- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
SagolunAfiyet olsun, güzel menü.
Anladim bilmiyordumReklam tarzi ürün isimleri yasak sitede .
Ben az bisey pilav yesem hemen tartida arti cikiyorum maalesef ve pilav hastasi bi insanim normalde8 Ocak Menüm
Sabah 09.30 Ac karna suda bekletilmis 4 kuru erik
1 yumurta ve 1 dilim kasardan omlet 1 dilim peynir 1 top granola yarim cay kaisgi fistik ezmesi yarim dilim ekmek zeytin
Ara 12.00 nescafe + yarim kare cikileta
Öğlen 14.30 2 kasik karniyarik 1 kasik yoğurt
Akşam 17.00 yarim kase corba 3 kasik karniyarik 1 kasik (sadece sehriyeyle) pilav
Ara 17.45 badem antep fistgi findik fistik karisik toplam 10 tane kuru yemiş
Spor; 40 dk leslie boosted
Su; 2.5 litre
Ban yersiniz diye söyluyum dedimAnladim bilmiyordum
Bunda pirinc yoktu canim sehriye pilaviydi ama insallah arti gelmemBen az bisey pilav yesem hemen tartida arti cikiyorum maalesef ve pilav hastasi bi insanim normalde
Cok acikiyo musunuz yoksa alistiniz mi ben mesela muhtemelen duramam elim kayar cevize bademe dogruBallarımmmm menümü şuraya bırakayım,
8 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 5 yk yulaf ezmesi, 2 yk yoğurt, 3 ceviz, 2 kuru kayısı
18.00 6 yk yeşil mercimek yemeği, 4 yk yoğurt, yeşil salata
3 litre su
Acıkmıyorum canım, alıştım mı bilmiyorum ama şeker, un, ekmek, pilav, makarna vs olmayınca acıkılmıyor onu söyleyebilirimCok acikiyo musunuz yoksa alistiniz mi ben mesela muhtemelen duramam elim kayar cevize bademe dogru
Yeme canım sakın, sabretAy kizlar ac degilim suan ama sanki yemem gerekiyomus gbi bi his oluyo devamli alismisiz ya... Oglumun kinderine bile sarkiyorum suanama yok yani yemiicigim zaten yarina tarti gunu resmen midem tok beynim ac
Ben 3 ay unlu mamul tuketmedin pilav seker her sey icinde bir gram midem kuculmediAcıkmıyorum canım, alıştım mı bilmiyorum ama şeker, un, ekmek, pilav, makarna vs olmayınca acıkılmıyor onu söyleyebilirim
Evet yersem gerisi fena gelecekYeme canım sakın, sabret
Süper menü canım afiyet olsun hem dengeli hem güzel olmuşSabah:
2 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal
1 dilim kepek ekmek
3 kayisi
Ogle
4 yk yaban mersini
1 corba kasesi yogurt
4 yemek kasigi yulaf
5 ceviz karisim
Ara
1 avuc bryaz leblebi
1 hindistan cevizi yagi eklenmis filtre kahve
Aksam:
4 kofte
4 yk mas fasulyeli salata
1 yk zeytinyagli patlican yemegu
Spor:
40 dk yuruyurs
Gobegim sanirim eridi sabah kalkinca farkettim hala tartilmadim ama incelme var eminim kizlar velhasil boyle yarin ucin herkese bol sans
Canım ben kuru fasulye ve nohut yemeğine katıyorum tozunu.Sahibi görmedi jen
Evet Leylam şiddetle tavsiye ediyorum. Tohumu alana kadar tozuyla idare edebilirsin. Deneyince sonucunu yaz sende etkili mi?
Saricivcivcikcik sende denemeyi unutma.
Kimyonun bağırsak kanserine çok iyi geldiğinin kanıtlandığını okudum.
Birde kabızlık olunca dışkı bağırsakta fazla beklediği için toksik maddeler kana emilmeye başlıyormuş. Bunu da bir doktordan dinlemiştim.
Oyy geldim sevdiceğimHep yolunu gözledim
Hep yarına yarınlar hiç bitmiyordusudem34 balim sana verdigim sözü unuttum sanma. 60 dk leslie yapcaktim ama inan boosted videosuna ikinci kez dönerken misafir geldi yarida bıraktım. 40 dk yapabildim. Kalan 20 dk yi da yarinki sprouma eklicem insallah
Canım sadece protein yersen eksi görürsün.İnşallah leylamm
Tokken siz de fazla cikiyo musunuz bu arada kizlar? Ben hep 1 2 kilo fazla cikiyorum tokken normal dimi
Sagolasin canim sana da afiyet olsunSüper menü canım afiyet olsun hem dengeli hem güzel olmuş
Canım Leslie yapıyoruz bu hafta bazen ortak bölgesel yapıyoruz chloe yapalım dedik bir gün yaptım ben erteledim biraz hep birlikte yaparız umarım
40 dk yaptikya sudem bacıHep yarına yarınlar hiç bitmiyordu
Canım sadece protein yersen eksi görürsün.
Ama Kh 1 gram tüketirsen 3 gram ödem olur.
O yüzden cuma glikojen depolarini boşaltmak gerek.
Ay kizlar ac degilim suan ama sanki yemem gerekiyomus gbi bi his oluyo devamli alismisiz ya... Oglumun kinderine bile sarkiyorum suanama yok yani yemiicigim zaten yarina tarti gunu resmen midem tok beynim ac
Canim sakın yeme yarin tartidan sonra eksi gelirsen kendine ödül verirsin.Evet yersem gerisi fena gelecek
Leslie yi kesinlikle denemelisinaslında çok güzel olur ama genelde vaktim kalmiyo diye erteliyorum.
sabah erken kalkıp yapabilirsem muhteşem olurikisini de hiç yapmadım daha önce
Civcivimin misafirle imtihanıBugün ben misafurin önüne en en sevdigim kurabiyelerden koydum cayla yediler ve ben bi tane bile bi ısırık bile yemedim.
Lütfen bi alkış alabilir miyim
sonngulen
aslında çok güzel olur ama genelde vaktim kalmiyo diye erteliyorum.
sabah erken kalkıp yapabilirsem muhteşem olurikisini de hiç yapmadım daha önce
Teşekkür ederim zorla alkislattirdigima göre icim rahat oturabilrimCivcivimin misafirle imtihanı
Biliyorum senin için ne kadar zoronun için bravo