VoovvBen bu hatunlari yapiyorum canim
Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil
Demek ki ben katır gibiyim beni hiç etkilemiyor bu kahvelerYok balparem tok tutuyor
Bir ara bende içtim de yine de Türk kahvesi en favorim
Ama diyette en sağlıklı kahvelerden
Ana şaka deDemek ki ben katır gibiyim beni hiç etkilemiyor bu kahveler
Türk kahvesini de double içmeyi severim Canparem
Evet canım çok donuyor. Burada da yağmur var şuan. Başakşehir tarafıCanlar haftaya hava yağmurlu görünüyor
İnternette sürekli donuyor benim
sizde de oluyor mu bakım mı var yine acaba?
Çabuk biten çayı kahveyi sevmem. Aşırı sıcak sevmem. Mesela hep 80 derecede olsun uzun sürsün isterimAna şaka de
Ben de duble içerim
Diğeri kesmiyor
En sagdaki hic spor yapmayanlar icin gosteriyo dHa once. Ortadaki herkese hitap ediyo. Soldaki biz olumlu fanilere gore degilKaydettim belki ben de yaparim bi bakiyim da nasil biseymis.
Aranan kan bulunmuşturBen bu hatunlari yapiyorum canim
Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil
Sagolasin zordu ama oldu bitti Allah tanDaha 3 gün önce boyadın ya saçını
Yanmasın dikkat et
Tebrikler
20 kilo çok iyi.
Oyy sevinçten kaç köşeyim bilmiyorum
Gece gündüz uyuma sen de
Çalış senin de olur
Tabata ne ya?
Ben bugün herşeye Fransız
Termisli bardaklar güzelÇabuk biten çayı kahveyi sevmem. Aşırı sıcak sevmem. Mesela hep 80 derecede olsun uzun sürsün isterim
Step yapmadim ama diger tabatalarla kiyaalayinca bu daha kolay ve zevkli. Sonra emi wong yaptim 30 dk tabata o dha zorduAranan kan bulunmuştur
Peki bu 4 dk olan, set arası kısa olan ağır tabatadan değil gibi sanki, daha mı yumuşak bu? Step yaptıysan kıyaslar mısın?
Bakınca basit duruyor ama o yaparken belli oluyor
Sen formülü biliyor mussun yine olurSagolasin zordu ama oldu bitti Allah tan
Mysonismysun hakikaten uzunmus yav dusununce serdar is my girl deyinVoovv
İsmin neydi?
Sana ne diyelim?
Nick in çok uzun
İnsallah vallahi insallahSen formülü biliyor mussun yine olur
Sende tam tiryakisin he ÇiçeğimTermisli bardaklar güzel
Hemen soğutmuyor
Ama ben ağzım yana yana içerim
Kahveyi de soğutmadan hızlıca içerim ki telefona dalarsam soğumasın
Mysonismysun hakikaten uzunmus yav dusununce serdar is my girl deyindiger gruplarda myson diyolardi
Bulmaca gibisin mysonMysonismysun hakikaten uzunmus yav dusununce serdar is my girl deyindiger gruplarda myson diyolardi
Olur olur hem bem de tabatayi hatirlarim bu vesileyle yapmadigim gunlerTamam bundan sonra ben sana Tabat diyeyim. Tersi de doğrusu da TabaT
Oğlun senin güneşin he, hiç dikkatli okumamışım nickini
Suan cok mutluyum en son kocam bna siir yazmisti 5 sene evcel flanBulmaca gibisin myson
Oğlun mu Serdar kocan mı
Biri güneşin ama hangisi
İngilizce konuşmadan durmaz
Tabatadan geri durmaz
Ölümlü fanı myson
Tenefüs 10 dkSende tam tiryakisin he Çiçeğim
O kadar sıcak da ne bileyim hemen dilim damağım şişer yanar herhalde.