Oy oy oy balım benim,bu nasıl güzel bir şiir, okurken mest oldum, ayrintilara öldüm bittimiyi ki varsın kuzum
Elime düştün saz arkadasin yokken seni kuytuda sıkıştırıyım mı he söyleEnerji bal
Nerdesin?
Geldim Çiçeğim,Enerji bal
Nerdesin?
Açılın uleyinnnnn, ona kimse dokunamazElime düştün saz arkadasin yokken seni kuytuda sıkıştırıyım mı he söyle
Ne işin var olum burda
İyi aksamlar canim nasilsinDan diye girmişim samdana çamurlaşıcam diye sonradan farkettim iyi akşamlar hepinize
Tesekkur ederim uyardiginiz icin yeniyim henuz.Zayiflamayi istiyorumda arastiriyorum.ins butun kadinlar istedikleri kiloya gelirBan yersiniz diye söyluyum dedim
Ama fikrimi sorarsaniz bulasmayin bile. Hicbi ürün ne tek basina kilo aldirir ne zayiflatir. Saglik icin bile olsa tek basina sizi saglikli yapmaz. Öyle mucize ürünler yok maalesef sadece boş reklam var..
(Zayiflama cayi oldugunu dusunerek yazdim)
Biraz elimiz ayağımızı titretiyor arada ama direniyoruz diyelimCok acikiyo musunuz yoksa alistiniz mi ben mesela muhtemelen duramam elim kayar cevize bademe dogru
İnşallah siz de fit olursunuz sag olunTesekkur ederim uyardiginiz icin yeniyim henuz.Zayiflamayi istiyorumda arastiriyorum.ins butun kadinlar istedikleri kiloya gelir
Ne işin var olum burda
Biz sadece beslenmemizi düzene sokarak ve sporla destekleyerek zayıflıyoruz. En fazla yapacağımız şey gıdalarla kür yapılan kür olabilir. Öyle takviyeleri sağlıklı bulmuyoruz ve tavsiye etmiyoruz. Asıl amacımız da nefsimizi terbiye edip bunu alışkanlık haline getirmek. Kim neyi iyi biliyorsa onunla birbirimizi bilinçlendirmek için uğraşıyoruz. Birbirimizi motive ediyoruz. Bu arada da gülüp eğleniyoruz. Umarım hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırızTesekkur ederim uyardiginiz icin yeniyim henuz.Zayiflamayi istiyorumda arastiriyorum.ins butun kadinlar istedikleri kiloya gelir
Elime düştün saz arkadasin yokken seni kuytuda sıkıştırıyım mı he söyle
Geldim Çiçeğim,
Açılın uleyinnnnn, ona kimse dokunamaz
Ya gülersin böyle
Canım Kh çekiyorAcikan bi tek ben miyim ki
Neyse kayisi cayi yesilcay zencefilli limonlu cay arasindan ya sundadir ya bunda diyerek secim yapiyim da birini iceyim en iyisi
Ben de minik bir kurabiye yicem ohh yarina yemegim de var yapilcak is yok.Canım Kh çekiyor
Sabah olsada ekmekfilan yesem