Diyorum ya sen ben sen miyim diyeAynı anda şarjdan sonra aynı şeye mi yorum yaptık Bitanem benim
Yok kuzum ders calisamadim bile. Bugün ne yaptim hicbi fikrim yok aksam oldu yineDers mı çalıştin yoruldun balım
Anladım
Daha önce diyet yapmışmiydiniz?
Hepsi birbirinden beterT.Telekom da çok fena en azından çekiyormuş canım
Yok balparem tok tutuyorÇok ilginç, şişkinlik mi oluyor?
HmYok kuzum ders calisamadim bile. Bugün ne yaptim hicbi fikrim yok aksam oldu yineikindiden sonra uyuyakalmışım sarhos gibi oldum
Ben de anlamadim bu ara sürekli uyuyasim varHm
Biz senin yerine otururuz
Sen gece gündüz uyu balım
Balık burcu çok uykuyu sever normalde
Ama sen balıkda değilsin
Dogum kilolaarim vardi 72 den 52 ye dusmustum baya kilo vermistimDers mı çalıştin yoruldun balım
Anladım
Daha önce diyet yapmışmiydiniz?
Vallahi oyle bi tikiyo ki tokluk hissi veriyo sislik demim ama gercekten tok hissediyorum hindistan cevizi yagi var bir cay kasigi icinde ayca kaya diyo koyun diye onu hatta yazmayo unutmusumÇok ilginç, şişkinlik mi oluyor?
Enerjim , adımı 10.000 e tamamlamaya çalışıyorum. Az da olsa spor yapacağım. Sporsuz olmasss, o la masssVay cadı vayyy, demek ergen şeylerine girdi
Afiyet olsun Balım, çok güzel olmuş menüSpor yok sanırım bugün epey ev temizledin
Aslıcım Tatlım, tablo çok güzel olmuş
Yalnız negoo nun nick yanlış olmuş sanırım,başka biri çıkıp gelmesin, ne ayaksınız siz beni etiketliyorsunuz demesin
Canım bebeğin vardı dimi, bence menü gayet güzel. Afiyet olsunSporda güzel.
Diyorum ya sen ben sen miyim diye
Ben benBen olmuşum sen, senden başka burada yok bir ben, yalnız sen
İştahı bastırıyorsa iyi vallaVallahi oyle bi tikiyo ki tokluk hissi veriyo sislik demim ama gercekten tok hissediyorum hindistan cevizi yagi var bir cay kasigi icinde ayca kaya diyo koyun diye onu hatta yazmayo unutmusum
Sen varya sennnBen ben
Hönkürerek aglarim görürsün bene de sene seviyorum deSen varya sennn
Bugün aklımı başımdan alacan sen kafaya koydun
Daha 3 gün önce boyadın ya saçınıBen de anlamadim bu ara sürekli uyuyasim var
Sacimi boyadim bayagi ugrastim sonra dusa girip sicak suyu gorunce de mayismis olabilirim
TebriklerDogum kilolaarim vardi 72 den 52 ye dusmustum baya kilo vermistim
Oyy sevinçten kaç köşeyim bilmiyorumBen olmuşum sen, senden başka burada yok bir ben, yalnız sen
Gece gündüz uyuma sen deBen ben
Tabata ne ya?İştahı bastırıyorsa iyi valla
Canım sen tabatayı uzun zamandır mı yapıyorsun? 30 dk baya iyiNefesimin tıkanmayacağını bilsem bende yaparım ama...
Demezse picani çıkar hemenHönkürerek aglarim görürsün bene de sene seviyorum de
Ben bu hatunlari yapiyorum canimİştahı bastırıyorsa iyi valla
Canım sen tabatayı uzun zamandır mı yapıyorsun? 30 dk baya iyiNefesimin tıkanmayacağını bilsem bende yaparım ama...
Biri dip boya biri üstüne röfleDaha 3 gün önce boyadın ya saçını
Yanmasın dikkat et
Tebrikler
20 kilo çok iyi.
Oyy sevinçten kaç köşeyim bilmiyorum
Gece gündüz uyuma sen de
Çalış senin de olur
Tabata ne ya?
Ben bugün herşeye Fransız
Kaydettim belki ben de yaparim bi bakiyim da nasil biseymis.Ben bu hatunlari yapiyorum canim
Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil
Rica ederim balım ama öğrenmem gereken daha çok şey var.Eline emeğine sağlık balım
Hadi ya
Seninki iyiymiş valla
Benim ki mecbur bıraktı
yapana kadar kk yok dedi
Ben hiç dikkat etmedim
Niye gözümuze sokuyon Aslı'm?
Cheat meal derken ?
Enerjim tabloyla biraz helak olmuş olabilirim.Vay cadı vayyy, demek ergen şeylerine girdi
Afiyet olsun Balım, çok güzel olmuş menüSpor yok sanırım bugün epey ev temizledin
Aslıcım Tatlım, tablo çok güzel olmuş
Yalnız negoo nun nick yanlış olmuş sanırım,başka biri çıkıp gelmesin, ne ayaksınız siz beni etiketliyorsunuz demesin
Canım bebeğin vardı dimi, bence menü gayet güzel. Afiyet olsunSporda güzel.
teşekkür ederim bal hemşehrimEllerine saglik hemserim❤