- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Haydaa
O zaman afiyet olsun
Evett çok güzel ve duble etkili oluyor canikomAyy çok hoş olur öyle
Deniyim bi ara. Ben yesilcay ve kayısı çayını karistiyorum bazen. Bağırsaklarim cok tembel de
Afiyet olsun tatlımKahvaltı
3 pankek
Fıstık ezmesi
10 zeytin
Peynir
Ara
Kahve 1 kuru inciir
Kahve gün kurusu 3 tane, 1 armut, küçük cokoprens
Akşam
1 kase yalanci yuvalama çorba
Yarım tabak makarna
Yarım mısır
Sezar salata8 Ekim Menü
10:00
2 ince dilim tanımsız tava böreği *
3 çatal kavun
Şekersiz çay
12:00 1 kupa adaçayı gibi bir şey
15:00 1 sade Türk Kahvesi
18:00
1 kase sezar salata
1/8 dilim orta boy pizza
1 bardak kola
21:00 2 kare bitter %60
Su 2+ lt
Spor yok, 2300 adım
Afiyet olsun canım8 Ekim Menü
10:00
2 ince dilim tanımsız tava böreği *
3 çatal kavun
Şekersiz çay
12:00 1 kupa adaçayı gibi bir şey
15:00 1 sade Türk Kahvesi
18:00
1 kase sezar salata
1/8 dilim orta boy pizza
1 bardak kola
21:00 2 kare bitter %60
Su 2+ lt
Spor yok, 2300 adım
Evet canım, bende çok severimSezar salata
Dışarıda mi yediniz ?
Yaz tabi balımbol bol, bende yazıyorum ya artık herkes yazsın isterimBen 2 günlük menü yazayım akşam
Sağol canımAfiyet olsun canım
Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum'Aa o zaman soğuk aldın havalar da bu ara birden soğudu şoktayım. Sınavdan sonra denize daha girilir diyordum ama şu an uzun kollularla çorapla oturuyorumçok şaşkınım normalde burda nerdeyse kasıma kadar girilirdi denize.
Dikkat et tam hasta olmalik havalar
Fatmacım özlendin ❤Burdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu dahaAyy masterchefi de izlememek lazım tiramisu çekti canım şimdi ne iyi giderdi soğuk soğuk
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınızBiz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldım
Listelere bakabildin mi balımm?Olur balım belirleyelim listeben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?Çok teşekkür ederim canim yeni evde büyük sorunlar olmasın yeter bana diğerinde çok çektim malum
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acabaAyy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi
Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım
Orada jillian mı gördüm nee29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği
Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre
Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim
Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54Kızlar tartimin pili bitti.
Bugün markette baktım 54 liraydı duracell in pili fazla geldi bana almadım. Yakında daha ucuz marka satan yer de bulamadım. Eşim eğitim için Ankara'ya gitti, pazartesi gelecek, o gelince çarşıdan daha uygun fiyatlı birşey aldiririm inşallah.
OoovCanım benim çok teşekkür ederim. Karasuya geldim kızımla (4 aylık) okullar açıldığı için kimse kalmamış ıpıssız sakin tam aradığım sessizlik. Salı günü geldim hâlâ burdayım.
Dönüşüm muhteşem olacak
Çok teşekkür ederim beni unutamadığın için
Canım çemenli yumurta susattı mı çok?Kahvaltı
1 yumurta cemenli
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Kahve 1 incir
1 Maraş çöreği
Akşam
1 tabak ekşili köfte
1 kase yoğurt
Dumble değil de su şişesi canımSağol canım
Sen bir ara dumble la falan epey spor yapıyordun, bıraktın mı onları balım?
Balım o gece bayağı önceydi hatirlamiyorum ki yedim miGeçmiş mesajları unuttum sanmayın
Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?
Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum'
Hiç hesaplar umduğumuz gibi olmuyor di mi ya, güya ben de her gün denize girecektim, senin tekneyle açıldığın gün girmiştim, ilk ve son olarak sezonu kapattım gibi bir şey olduAfrikadan bir sıcak hava dalgası daha gelsede sezonu kaçırmasak
Fatmacım özlendin ❤
Nasıl oldun balım daha iyi misin
Çocuk nasıl bu arada?
Diyete diyetisyenin mi ara verelim demişti yoksa?
Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu daha
Akşam akşam bir sakatlık olmadı inşaallah balım soluğu mutfakta almadın di miiii?
Baktım da karar veremedim balımAfiyet olsun, başınıza iş almışsınız
Listelere bakabildin mi balımm?
Bitti de tabi oluyor yine düzenleme falan balım. Dolap falan aldık onu kurduk dün yani her gün bir şey yapılıyor anca oluyorEve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
İnşallah bos kalirsin dicem de bu dua mi beddua mı bilemedimBir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum
Ayy hiç gulcegim yoktu bugün eşimle konuştuk aynı şeyiBu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım
Buralar da benlik bi alıntı yok silmeye de üşendimOrada jillian mı gördüm nee
Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54
İnternetten aynı markayı daha uyguna alırsın diyecem ama enişte dönmüştür artık aldın bile belki pili
Ooov
Fatmanın muhteşem dönüşü ne zaman olacak ?
Siz 2 fıstık kafa kafaya verdiniz tatile gittiniz demek
Enişte bey çalışıyor galiba
Canım çemenli yumurta susattı mı çok?
Maraş çöreği demek, afiyet olsun balım, çörek deyince tatlıdır herhalde börek olmadığına göre, bir fikrim yok ama
Sabah tuzlu, öğlen tatlı, akşamı da ekşi olarak tamamlamışsın, farklı olmuş :))
Yaa çok hoşsunBalım o gece bayağı önceydi hatirlamiyorum ki yedim miyememisimdir inşallah
Baktım da karar veremedim balım
Bitti de tabi oluyor yine düzenleme falan balım. Dolap falan aldık onu kurduk dün yani her gün bir şey yapılıyor anca oluyor
İnşallah bos kalirsin dicem de bu dua mi beddua mı bilemedim
Ayy hiç gulcegim yoktu bugün eşimle konuştuk aynı şeyidedim boş otur otur çok sıkıldım yavaş yavaş matematik falan mı cözsem napsam dedim dehşete kapıldı tabi garibim ayy gerçekten boşluğa düşmek hoş değil
Buralar da benlik bi alıntı yok silmeye de üşendim
Bende aralıklı oruçla 10 kilo verdim.Sizde durum nedir tatlışlar
Bende aralıklı oruçla 10 kilo verdim.
1 senedir korumadayim.
İf yi destekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?