- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
ben varimmmmKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Yüz yogası yapmak istiyorum.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
@Saricivcivcikcik
@enerji_kusagi
birmuhendisanne
inci-tepik
Adını unuttum var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varimmmmKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
@Saricivcivcikcik
@enerji_kusagi
birmuhendisanne
inci-tepik
Adını unuttum var mı?
Tamam yapışcam yakanaOlabilir konuya cok hakim degilim ama bu grup ne dese tamam diyorum
Sen de çok güzel olcan sen de paylaşıp bizi motive edeceksinVay bee superr. Bende boyle atmak istiyorummm
İnsallahh canimmm insallahhhTamam yapışcam yakana
Sen de çok güzel olcan sen de paylaşıp bizi motive edeceksin
Ahh Songül ya... Geçen sene bu zamanlarda ne incelmistikEki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050
Kızlar bunu da tekrar paylaşıyorum motivasyon olsun, kiloludan zayifa dönmek hiç de zor değil hepimiz başaracağız.
Aynen canım pazartesi tartı bildirimi ile başlarızPazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun
Çok güzel spor yaparız İtina ile ben bugün 2 set 45 lik Leslie yaptım Leslie günde en az 1 çok iyi oluyorO zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.
Tamam canimmAynen canım pazartesi tartı bildirimi ile başlarız
En kısa zamanda birlikte başlayalım listelereBen geçen sene 15 kilo vermiştim, o dönemden bu döneme müthiş performansım ile aynı kiloya geldim iyi abarttım yani.
Memnun oldum bu arada
Ben lesli ve ip atlama yapiyordum birazda yag yakan egzersiz . Haftalik bi spor belirleyip onu yapabilirz sence nasil olur.Çok güzel spor yaparız İtina ile ben bugün 2 set 45 lik Leslie yaptım Leslie günde en az 1 çok iyi oluyor
Bende günde 10k adım ya da Leslie ile çok güzel kilo vermiştim. Tek sorun ben kolay sıkılaşmıyorum, Leslie bana yetmiyor. Ağırlık eklemem lazım ama sağlık sorunlarim nedeniyle cesaret edemiyorum. İnşallah kaslanarak zayıflarımÇok güzel spor yaparız İtina ile ben bugün 2 set 45 lik Leslie yaptım Leslie günde en az 1 çok iyi oluyor
Bence çok iyi fikir ısınmak için Leslie çok iyi oluyor sonrasında bölgesel yapsak muhteşem olur ip ben pek atlamıyorum ama sizin için atlarımBen lesli ve ip atlama yapiyordum birazda yag yakan egzersiz . Haftalik bi spor belirleyip onu yapabilirz sence nasil olur.
Canım Leslie ve adım sonrası bölgesel güzel olabilir deneriz hep birlikteBende günde 10k adım ya da Leslie ile çok güzel kilo vermiştim. Tek sorun ben kolay sıkılaşmıyorum, Leslie bana yetmiyor. Ağırlık eklemem lazım ama sağlık sorunlarim nedeniyle cesaret edemiyorum. İnşallah kaslanarak zayıflarım
Kendini zorlama canim siz ne derseniz uyarim ben ipide kendim eklerim sikinti yok benim icinBence çok iyi fikir ısınmak için Leslie çok iyi oluyor sonrasında bölgesel yapsak muhteşem olur ip ben pek atlamıyorum ama sizin için atlarım
Ben de varımKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
@Saricivcivcikcik
@enerji_kusagi
birmuhendisanne
inci-tepik
Adını unuttum var mı?
Deniycem canımKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
@Saricivcivcikcik
@enerji_kusagi
birmuhendisanne
inci-tepik
Adını unuttum var mı?
Mutluluktan canım bir şey istemiyor, düşün bendeki motivasyonuGözlerimizi kapattik hadi yarin olmadan git mutfaga bi cikilata at gel agzina
Yapacaksın canım, hepimiz çok daha güzellerini yapacağız inşallah.Vay bee superr. Bende boyle atmak istiyorummm
Yine yaparız kuzum üzülmeAhh Songül ya... Geçen sene bu zamanlarda ne incelmistik
Yarın da tartiliyoruz, kutlu cumartesiAynen canım pazartesi tartı bildirimi ile başlarız
Bı bakarız canım neler yapabileceğine.Bende günde 10k adım ya da Leslie ile çok güzel kilo vermiştim. Tek sorun ben kolay sıkılaşmıyorum, Leslie bana yetmiyor. Ağırlık eklemem lazım ama sağlık sorunlarim nedeniyle cesaret edemiyorum. İnşallah kaslanarak zayıflarım
Resimli mi yapalım nasıl istersin canım?Kızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım
Resimli olabilir fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor benceResimli mi yapalım nasıl istersin canım?
Yarın başlıyormuşuz okumadan yazıncaTamam canimm
Bence de öyle olsunResimli olabilir fotoğraflı olunca acı gercek daha bir acıtıyor bence