• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hepsi birbirinden beter 😁😁😁 T.Telekom da çok fena en azından çekiyormuş canım 🧿🧿🧿

aynen ya Turkcell kullanırken sadece salonda koltuğun üstüne aynı yere koyuyodum öyle iletişim kuruyodum:D
şimdi en azından muhtelif yerlerde çekiyor çok şükür:)

Vodafoneda sinyal alamadım:D

Yok kuzum ders calisamadim bile. Bugün ne yaptim hicbi fikrim yok aksam oldu yine🤦🏼‍♀️ ikindiden sonra uyuyakalmışım sarhos gibi oldum😂
Hm🤭
Biz senin yerine otururuz 😉
Sen gece gündüz uyu balım 🍯
Balık burcu çok uykuyu sever normalde 😁
Ama sen balık 🐟 da değilsin:KK53:

Vay cadı vayyy, demek ergen şeylerine girdi 😕

😋😋😋

Afiyet olsun Balım, çok güzel olmuş menü 😍 Spor yok sanırım bugün epey ev temizledin 😊

Aslıcım Tatlım, tablo çok güzel olmuş👍
Yalnız negoo nun nick yanlış olmuş sanırım,başka biri çıkıp gelmesin, ne ayaksınız siz beni etiketliyorsunuz demesin 😁 😁

Canım bebeğin vardı dimi, bence menü gayet güzel. Afiyet olsun 😋 Sporda güzel.
Enerjim , adımı 10.000 e tamamlamaya çalışıyorum. Az da olsa spor yapacağım. Sporsuz olmasss, o la masss :stop::KK53:

Vallahi oyle bi tikiyo ki tokluk hissi veriyo sislik demim ama gercekten tok hissediyorum hindistan cevizi yagi var bir cay kasigi icinde ayca kaya diyo koyun diye onu hatta yazmayo unutmusum
İştahı bastırıyorsa iyi valla😊

Canım sen tabatayı uzun zamandır mı yapıyorsun? 30 dk baya iyi 💪 Nefesimin tıkanmayacağını bilsem bende yaparım ama... 😑

Ben de anlamadim bu ara sürekli uyuyasim var 😂
Sacimi boyadim bayagi ugrastim sonra dusa girip sicak suyu gorunce de mayismis olabilirim 😂🤭
Daha 3 gün önce boyadın ya saçını 😁😁
Yanmasın dikkat et😉
Dogum kilolaarim vardi 72 den 52 ye dusmustum baya kilo vermistim
Tebrikler 👏
20 kilo çok iyi.
Ben olmuşum sen, senden başka burada yok bir ben, yalnız sen 💕💕💕
Oyy sevinçten kaç köşeyim bilmiyorum 💃💃💃
Gece gündüz uyuma sen de 😁😁
Çalış senin de olur 😁😁

Canım sen tabatayı uzun zamandır mı yapıyorsun? 30 dk baya iyi 💪 Nefesimin tıkanmayacağını bilsem bende yaparım ama... 😑
Tabata ne ya?🤭
Ben bugün herşeye Fransız 😁😁

Ben bu hatunlari yapiyorum canim

Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil

Daha 3 gün önce boyadın ya saçını 😁😁
Yanmasın dikkat et😉

Tebrikler 👏
20 kilo çok iyi.

Oyy sevinçten kaç köşeyim bilmiyorum 💃💃💃

Gece gündüz uyuma sen de 😁😁
Çalış senin de olur 😁😁

Tabata ne ya?🤭
Ben bugün herşeye Fransız 😁😁
Biri dip boya biri üstüne röfle:oops: zaten cok yipratiyo ama bırakamıyorum da:D

Eline emeğine sağlık balım 🍯🐝🐝🍯

Hadi ya 😁😁
Seninki iyiymiş valla 🤭🤭
Benim ki mecbur bıraktı 🤪🤪
🍕 yapana kadar kk yok dedi 🤪🤪

Ben hiç dikkat etmedim 😂😂
Niye gözümuze sokuyon Aslı'm? 💕💕

Cheat meal derken ?
Rica ederim balım ama öğrenmem gereken daha çok şey var. 🥰❤️😘
Vay cadı vayyy, demek ergen şeylerine girdi 😕

😋😋😋

Afiyet olsun Balım, çok güzel olmuş menü 😍 Spor yok sanırım bugün epey ev temizledin 😊

Aslıcım Tatlım, tablo çok güzel olmuş👍
Yalnız negoo nun nick yanlış olmuş sanırım,başka biri çıkıp gelmesin, ne ayaksınız siz beni etiketliyorsunuz demesin 😁 😁

Canım bebeğin vardı dimi, bence menü gayet güzel. Afiyet olsun 😋 Sporda güzel.
Enerjim tabloyla biraz helak olmuş olabilirim. 🥴Negoo yu yarın eklerim. 🥰😘
Ellerine saglik hemserim☺️
teşekkür ederim bal hemşehrim ❤️🥰😘

Back