70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

8 Ocak Menüm
Sabah 09.30
Ac karna suda bekletilmis 4 kuru erik
1 yumurta ve 1 dilim kasardan omlet 1 dilim peynir 1 top granola yarim cay kaisgi fistik ezmesi yarim dilim ekmek zeytin

Ara 12.00 nescafe + yarim kare cikileta

Öğlen 14.30 2 kasik karniyarik 1 kasik yoğurt

Akşam 17.00 yarim kase corba 3 kasik karniyarik 1 kasik (sadece sehriyeyle) pilav
Ara 17.45 badem antep fistgi findik fistik karisik toplam 10 tane kuru yemiş

Spor; 40 dk leslie boosted
Su; 2.5 litre
Ben az bisey pilav yesem hemen tartida arti cikiyorum maalesef ve pilav hastasi bi insanim normalde 😔

Anladim bilmiyordum
Ban yersiniz diye söyluyum dedim😊
Ama fikrimi sorarsaniz bulasmayin bile. Hicbi ürün ne tek basina kilo aldirir ne zayiflatir. Saglik icin bile olsa tek basina sizi saglikli yapmaz. Öyle mucize ürünler yok maalesef sadece boş reklam var..
(Zayiflama cayi oldugunu dusunerek yazdim)

Ballarımmmm menümü şuraya bırakayım,

8 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 5 yk yulaf ezmesi, 2 yk yoğurt, 3 ceviz, 2 kuru kayısı

18.00 6 yk yeşil mercimek yemeği, 4 yk yoğurt, yeşil salata

3 litre su
Cok acikiyo musunuz yoksa alistiniz mi ben mesela muhtemelen duramam elim kayar cevize bademe dogru 🤣🤣

Acıkmıyorum canım, alıştım mı bilmiyorum ama şeker, un, ekmek, pilav, makarna vs olmayınca acıkılmıyor onu söyleyebilirim 😉
Ben 3 ay unlu mamul tuketmedin pilav seker her sey icinde bir gram midem kuculmedi 🤣🤣 hani diyolar ya zamanla miden kuculue o resmen bana olmuyo ne diim yapim boyle demekki

Sabah:
2 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal
1 dilim kepek ekmek
3 kayisi

Ogle
4 yk yaban mersini
1 corba kasesi yogurt
4 yemek kasigi yulaf
5 ceviz karisim

Ara
1 avuc bryaz leblebi
1 hindistan cevizi yagi eklenmis filtre kahve

Aksam:
4 kofte
4 yk mas fasulyeli salata
1 yk zeytinyagli patlican yemegu

Spor:
40 dk yuruyurs

Gobegim sanirim eridi sabah kalkinca farkettim hala tartilmadim ama incelme var eminim kizlar velhasil boyle yarin ucin herkese bol sans ❤️
Süper menü canım afiyet olsun hem dengeli hem güzel olmuş 🌸

Sahibi görmedi jen

Evet Leylam şiddetle tavsiye ediyorum. Tohumu alana kadar tozuyla idare edebilirsin. Deneyince sonucunu yaz sende etkili mi?
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sende denemeyi unutma.

Kimyonun bağırsak kanserine çok iyi geldiğinin kanıtlandığını okudum.

Birde kabızlık olunca dışkı bağırsakta fazla beklediği için toksik maddeler kana emilmeye başlıyormuş. Bunu da bir doktordan dinlemiştim.
Canım ben kuru fasulye ve nohut yemeğine katıyorum tozunu.
Kabak soteye de kattım bugün.
Kısır a filan da katarim ama hep toz.
Hep yolunu gözledim :oops:
Oyy geldim sevdiceğim 😍😍
sudem34 sudem34 balim sana verdigim sözü unuttum sanma. 60 dk leslie yapcaktim ama inan boosted videosuna ikinci kez dönerken misafir geldi yarida bıraktım. 40 dk yapabildim. Kalan 20 dk yi da yarinki sprouma eklicem insallah :KK70: :KK70:
Hep yarına yarınlar hiç bitmiyordu:ıslık::ıslık:
İnşallah leylamm🤩
Tokken siz de fazla cikiyo musunuz bu arada kizlar? Ben hep 1 2 kilo fazla cikiyorum tokken normal dimi
Canım sadece protein yersen eksi görürsün.

Ama Kh 1 gram tüketirsen 3 gram ödem olur.
O yüzden cuma glikojen depolarini boşaltmak gerek.😁😁

Canım Leslie yapıyoruz bu hafta bazen ortak bölgesel yapıyoruz chloe yapalım dedik bir gün yaptım ben erteledim biraz hep birlikte yaparız umarım 🌸

aslında çok güzel olur ama genelde vaktim kalmiyo diye erteliyorum.

sabah erken kalkıp yapabilirsem muhteşem olur😍 ikisini de hiç yapmadım daha önce😬😬

Ay kizlar ac degilim suan ama sanki yemem gerekiyomus gbi bi his oluyo devamli alismisiz ya... Oglumun kinderine bile sarkiyorum suan 🤣🤣 ama yok yani yemiicigim zaten yarina tarti gunu resmen midem tok beynim ac

Evet yersem gerisi fena gelecek 🤣🤣
Canim sakın yeme yarin tartidan sonra eksi gelirsen kendine ödül verirsin.
aslında çok güzel olur ama genelde vaktim kalmiyo diye erteliyorum.

sabah erken kalkıp yapabilirsem muhteşem olur😍 ikisini de hiç yapmadım daha önce😬😬
Leslie yi kesinlikle denemelisin☺️

Bugün ben misafurin önüne en en sevdigim kurabiyelerden koydum cayla yediler ve ben bi tane bile bi ısırık bile yemedim.
Lütfen bi alkış alabilir miyim:oops:
sonngulen sonngulen
Civcivimin misafirle imtihanı 😁😁😁
Biliyorum senin için ne kadar zor 👏👏👏 onun için bravo 💪

X