- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Bigun yumurtali kahvalti bi gun de musli tarzi yiyorum canim cardio 30 dk agir gelmiyo dogum yapali 1.5 yil olucak aktif emziriyorum amaBen haşlayıp direk salataya attım canım, yalan yok ben de doyamadım.
Afiyet olsun canım, sen de benim gibi öğleyi atladığın için akşam söylüyorsun galiba.
Sorun salatada değil canım, insan başka şeyler yemek istiyor,böyle zararlı şeyler
Tebrik ederim canım güzel spor
Bugün regl yüzünden çok kötü olmazsan mutlaka spor yaparsın balım
Kendini yormasaydin canım keşke.
Yumurtalı peynirli kahvaltılar yapıyorsun dimi normalde.
Cumartesi tartiliyoruz canım, biz arkadaşlarla 7 günlük bir liste yapıyoruz. Onun sonucunu görmek için pazartesi de tartilacagiz.
Kaç ay önce doğum yaptın, cardio ağır gelmiyor dimi.
Ne yapalim ortiOlay var dediler geldimmmmm
Sen yapma ben senin yerine yapar manken olurumHava kapali yine bugün icim daraldihicbisey yapasim yok sudem34 e de dün 1 saat leslie sözü verdik dönemeyiz de simdi iyi mi
Picak senin işinEvet yoksa sudem ve saz arkadasi enerci picak takarlar
Benim de leylosum var ne varmis
Günaydın canım,Gunaydin kizlar en son 60.4 cikmistin pazartesi gunu yarin tarti gunu diye tartilmadim nirmalde bugun tartilacaktim. Ya Allah bismillah deyio 3 kayisi yedim(kabizlik cekiyorum baya) kahvaltimizi yaptik. Bugun spor yapmam sadece yuruyus. Kacamaksiz bir gun diliyorum
Burayi temizledim sabah da evi sey goturuyo be aslmAh miniğim, ellerine sağlık.
günaydınnnn
günaydın bal Leylammm
ay benim canım hemşom ne becerikli ne becerikli, temizlik bitmiş, yemekler yapılıyor.Maşallah maşallah
Ben hep sabahtan yapiyorum canim yapmazsam sonra tüm gün daha yemek yapilcak diye psikolojimi bozuyorumBu saatte ne yemeği kız,benim dünden dolma var, akşam yanına da biseyler buldum mu rahatım bugün
VaavvvGünaydın ballarımmmmm
Bugün ki yürüyüşümden . Ağacın en tepesinde kalan bir iki yaprak düşsün diye bekledim. Ama ben bekledim diye onlar düşmedi. Her şey vaktini bekler.Mevlana’nın dediği gibi ASLInda
Her şey vaktini bekler,
Ne gül vaktinden önce açar,
Ne güneş vaktinden erken doğar.
Bekle, senin olan sana gelecektir.”
Eki Görüntüle 2756661
Haha kalktim yemegi yaptim simdi kahve iccem gelin beraber icelimKalk kalk,kış boyu hava kapalı diye hiçbir şey yapmadan mı duracaksın
Hepimizi hepimiziO hurmalar epeydir tırmalıyor
Aldım
Ne yapalim orti
Su midilli görünümlü Civciv e
ÇiçeğimNe yapalim orti
Su midilli görünümlü Civciv e
Burayi temizledim sabah da evi sey goturuyo be aslm
Ben hep sabahtan yapiyorum canim yapmazsam sonra tüm gün daha yemek yapilcak diye psikolojimi bozuyorum
Vaavvv
Haha kalktim yemegi yaptim simdi kahve iccem gelin beraber icelim
Hepimizi hepimizi
Eki Görüntüle 2756762
Sana cevabı bu versin
Bize her yol Paris bebeğimÇiçeğimbu civciv hem tatlı hem psikopat Çok aradayı ne yapsak acep
Benim bildiğim bir 3G vardı balım özelden atarım sana çok güleceksinGünaydın günümü güzelleştiren 'Güzellikler'
Kısaca size '4G' demeye karar verdim
Bize Sivas yolu görünüyor sankiBize her yol Paris bebeğim
Evet benim picaklarla negonun kangallar birlesirse.....Bize Sivas yolu görünüyor sanki
Negoo kurtarır bizi bu civcivden
Civcivi tutar da kangalları salmazsa üstümüze
Bize Sivas yolu görünüyor sanki
Negoo kurtarır bizi bu civcivden
Civcivi tutar da kangalları salmazsa üstümüze
Evet benim picaklarla negonun kangallar birlesirse.....
Siz gelin vazgecin bu davadan
Sudem bavulunu hazırlaEvet benim picaklarla negonun kangallar birlesirse.....
Siz gelin vazgecin bu davadan
Yok balim yok bizim birlik olmamiz gerekir o picaklari size takar miyim ben hic baskalari var hakedenSudem bavulunu hazırla
Kalamış'tan tekneyle Yunanistan'a kaçacaz
Her önüne gelen oraya kaçıyor bir hikmeti vardır herhalde
Yok balim yok bizim birlik olmamiz gerekir o picaklari size takar miyim ben hic baskalari var hakeden
Aman gerci picak bile takmam herkes kendini nimetten sayar olmus devir kötü
Çok doğru söylüyorsun Kuşum,Yok balim yok bizim birlik olmamiz gerekir o picaklari size takar miyim ben hic baskalari var hakeden
Aman gerci picak bile takmam herkes kendini nimetten sayar olmus devir kötü