70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cnm timur biraz terminator vari bir çocuk. Kırıp dökmeyi seviyor. Annemde 'oğlum kırma paramız yok alamazsak napicaz' demiş, ordan kapmiş. Para yok diyor, babası çok büyük para kazanicakmis; cipsle ayran alicakmis ona 😅
Birde senin baban ne iş yapıyor diyorum, doktoyy diyor, hastalara nasıl yapıyor diyorum kalk ( tazmanya canavarı edasında burası) diyormuş 🤣
Benim yerime öp annesi bal yanaklarindan😂 tahmin ettim zaten anneannesiyle arasinda o muhabbet gectigini annemle yegenlerim arasinda da gecer arada bi😂😂
Doktoy babasi insanlara kalk mi diyomus 😂😂 ahh timur en tatli zamanlari😍😍😍

Çiçeğim🌹, Balım 🍯
Şaşırdım bir an heyecan yaptım 😍
Akrostişini de seni de yerim 💕
2021 bana Japon şans balığından🐋 daha çok şans getirdi, Seni getirdi 💋💋💋

Şimdi caponlar düşünsün artık 😁
Oyy eriyorum mum gibi 🕯️🕯️🕯️
Günes batarken ardindan tepelerin
Veda vakti geldi teletabilerin :KK70:

Ben yatiyorum artik kizlar hadi iyi geceler:KK70:
Daha karpuz 🍉 kesecektik😁
Üzüm üzüme bakarak kararır 😁😁😁
Çok tatlısın Sudemim 😋
Puhaha 😅😅

Benim yerime öp annesi bal yanaklarindan😂 tahmin ettim zaten anneannesiyle arasinda o muhabbet gectigini annemle yegenlerim arasinda da gecer arada bi😂😂
Doktoy babasi insanlara kalk mi diyomus 😂😂 ahh timur en tatli zamanlari😍😍😍
Bizzt diye iğne de yapıyormuş cnm. Babasının işleri çok karışık 😂 mafya falanda olabilir bence...

Hoşgeldiniz. Kolay gelsin. Yeni eviniz de hayırlı olsun 😊
Tesekkur ederim🤗 Umarim guzel baslangiclar olur hem ev, hem kilo konusunda🤭

Kararlı iseniz.
Sabah aç karnına tartılin.😍
Mezura ile ölçülerinizi alın.😍
Sonra bir foto çekinin.😍
1 ay sonraki değişim sizi çılgınca mutlu edecek 😍

Tartimi henuz paketlemedim ama mezurami bulabilecegimi sanmiyorum maalesef😔 Yarin ilk isim tartilmak olacak..
İnsallah hep birlikte basaracagimiza inaniyorum💪💪

Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar, hepimizin amacı aynı, inşallah da başaracağız.
Tekrar hoşgeldin aramıza, zor yollardan geçmişsin. Allah daha zorunu yaşatmasın inşallah, her şey çok daha iyi olsun zamanla. Dediğin gibi bir kez yapmışsın, yine yaparsın inanıyorum.
Tesekkur ederim, hos bulduk. Allah hicbirimizi cocuklariyla imtihan etmesin, yavrularimiza da bizlere de hep guzellikler, saglik, mutluluk, huzur nasip etsin insallah🤲

Tartimi henuz paketlemedim ama mezurami bulabilecegimi sanmiyorum maalesef😔 Yarin ilk isim tartilmak olacak..

Tesekkur ederim, hos bulduk. Allah hicbirimizi cocuklariyla imtihan etmesin, yavrularimiza da bizlere de hep guzellikler, saglik, mutluluk, huzur nasip etsin insallah🤲
Amin

Aminnn..

Burası güzel başlangıçların olduğu, eğlenceli bir sayfa. Umarım hepimiz birlikte hem birbirimizi motive ederek, hem bilinçlendirerek hedefimize ulaşır.

Enerjidir onun adı🌹
Nedendir bilinmez 🌹
Enerjiye doyulmaz 🌹
Renk renk çiçektir 🌹
Japon gülünden güzeldir 🌹
İsmi güzel kendi güzel🌹

Akrostiş işi tamamdır 💕💕
Balım tam hani bana nerde yazıyordum 😁 görünce çok mutlu oldum 😍 sende de ne hünerler varmış 🧿
Leyla'm prensip sahibi💕
Evde kalmayı pek sevmez💕
Yürümekten yorulmaz 💕
Lattesiz yaşayamaz💕
Akılli mı akıllı Leyla'm💕

Akrostiş Leyla da tamam💕
Süpersin sen 😍 ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım ❤️❤️❤️ Bende istiyorum yazmak 💕 teşekkür ederim 😍😍😍
tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.
Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de 😟 benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsam

Balım tam hani bana nerde yazıyordum 😁 görünce çok mutlu oldum 😍 sende de ne hünerler varmış 🧿

Süpersin sen 😍 ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım ❤️❤️❤️ Bende istiyorum yazmak 💕 teşekkür ederim 😍😍😍

Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de 😟 benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah öyle degildir cnm ☹️ annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...

Balım sen daha güzellerine layıksın ama akrostiş olunca anca bu kadar oluyor 😁😁
Ben seni hiç unutur muyum balım?🍯🍯
Tabi ki unutmam 🤗🤗

Sen daha da güzellerini yazarsın.😍😍
Hikaye roman masal hepsini de benden güzel yazarsın 😍😍
Yazana değil yazdıran a bakacaksın 😍😍

İnşallah öyle degildir cnm ☹️ annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...
Mühendisim bende yazın çok olmuştu normalde de dönem dönem oluyor bir dünya test oldum birşey çıkmadı
Umarım zararsız birşeyler olsun 💕💕💕
Senin annene ne demişlerdi balım❤️❤️❤️

Balım sen daha güzellerine layıksın ama akrostiş olunca anca bu kadar oluyor 😁😁
Ben seni hiç unutur muyum balım?🍯🍯
Tabi ki unutmam 🤗🤗

Sen daha da güzellerini yazarsın.😍😍
Hikaye roman masal hepsini de benden güzel yazarsın 😍😍
Yazana değil yazdıran a bakacaksın 😍😍
Müthişsin çok beğendim ve ellerine yüreğine sağlık ❤️ İyi ki varsın Bal Sudemim ❤️

X