Sen bu gazla 3-5 kilo verirsin bir haftadaSuan cok mutluyum en son kocam bna siir yazmisti 5 sene evcel flanbi havalandim yemimlen
Hoşgeldinizİyi aksamlar kizlar. Aranizda bana da yer vardir umarim . Bebegim emmeyi biraktigindan beridir cok kilo aldim maalesefArtik bu gidise bir dur demek istiyorum. sonngulen
Benden kaçmaz bebeğimTamam bundan sonra ben sana Tabat diyeyim. Tersi de doğrusu da TabaT
Oğlun senin güneşin he, hiç dikkatli okumamışım nickini
Depar bilw atarim valla tabata da neymisSen bu gazla 3-5 kilo verirsin bir haftada
Ben cumartesileri tartıdan sonra kahvaltıda yapmayı düşünüyorum mesela canım.Hafta da 1 öğün tartıdan sonra yapabiliriz diye konuşmuştuk
Afiyet olsun canım, ben dün de bugün de spor yapmadım, sanırım yapmayacağım da. Bu arada iki gün menü yazmamıştım ama listedekiler neyse onu yapıyorum canım, sadece öğle öğününü yapmıyorum. İf e uygun olsun diye 11 den önce kahvaltı yapmayınca acıkmamış oluyorum.Bende menümü yazayım ballar
spor yapamadım ama Leslie yapacağım birazdan
Oyy kuzum benim, mutlu olmasına çok sevindim, küçücük timur bile kapitalist düzenin farkındaBugün babası geldi cnm. Birlikte puzzle yaptılar, güreştiler falan...Keyfi coook yerindeydi
Anneannesi para yok demeyi öğretmiş, babasına para yok diyorbabası oğlum ise gideyim, çok büyük para getiricem deyince bu kez arkasından ağlamadı...
Yaa timurBugün babası geldi cnm. Birlikte puzzle yaptılar, güreştiler falan...Keyfi coook yerindeydi
Anneannesi para yok demeyi öğretmiş, babasına para yok diyorbabası oğlum ise gideyim, çok büyük para getiricem deyince bu kez arkasından ağlamadı...
Uyumadim canim kendimi bi o cekyata bi bu cekyata atarak sürünüyorumEnerjim ne yaptın bugün çiçeğim?
Songül um ağrın gecti mı?
Leylam balım senin alerji nasıl azaldı mı boncuğum?
Aslım kahveni içip dinlendin mı balım?
Hayriye m Timur paşa napıyor?
Civciv uyudun mu ?
Buyur meydan senin üçtür beştirDepar bilw atarim valla tabata da neymis
BalımBen cumartesileri tartıdan sonra kahvaltıda yapmayı düşünüyorum mesela canım.
Afiyet olsun canım, ben dün de bugün de spor yapmadım, sanırım yapmayacağım da. Bu arada iki gün menü yazmamıştım ama listedekiler neyse onu yapıyorum canım, sadece öğle öğününü yapmıyorum. İf e uygun olsun diye 11 den önce kahvaltı yapmayınca acıkmamış oluyorum.
Oyy kuzum benim, mutlu olmasına çok sevindim, küçücük timur bile kapitalist düzenin farkında
Dinlendim vallaUyumadim canim kendimi bi o cekyata bi bu cekyata atarak sürünüyorum
Sen naptin bugün
Bana sözün varDiyet sayfasina bakiyorum reklam olarak popoyes xikiyo kk da hasbinallah biz kacmaya calisiyoruz adeta buluyo. İnstagramda zatn o kadar cok tatliciyi takip etmisimki bi yerde cikolata akiyo obur yerden antep fistigi derken bayilmak uzereyim
HosbuldukHoşgeldiniz
Sizi tanıyalım.
