70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben haşlayıp direk salataya attım canım, yalan yok ben de doyamadım.

Afiyet olsun canım, sen de benim gibi öğleyi atladığın için akşam söylüyorsun galiba.

😂😂

Sorun salatada değil canım, insan başka şeyler yemek istiyor,böyle zararlı şeyler 😂😂

Tebrik ederim canım güzel spor 😘

Bugün regl yüzünden çok kötü olmazsan mutlaka spor yaparsın balım 😍

Kendini yormasaydin canım keşke.

Yumurtalı peynirli kahvaltılar yapıyorsun dimi normalde.

Cumartesi tartiliyoruz canım, biz arkadaşlarla 7 günlük bir liste yapıyoruz. Onun sonucunu görmek için pazartesi de tartilacagiz.

Kaç ay önce doğum yaptın, cardio ağır gelmiyor dimi.
Bigun yumurtali kahvalti bi gun de musli tarzi yiyorum canim cardio 30 dk agir gelmiyo dogum yapali 1.5 yil olucak aktif emziriyorum ama

Gunaydin kizlar en son 60.4 cikmistin pazartesi gunu yarin tarti gunu diye tartilmadim nirmalde bugun tartilacaktim. Ya Allah bismillah deyio 3 kayisi yedim(kabizlik cekiyorum baya) kahvaltimizi yaptik. Bugun spor yapmam sadece yuruyus. Kacamaksiz bir gun diliyorum 🤓
Günaydın canım,
Kabızlık için en büyük önerim 1 tk kimyon tohumunu su ile yut, bol su iç. O gün çıkmazsan ertesi gün de yut. Muhtemelen ilk gün çıkacaksın. Aç tok farketmez.
Her gün veya gün aşırı kullanabilirsin. Bağırsak için çok faydalıdır.
Günlük alacaksan yarım tatlı kaşığı kafi.

Ah miniğim, ellerine sağlık. 🥰

günaydınnnn ❤️

günaydın bal Leylammm ❤️😘

ay benim canım hemşom ne becerikli ne becerikli, temizlik bitmiş, yemekler yapılıyor. :KK19: Maşallah maşallah 🧿 🥰
Burayi temizledim sabah da evi sey goturuyo be aslm :KK70:
Bu saatte ne yemeği kız,benim dünden dolma var, akşam yanına da biseyler buldum mu rahatım bugün 🤩
Ben hep sabahtan yapiyorum canim yapmazsam sonra tüm gün daha yemek yapilcak diye psikolojimi bozuyorum :KK70:
Günaydın ballarımmmmm ❤️

Bugün ki yürüyüşümden . Ağacın en tepesinde kalan bir iki yaprak düşsün diye bekledim. Ama ben bekledim diye onlar düşmedi. Her şey vaktini bekler.Mevlana’nın dediği gibi ASLInda
Her şey vaktini bekler,
Ne gül vaktinden önce açar,
Ne güneş vaktinden erken doğar.
Bekle, senin olan sana gelecektir.”

Eki Görüntüle 2756661
Vaavvv😍
Kalk kalk,kış boyu hava kapalı diye hiçbir şey yapmadan mı duracaksın :KK45:
Haha kalktim yemegi yaptim simdi kahve iccem gelin beraber icelim😍
O hurmalar epeydir tırmalıyor🤣
Aldım💕
Hepimizi hepimizi:KK53:
Ne yapalim orti:KK76:
Su midilli görünümlü Civciv e 🐥🐤🐣
Screenshot_20210108-115844_Instagram.jpg
Sana cevabı bu versin :KK70:

Sudem bavulunu hazırla
Kalamış'tan tekneyle Yunanistan'a kaçacaz 😂😂😂
Her önüne gelen oraya kaçıyor bir hikmeti vardır herhalde 😂😂😂
Yok balim yok bizim birlik olmamiz gerekir o picaklari size takar miyim ben hic baskalari var hakeden :KK53:

Aman gerci picak bile takmam herkes kendini nimetten sayar olmus devir kötü:KK39:

Yok balim yok bizim birlik olmamiz gerekir o picaklari size takar miyim ben hic baskalari var hakeden :KK53:

Aman gerci picak bile takmam herkes kendini nimetten sayar olmus devir kötü:KK39:
Çok doğru söylüyorsun Kuşum,
Bazı insanlar karaktersiz,
Ne çizgisi belli ne kişiliği,
Bugün ak dediğine yarın kara diyor,
İşleri sadece dalkavukluk,
Bu tarz insanlara zaten kim değer verir ki 😂😂😂
Dostlar alışverişte görsün civcivim :KK8:

X