70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sezar salata
Dışarıda mi yediniz ?

Afiyet olsun canım

Geçmiş mesajları unuttum sanmayın

Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?
Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum'
Hiç hesaplar umduğumuz gibi olmuyor di mi ya, güya ben de her gün denize girecektim, senin tekneyle açıldığın gün girmiştim, ilk ve son olarak sezonu kapattım gibi bir şey oldu Afrikadan bir sıcak hava dalgası daha gelsede sezonu kaçırmasak
Burdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Fatmacım özlendin ❤
Nasıl oldun balım daha iyi misin
Çocuk nasıl bu arada?
Diyete diyetisyenin mi ara verelim demişti yoksa?
Ayy masterchefi de izlememek lazım tiramisu çekti canım şimdi ne iyi giderdi soğuk soğuk
Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu daha
Akşam akşam bir sakatlık olmadı inşaallah balım soluğu mutfakta almadın di miiii?
Biz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldım
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınız
Olur balım belirleyelim listeben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.
Listelere bakabildin mi balımm?
Çok teşekkür ederim canim yeni evde büyük sorunlar olmasın yeter bana diğerinde çok çektim malum
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
Ayy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi

Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum

Bu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım
Orada jillian mı gördüm nee
Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54
İnternetten aynı markayı daha uyguna alırsın diyecem ama enişte dönmüştür artık aldın bile belki pili
Ooov
Fatmanın muhteşem dönüşü ne zaman olacak ?
Siz 2 fıstık kafa kafaya verdiniz tatile gittiniz demek
Enişte bey çalışıyor galiba
Kahvaltı
1 yumurta cemenli
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

Kahve 1 incir
1 Maraş çöreği

Akşam
1 tabak ekşili köfte
1 kase yoğurt
Canım çemenli yumurta susattı mı çok?

Maraş çöreği demek, afiyet olsun balım, çörek deyince tatlıdır herhalde börek olmadığına göre, bir fikrim yok ama

Sabah tuzlu, öğlen tatlı, akşamı da ekşi olarak tamamlamışsın, farklı olmuş :))

Balım o gece bayağı önceydi hatirlamiyorum ki yedim mi yememisimdir inşallah
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınız

Listelere bakabildin mi balımm?
Baktım da karar veremedim balım
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
Bitti de tabi oluyor yine düzenleme falan balım. Dolap falan aldık onu kurduk dün yani her gün bir şey yapılıyor anca oluyor
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum
İnşallah bos kalirsin dicem de bu dua mi beddua mı bilemedim
Bu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım
Ayy hiç gulcegim yoktu bugün eşimle konuştuk aynı şeyi dedim boş otur otur çok sıkıldım yavaş yavaş matematik falan mı cözsem napsam dedim dehşete kapıldı tabi garibim ayy gerçekten boşluğa düşmek hoş değil
Buralar da benlik bi alıntı yok silmeye de üşendim

Yaa çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…