Benden kaçmaz bebeğim
Ben senin gören gözün
Duyan kulağın olurum
Diyet sayfasina bakiyorum reklam olarak popoyes xikiyo kk da hasbinallah biz kacmaya calisiyoruz adeta buluyo. İnstagramda zatn o kadar cok tatliciyi takip etmisimki bi yerde cikolata akiyo obur yerden antep fistigi derken bayilmak uzereyim
Afiyet olsun canimDinlendim valla
Bol bol çay keyfi
Hay Maşaallah CanımaHoşgeldiniz
Sizi tanıyalım.
Benden kaçmaz bebeğim
Ben senin gören gözün
Duyan kulağın olurum
Allah şifa versinHosbulduk. Ben İrmak, iki cocugum var. Once kilo alma seruvenimi anlayayim bari İlk cocugumdan sonra iki dusuk yasadim. O zamanlar farkinda olmasam da sanirim depresyona girdim. Kendimi anca yiyerek rahatlatiyordum kilolar biriktikce birikti. Sonra bir sekilde bu gidise bir dur diyebildim nihayet uzun soluklu bir mucadele sonrasi 84 kilolardan 58 kiloya indim. Tam yillardir istedigim kiloya ulasmisken hamilelik geldi ama mutluydum bu bebegi cok istiyordum, hem bu sefer dikkat edip fazla kilo almayacaktim. Derken 9. haftada ultrasonda doktor bebegimde bir anormallik tespit etti. Uzun suren riskli bir gebelik ve belirsizlikten sonra agir kalp problemi olan bebegim dunyaya geldi. Dogar dogmaz zorlu bir ameliyat oldu. 55 gun yogun bakimda yatti. Yogun bakimdan sonra saglik sorunlari, uykusuzluk, surekli aglamalar goturdugumuz dr.lar problemi bir turlu cozemediler. En son gittigimiz doktor gizli reflu, sut alerjisi teshislerini koydu. Zorlu bir surecti hala devam ediyor gerci ama eskisine gore iyiyiz. Tabi bu zorlu surec beni psikolojik olarak cok yipratti ve bana kilo olarak dondu. Bebegim 9 aylikken rahatsizlanip emmeyi de birakinca kilolar aldi basini gitti. Once basarmistim, yine yapabilecegime inaniyorum.
Bende yapamadımHay Maşaallah Canıma
Ben Sen isem gözde senin kulakta...
Keşke koşan ayaklarımda olsan,
Spor pek yapamadım da
Ellerine sağlık canım muhteşem olmuş. Bence bunu ocak ayı bitene kadar kullanırız, sonra şubat için tekrar bu tabloyu yenileyerek kullanırız. Böylece ay ay tablolarımız da durur, ne derseniz kızlar.GÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR BOY 2 OCAK 9 OCAKsonngulen 160 cm 68,200 66,500 Felicio 160 cm 52,600 51,700 sudem34 171 cm 66,600 enerji_kusagi 159 cm 67,800 67,100 Saricivcivcikcik 157 cm 69,900 68,400 birmuhendisanne 160 cm 67,950 67,65 inci-tepik 152 cm 84,700 asliogretmen 169 cm 79,900 78,900 @samdan 160 cm 59,400 58,300 Mysonismysun 164 cm 60,400 58,800
BALLAR | BOY | 2 OCAK | 9 OCAK | |||
| 160 cm | 68,200 | 66,500 | |||
| 160 cm | 52,600 | 51,700 | |||
| 171 cm | 66,600 | ||||
| 159 cm | 67,800 | 67,100 | |||
| 157 cm | 69,900 | 68,400 | |||
| 160 cm | 67,950 | 67,65 | |||
| 152 cm | 84,700 | ||||
| 169 cm | 79,900 | 78,900 | |||
@samdan | 160 cm | 59,400 | 58,300 | |||
| 164 cm | 60,400 | 58,800 |
Her türlü olur balımEllerine sağlık canım muhteşem olmuş. Bence bunu ocak ayı bitene kadar kullanırız, sonra şubat için tekrar bu tabloyu yenileyerek kullanırız. Böylece ay ay tablolarımız da durur, ne derseniz kızlar.