur
Coştur coştur
Hoptek heptek oyna

Balım acikirsan ara yapabilirsin
İf de akşam yemeği ile ertesi sabah arasi süre önemli
Bitanem biliyorum, if e uysun diye sabahı geç yapınca öğle için acıkmamış oluyorum, araya da genelde ihtiyaç duymuyorum. Bu liste bitince belki üç ögün yemeyi deneyebilirim bakalım o nasıl sonuç verecek.
Tekrar hoşgeldin aramıza, zor yollardan geçmişsin. Allah daha zorunu yaşatmasın inşallah, her şey çok daha iyi olsun zamanla. Dediğin gibi bir kez yapmışsın, yine yaparsın inanıyorum.
Bayıldım bu tabloyaaa, ellerine sağlık canım senin de.

Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü gelmiş senden.

Songül um
Dikkat et yarın dayanamazsan git balım
Sağlık işi ertelemeye gelmez
tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.

Tamam balım
Sen daha iyi bilirsin kendini
Bencede spor yapma biraz kasın dinlensin.

Enerjidir onun adı
Nedendir bilinmez
Enerjiye doyulmaz
Renk renk çiçektir
Japon gülünden güzeldir
İsmi güzel kendi güzel

Akrostiş işi tamamdır
Çiçeğim, Balım
Şaşırdım bir an heyecan yaptım
Akrostişini de seni de yerim
2021 bana Japon şans balığından daha çok şans getirdi, Seni getirdi

Şimdi caponlar düşünsün artık

Yaa timur para yok iyiymis
Cnm timur biraz terminator vari bir çocuk. Kırıp dökmeyi seviyor. Annemde 'oğlum kırma paramız yok alamazsak napicaz' demiş, ordan kapmiş. Para yok diyor, babası çok büyük para kazanicakmis; cipsle ayran alicakmis ona
Birde senin baban ne iş yapıyor diyorum, doktoyy diyor, hastalara nasıl yapıyor diyorum kalk ( tazmanya canavarı edasında burası) diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…