70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bana en cok kilo aldiran seyi bulmaya calistim kizlar cocugu sallarken ve buldum. Oglen bebis uyuyunca ben de kahvenin yanina kek kurabiye ya da borek vs biseyler yiyorum ya da mesela yuruyuse ciktik ya carsida gidiyrouz dur patso alim evde de kola var cocuk uyhgunca yerim film izlerim vs... İste bunlar
2 numara dur spor yapmim su utuler bitsin. Dur spor yapmim ders calisayim(ikinci universite kapasimda lisansa basladim tekrar uzaktan onu calismayi bahane edindim)
Ve en kotusu diziler... Dizinin yanina cips atistirmalik derken bi bakmissiniz beni oyuncu olarak aliyolar ama agir yasamlara artik ordan el sallarim size

Akşam 7 den sonra çiğneyerek yediğiniz her şey kilo almanızı sağlar.
Çünkü sindirim 8-9 dan sonra durur.
Birde 30-40 dan az çiğneyerek yuttugunuz lokmalar Kh etkisi yapar iyi sindirime uğramadığı için yağ depolamaniza ve kilo almanıza sebep olur.

Tam ustune bastin.. ben bu sene kpss ye hazirlandim gecen sene verdigm 12 kiloyu geri aldim. Ders calisirken kahvemi alip masaya oturuyodum streslendikce yanima abur cubur atistirmalik. Bide kolay degil saatlerce insan sıkılıyo masada

Ben de artik kendimi alistirdim kitap okurken ders calisirken sadece bol su iciyorum. Bide sekersiz kahve bi fincan.
Gerçekten tamamen duygusal aclik...

Film konusunda da senin gibiydim. Yememeye alistim direkt filme odaklaninca aklima gelmiyo. Simdi de aksine yiyince midem o kadar huzursuz oluyorum ki yiyemiyorum..

Maalesef canım
Benim için çok mühim bir mesele olup 'Fıstık'ta ilk tercihim Sudem, Sonra Antep Fıstığı

2-3 Ceviz yerine 15-20 tane yiyebilirsin bence
Ben ona bi basladimmi cennet mahallesi pembe gibi 50-60 i bulur herhalde cevizin cok albenisi yok ya yoklukta iste gideri var

Ah ah sorma ben de artik yemiyorum en azindan pazartesiden beri saka maka insan ona alisiyo onceki diyetim de en azindan alismistim yememeye ama ben huzursuz olmam yani normalde her turlu yerim o evreye bi turlu gelemiyorum

Evet maalesef iste onlar beni mahvetti +8 kilo olarak ve selulit olarak geri dondh

Ben ona bi basladimmi cennet mahallesi pembe gibi 50-60 i bulur herhalde cevizin cok albenisi yok ya yoklukta iste gideri var
Aa olur mu ceviz sevmek ayrı bir kültür. Baklavada bile cevizin yeri özeldir. Cevizin faydalarını bilsen hiç antep fıstığı yemezsin o kadar. Bende evde çok olduğu için yiyorum şuan.

Ballarımmmmm

Sporumu da yazayım

popo yağlarını eritmede 3. gün

50 squat

10.163 adım ( yatana kadar 12.000 olur )

daha fazla spor yapacaktım ama son anda dinlenme kararı aldım. Sizleri çok seviyorum. Telefonu şarja takıyorum. Azıcık dinlensin.
Sabah, sağlıkla görüşmek dileğiyle

Helal Aslı'm kim tutar seni
Yeni yıl sana pek güzel geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…