70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi aksamlar kizlar. Aranizda bana da yer vardir umarim . Bebegim emmeyi biraktigindan beridir cok kilo aldim maalesef Artik bu gidise bir dur demek istiyorum. sonngulen
Hoşgeldiniz
Sizi tanıyalım.
Tamam bundan sonra ben sana Tabat diyeyim. Tersi de doğrusu da TabaT

Oğlun senin güneşin he, hiç dikkatli okumamışım nickini
Benden kaçmaz bebeğim
Ben senin gören gözün
Duyan kulağın olurum

Hafta da 1 öğün tartıdan sonra yapabiliriz diye konuşmuştuk
Ben cumartesileri tartıdan sonra kahvaltıda yapmayı düşünüyorum mesela canım.
Bende menümü yazayım ballar
spor yapamadım ama Leslie yapacağım birazdan
Afiyet olsun canım, ben dün de bugün de spor yapmadım, sanırım yapmayacağım da. Bu arada iki gün menü yazmamıştım ama listedekiler neyse onu yapıyorum canım, sadece öğle öğününü yapmıyorum. İf e uygun olsun diye 11 den önce kahvaltı yapmayınca acıkmamış oluyorum.
Oyy kuzum benim, mutlu olmasına çok sevindim, küçücük timur bile kapitalist düzenin farkında

Yaa timur para yok iyiymis

Uyumadim canim kendimi bi o cekyata bi bu cekyata atarak sürünüyorum
Sen naptin bugün

Depar bilw atarim valla tabata da neymis
Buyur meydan senin üçtür beştir
Dünya hoştur
Coştur coştur
Hoptek heptek oyna
Balım acikirsan ara yapabilirsin
İf de akşam yemeği ile ertesi sabah arasi süre önemli

Diyet sayfasina bakiyorum reklam olarak popoyes xikiyo kk da hasbinallah biz kacmaya calisiyoruz adeta buluyo. İnstagramda zatn o kadar cok tatliciyi takip etmisimki bi yerde cikolata akiyo obur yerden antep fistigi derken bayilmak uzereyim
Bana sözün var
Şiire karşılık 5 kilo

Hoşgeldiniz
Sizi tanıyalım.

Benden kaçmaz bebeğim
Ben senin gören gözün
Duyan kulağın olurum
Hosbulduk. Ben İrmak, iki cocugum var. Once kilo alma seruvenimi anlayayim bari İlk cocugumdan sonra iki dusuk yasadim. O zamanlar farkinda olmasam da sanirim depresyona girdim. Kendimi anca yiyerek rahatlatiyordum kilolar biriktikce birikti. Sonra bir sekilde bu gidise bir dur diyebildim nihayet uzun soluklu bir mucadele sonrasi 84 kilolardan 58 kiloya indim. Tam yillardir istedigim kiloya ulasmisken hamilelik geldi ama mutluydum bu bebegi cok istiyordum, hem bu sefer dikkat edip fazla kilo almayacaktim. Derken 9. haftada ultrasonda doktor bebegimde bir anormallik tespit etti. Uzun suren riskli bir gebelik ve belirsizlikten sonra agir kalp problemi olan bebegim dunyaya geldi. Dogar dogmaz zorlu bir ameliyat oldu. 55 gun yogun bakimda yatti. Yogun bakimdan sonra saglik sorunlari, uykusuzluk, surekli aglamalar goturdugumuz dr.lar problemi bir turlu cozemediler. En son gittigimiz doktor gizli reflu, sut alerjisi teshislerini koydu. Zorlu bir surecti hala devam ediyor gerci ama eskisine gore iyiyiz. Tabi bu zorlu surec beni psikolojik olarak cok yipratti ve bana kilo olarak dondu. Bebegim 9 aylikken rahatsizlanip emmeyi de birakinca kilolar aldi basini gitti. Once basarmistim, yine yapabilecegime inaniyorum.

Diyet sayfasina bakiyorum reklam olarak popoyes xikiyo kk da hasbinallah biz kacmaya calisiyoruz adeta buluyo. İnstagramda zatn o kadar cok tatliciyi takip etmisimki bi yerde cikolata akiyo obur yerden antep fistigi derken bayilmak uzereyim
ayy bana da cikiyo onlar. Künefeci lokmaci baklavaci
Dinlendim valla
Bol bol çay keyfi
Afiyet olsun canim

Allah şifa versin
Neyse ki geride kalmış zor günler.
Şimdi önünüze bakıp daha önce nasıl verdiyseniz aynı azimle tekrar 58 olmak için spor ve sağlıklı beslenme ile fit bir vücuda sahip olmak elinizde

Ellerine sağlık canım muhteşem olmuş. Bence bunu ocak ayı bitene kadar kullanırız, sonra şubat için tekrar bu tabloyu yenileyerek kullanırız. Böylece ay ay tablolarımız da durur, ne derseniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…