70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz 😍😍
Başlıyoruz deyince bana bir ateş bastı, kalbim hızlandı, avuç içlerim nemlendi. Bugün de heyecandan uyku yok anlaşılan, Ballar, Balımlar. Sudem kovanları koy ortaya 😂😂😂

Kızlar 2 Ocak cumartesi sporumuz Leslie 3 mil, isteyen başka bir videosunu deneyebilir ama yarım saatten az olmasın. Herkes bunun haricinde istediği ekstra sporu da yapabilir. Akşam olunca menü ve sporu paylaşalım, puan vs. Yok. Sabah tartilmayi unutmayalım, bu bizim ilk tartimiz olacak ve iki günlük telafi diyetine uygun olanlar başlıyoruz 😍😍
Peki 🥰 45 dk 3 mill 😉

Başlıyoruz deyince bana bir ateş bastı, kalbim hızlandı, avuç içlerim nemlendi. Bugün de heyecandan uyku yok anlaşılan, Ballar, Balımlar. Sudem kovanları koy ortaya 😂😂😂
Hemen🍯🍯🍯🐝🐝🐝
Ben de hemen sabah olsun da yeni adımlarımızı atalım istiyorum 🤩
🥳🥳🥳🥳

Arkadaşlar profil mesajınızda eski takım bilgileri duranlar güncelleme yaparsa güzel olur, biz birkaç kişi 🐝 Güçlü Kadınlar Zayıflıyor 🐝 şeklinde değiştirdik. Bunu yapmasanız bile takım bilgisi düzenlemesini unutmayın ballarım 🤩😍😘
Hemen ayarliyorum canimm

Gece 🌃 kuşları enerjim bir tek sen ben değilmiş 😂😂
Aslı🥳🥳
İnci de geldi 🥳🥳
Sabahlar olmasın 💃💃
Oo hoşgelmişler sefa getirmişler.
Aslım canım bitti mi sorular?

İncim hoşgeldin, nick onaylanmış, hayırlı olsun.

Sabaha kadar çene çalıp akşama kadar uyuyacaksak 3 mili kim yapacak Sudem 😂

Ha ha 🤣🤣

Hikayesi ne özel değilse anlatır mısın?😅

Kimi tekmeledin üniversite sıralarında 😂

Karete filan:KK8:
Aslinda tekmeyle alakasi yok canim fazla da komik degil yaa🤗 saclarim cok uzun oldugu icin surekli tepemde toplardim ugrasmaya usenirdim o yuzden tepik dediler pek bi seysi yok yani🤣🤣

Oo hoşgelmişler sefa getirmişler.
Aslım canım bitti mi sorular?

İncim hoşgeldin, nick onaylanmış, hayırlı olsun.

Sabaha kadar çene çalıp akşama kadar uyuyacaksak 3 mili kim yapacak Sudem 😂
Saol canimm. Temiz sayfa temİz baslanguc diyelim. Sende hosgeldin canim iyiki geldin😍

X