- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüm üzüme bakarak kararırSongüldur onun adı
O topladı arıları
Ne de güzel topladı
Gül bahçesi arılara doydu
Üzüm üzüme bakarak kararır.
Listelerin baş tacıdır
Songül de tamam
Benim yerime öp annesi bal yanaklarindan tahmin ettim zaten anneannesiyle arasinda o muhabbet gectigini annemle yegenlerim arasinda da gecer arada biCnm timur biraz terminator vari bir çocuk. Kırıp dökmeyi seviyor. Annemde 'oğlum kırma paramız yok alamazsak napicaz' demiş, ordan kapmiş. Para yok diyor, babası çok büyük para kazanicakmis; cipsle ayran alicakmis ona
Birde senin baban ne iş yapıyor diyorum, doktoyy diyor, hastalara nasıl yapıyor diyorum kalk ( tazmanya canavarı edasında burası) diyormuş
Oyy eriyorum mum gibiÇiçeğim, Balım
Şaşırdım bir an heyecan yaptım
Akrostişini de seni de yerim
2021 bana Japon şans balığından daha çok şans getirdi, Seni getirdi
Şimdi caponlar düşünsün artık
Daha karpuz kesecektikGünes batarken ardindan tepelerin
Veda vakti geldi teletabilerin
Ben yatiyorum artik kizlar hadi iyi geceler
PuhahaÜzüm üzüme bakarak kararır
Çok tatlısın Sudemim
Bakalım senin nicki nasıl yazacakGünes batarken ardindan tepelerin
Veda vakti geldi teletabilerin
Ben yatiyorum artik kizlar hadi iyi geceler
Asıl sensin tatlıÜzüm üzüme bakarak kararır
Çok tatlısın Sudemim
Bizzt diye iğne de yapıyormuş cnm. Babasının işleri çok karışık mafya falanda olabilir bence...Benim yerime öp annesi bal yanaklarindan tahmin ettim zaten anneannesiyle arasinda o muhabbet gectigini annemle yegenlerim arasinda da gecer arada bi
Doktoy babasi insanlara kalk mi diyomus ahh timur en tatli zamanlari
Gece gündüz uyursun.Bakalım senin nicki nasıl yazacak
İyi geceler civcivim
Tesekkur ederim Umarim guzel baslangiclar olur hem ev, hem kilo konusundaHoşgeldiniz. Kolay gelsin. Yeni eviniz de hayırlı olsun
Kararlı iseniz.
Sabah aç karnına tartılin.
Mezura ile ölçülerinizi alın.
Sonra bir foto çekinin.
1 ay sonraki değişim sizi çılgınca mutlu edecek
Tesekkur ederim, hos bulduk. Allah hicbirimizi cocuklariyla imtihan etmesin, yavrularimiza da bizlere de hep guzellikler, saglik, mutluluk, huzur nasip etsin insallahMerhabalar, aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar, hepimizin amacı aynı, inşallah da başaracağız.
Tekrar hoşgeldin aramıza, zor yollardan geçmişsin. Allah daha zorunu yaşatmasın inşallah, her şey çok daha iyi olsun zamanla. Dediğin gibi bir kez yapmışsın, yine yaparsın inanıyorum.
AminTesekkur ederim Umarim guzel baslangiclar olur hem ev, hem kilo konusunda
Tartimi henuz paketlemedim ama mezurami bulabilecegimi sanmiyorum maalesef Yarin ilk isim tartilmak olacak..
İnsallah hep birlikte basaracagimiza inaniyorum
Tesekkur ederim, hos bulduk. Allah hicbirimizi cocuklariyla imtihan etmesin, yavrularimiza da bizlere de hep guzellikler, saglik, mutluluk, huzur nasip etsin insallah
Baattin civciv.Gece gündüz uyursun.
Bıçağını sallar durursun
Civciv civciv sarı civciv
Estağfirullah üstadım,Asıl sensin tatlı
Şairlikte gölgeniz olamam efenim
İnci Tepik varEstağfirullah üstadım,
İlham senden, maharet kalemden
Önce yolu gösterdin
Sonra arkadan iteledin hadi diye
Sonunda da tepiklemezsen At Sudemim
Aminnn..Tesekkur ederim Umarim guzel baslangiclar olur hem ev, hem kilo konusunda
Tartimi henuz paketlemedim ama mezurami bulabilecegimi sanmiyorum maalesef Yarin ilk isim tartilmak olacak..
İnsallah hep birlikte basaracagimiza inaniyorum
Tesekkur ederim, hos bulduk. Allah hicbirimizi cocuklariyla imtihan etmesin, yavrularimiza da bizlere de hep guzellikler, saglik, mutluluk, huzur nasip etsin insallah
PuhahaBaattin civciv.
Balım tam hani bana nerde yazıyordum görünce çok mutlu oldum sende de ne hünerler varmışEnerjidir onun adı
Nedendir bilinmez
Enerjiye doyulmaz
Renk renk çiçektir
Japon gülünden güzeldir
İsmi güzel kendi güzel
Akrostiş işi tamamdır
Süpersin sen ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım Bende istiyorum yazmak teşekkür ederimLeyla'm prensip sahibi
Evde kalmayı pek sevmez
Yürümekten yorulmaz
Lattesiz yaşayamaz
Akılli mı akıllı Leyla'm
Akrostiş Leyla da tamam
Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsamtatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.
İnşallah öyle degildir cnm annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...Balım tam hani bana nerde yazıyordum görünce çok mutlu oldum sende de ne hünerler varmış
Süpersin sen ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım Bende istiyorum yazmak teşekkür ederim
Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsam
Balım sen daha güzellerine layıksın ama akrostiş olunca anca bu kadar oluyorBalım tam hani bana nerde yazıyordum görünce çok mutlu oldum sende de ne hünerler varmış
Süpersin sen ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım Bende istiyorum yazmak teşekkür ederim
Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsam
Mühendisim bende yazın çok olmuştu normalde de dönem dönem oluyor bir dünya test oldum birşey çıkmadıİnşallah öyle degildir cnm annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...
Müthişsin çok beğendim ve ellerine yüreğine sağlık İyi ki varsın Bal SudemimBalım sen daha güzellerine layıksın ama akrostiş olunca anca bu kadar oluyor
Ben seni hiç unutur muyum balım?
Tabi ki unutmam
Sen daha da güzellerini yazarsın.
Hikaye roman masal hepsini de benden güzel yazarsın
Yazana değil yazdıran a bakacaksın