- 8 Mart 2019
- 6.744
- 31.500
- 39
Cnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.Mühendisim bende yazın çok olmuştu normalde de dönem dönem oluyor bir dünya test oldum birşey çıkmadı
Umarım zararsız birşeyler olsun
Senin annene ne demişlerdi balım
Emojilerin çok tatlı yaBugünkü menümü yazmamışım ya ben
Sabah 101 dilim ekmek +1 çay kaşığı ayva reçeli+ 1 çay kaşığı teremyağ
1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir,
1/3 dilim kaşar
Domates salatalık
Şekersiz 1 fincan çay
Öğle 141 fırın baget + 2 yumurtadan omlet ( kapamanin pilavını yemek istemedim, başka bişey yapmayada üşendim )
Aksam 19:00 1 kase yeşil mercimek çorbası
1/3 kase yoğurt
2 YK et kavurma
Ara: 1 küçük yerli muz
1/3 ayva
2 lt su
Spor yok
Müthişsin çok beğendim ve ellerine yüreğine sağlıkİyi ki varsın Bal Sudemim
Anam anammmEmojilerin çok tatlı ya
Durup izledim
delisin sen yaaaEnerjidir onun adı
Nedendir bilinmez
Enerjiye doyulmaz
Renk renk çiçektir
Japon gülünden güzeldir
İsmi güzel kendi güzel
Akrostiş işi tamamdır
Çok geçmiş olsunCnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.
Ben emoji çok seviyorum yaAnam anammmnasıl yaaaaa
Çok teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsunçok korkmuş olmalısınız neyseki geride kalmış
benim 2-3 senedir oluyor şuan şiş değil neyse ki
Canım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallahBen emoji çok seviyorum ya
Bide 10 yıl sonra bile bu satırlar duracak girip okuyacak bu günleri anacağız
Ben 10 sene önce ne yazdım diye kk da okuyorum bazen
Hatta Timur büyücek beraber okuyacak güleceksiniz
Canımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.
Şu andan itibaren balım canım çiçeğim böcegim moduna dönülüyoreCanım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah
Hiç öyle düşünmemiştimCanım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah
Enerjimiz doktorumuz her derde devamızCanımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.
Senin çok yüksek ihtimal fıtık. Fıtık sadece ensede olmaz. (Ateş, şişlik vs yoksa tabi)
Değilse tek taraflı kas boyunda gerginlik, tek taraf tükürük bezi iltihabı, troid, damar zedelenmesi veya zarı iltihabı, ...
Leylamın dediği gibi lenf bezi şişliği/iltihabı da ağrı, acı, acıyarak çekme gibi gerginlik yapar ama onda bir noktada özellikle yoğunlaşır, birde ele nodül gibi gelir.
Tıp başka bir şey türetmediyse, bende atlamadıysam bunlardan biri.
Ben bu hatunlari yapiyorum canim
Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil
Hesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desemŞu andan itibaren balım canım çiçeğim böcegim moduna dönülüyore
Sahte profil o dersin
Balım ya negoo yu ekleseneeeeeGÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU Pardon tablo uzerinde deneme yapiyodum yanlislikla paylaştım
BALLAR BOY 2 OCAK 9 OCAKsonngulen 160 cm 68,200 66,500 Felicio 160 cm 52,600 51,700 sudem34 171 cm 66,600 enerji_kusagi 159 cm 67,800 67,100 @Saricivcivcikcik 157 cm 69,900 68,400 birmuhendisanne 160 cm 67,950 67,65 @inci-tepik 152 cm 84,700 asliogretmen 169 cm 79,900 78,900 kk birinci noteri 160 cm 59,400 58,300 @Mysonismysun 164 cm 60,400 58,800 hemsehrime yardim amacli
Ha haHesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desembdv deki kocalar öyle yapıyor ya canım, ya arkadaşı onun telini almış oluyor ya da farkında değil
Aynen canimHa ha
Bi de kadınlar yazıyor ya bir arkadaşım rica etti onun için yazıyorum
Arkadaşımın başına geldi filan