70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bugünkü menümü yazmamışım ya ben

Sabah 10:30 1 dilim ekmek +1 çay kaşığı ayva reçeli+ 1 çay kaşığı teremyağ
1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir,
1/3 dilim kaşar
Domates salatalık
Şekersiz 1 fincan çay

Öğle 14:30 1 fırın baget + 2 yumurtadan omlet ( kapamanin pilavını yemek istemedim, başka bişey yapmayada üşendim )

Aksam 19:00 1 kase yeşil mercimek çorbası
1/3 kase yoğurt
2 YK et kavurma

Ara: 1 küçük yerli muz
1/3 ayva

2 lt su
Spor yok

Son düzenleme:
Mühendisim bende yazın çok olmuştu normalde de dönem dönem oluyor bir dünya test oldum birşey çıkmadı
Umarım zararsız birşeyler olsun
Senin annene ne demişlerdi balım
Cnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.

Emojilerin çok tatlı ya
Durup izledim

cumartesi menusu
8.30 3 kayisi 1 kşk sirke sulu
10.30 tereyagda yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 4 dlm peynir 2 yk tulum 4 ceri domates 2 tane kucuk peynirli maydonizlu pankek
11.30 1 mandalin ,yarım cay bardagi sute kakao chia ketentohumu kayisi
16.45 yarim lavas ekmek tavuk tantuni (evde )

su 2 lt nane elmali limonlu tarcinli karanfilli su
spor. 2361 adım
10 dk bacak
8 dk karın calismasi
30 dk boosted leslie

sonngulen

Çok geçmiş olsun çok korkmuş olmalısınız neyseki geride kalmış
benim 2-3 senedir oluyor şuan şiş değil neyse ki

Çok geçmiş olsun çok korkmuş olmalısınız neyseki geride kalmış
benim 2-3 senedir oluyor şuan şiş değil neyse ki
Çok teşekkür ederim cnm baya korkmuştuk gerçekten... Allah kimseye yaşatmasın.
Sanada çok geçmiş olsun cnm, neyseki altında yatan kötü bir neden çıkmamış. Bağışıklıkla alakalı sanırım, zayıf düşüp mikroplarla savaşırken oluyor muhtemelen.

Ben emoji çok seviyorum ya
Bide 10 yıl sonra bile bu satırlar duracak girip okuyacak bu günleri anacağız
Ben 10 sene önce ne yazdım diye kk da okuyorum bazen
Hatta Timur büyücek beraber okuyacak güleceksiniz
Canım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah

Canımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.

Senin çok yüksek ihtimal fıtık. Fıtık sadece ensede olmaz. (Ateş, şişlik vs yoksa tabi)

Değilse tek taraflı kas boyunda gerginlik, tek taraf tükürük bezi iltihabı, troid, damar zedelenmesi veya zarı iltihabı, ...
Leylamın dediği gibi lenf bezi şişliği/iltihabı da ağrı, acı, acıyarak çekme gibi gerginlik yapar ama onda bir noktada özellikle yoğunlaşır, birde ele nodül gibi gelir.
Tıp başka bir şey türetmediyse, bende atlamadıysam bunlardan biri.

Canım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah
Hiç öyle düşünmemiştim çok hareketli demek istemiş derdim ben olsam o da öyle düşünür tahminim

Enerjimiz doktorumuz her derde devamız Teşekkür ederiz

Ben bu hatunlari yapiyorum canim

Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil

benim vücudum da şu an aynı ortadaki zenci gibi ya

yapınca bacaklar mi kalinlasiyomus basen de çıkmış

Şu andan itibaren balım canım çiçeğim böcegim moduna dönülüyore
Sahte profil o dersin
Hesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desem bdv deki kocalar öyle yapıyor ya canım, ya arkadaşı onun telini almış oluyor ya da farkında değil

Balım ya negoo yu ekleseneeeee

Hesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desem bdv deki kocalar öyle yapıyor ya canım, ya arkadaşı onun telini almış oluyor ya da farkında değil
Ha ha
Bi de kadınlar yazıyor ya bir arkadaşım rica etti onun için yazıyorum
Arkadaşımın başına geldi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…